Diskusie - 2368. stránka fóra
47
Akym sposobom davate vasej existencii zmysel?
Akym sposobom davate vasej existencii zmysel? Nemusime sa hadat o tom, ze ludska existencia ako taka zmysel nema. Ako sa vsak vysporaduvate s tymto faktom? Staci vam uspokojovat zakladne fyziologicke a... Otvor fórum »
3. 2. 2014 00:01
7
HTC DESIRE C - obrazovka
Zdravím, s telefónom som dosiaľ nemal žiadny problém, no už pomaly týždeň obrazovku nie je možné otočiť. "Domáca obrazovka" je zobrazená normálne, no akonáhle zapnem napríklad správy alebo otvorím galériu, zoznam kontaktov ...... Otvor fórum »
2. 2. 2014 23:40
6
Fyzioterapia-podklady k prijímacím skúškam
Ahojte, chcela by som študovať fyzioterapiu v Bystrici, Košiciach alebo v Brne. Neviete či sa dajú zohnať nejaké modelové otázky na tieto školy? Viem, že prijímačky sú z bio a z fyziky :) Otvor fórum »
2. 2. 2014 22:22
36
Koľko času denne zabiješ na BIRDZi?
alebo napríklad aj nečinným preklikávaním stránok na nete len tak:) Otvor fórum »
2. 2. 2014 22:17
7
Wreck this journal
Má niekto knižku Wreck this journal od Keri Smith? Aký máte na ňu názor? :) Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:57
8
Black ops 2 na mojom ntb
Cawte chcem sa spytat ze ci by mi isla BO2 aspon na medium na mojom ntb RAM: 3, 1GB (ano ja viem nezvycajne ale je to tak :D) PROCESOR:AMD Turion(tm) II P540 Dual-Core Processor... Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:50
9
Zmazanie dát
Ahojte, rozbil sa mi tablet a je nefunkcny, chcem z neho vymazat data a ucty. Da sa to nejako? Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:31
5
Prírodovedecká fakulta Brno
Zdravím, chcem sa spýtať, či niekto nevie, ako je to s prijatím bez skúšok (aj bez TSP) na odbory "Lékařská genetika a molekulární diagnostika" a "Molekulární biologie a genetika" na Prírodovedeckej fakulte v Brne na základe priemeru.... Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:20
11
Spev
Ahojte, viem že je toto fórum je asi dosť trápne ale už som zúfalá. Ide o to, že by som sa strašne chcela stať speváčkou. Baví ma to už od detstva, Je to vlastne asi to... Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:15
20
Vzťah bez budúcnosti
Už ste mali niekedy vzťah, ktorý ste chceli skončiť, ale predsa ste v ňom zostali, pretože ste sa zamysleli, že to je len zlé obdobie, ktoré prehrmí a budete spolu opäť šťastní? Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:14Fotapp
Ppznate niekto tuto aplikaciu ? Plati sa vopred alebo az po zaslani fotiek cize na poste ? Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:01
30
Váš názor na snapchat?
V poslednej dobe prichádza čím ďalej tým viac do popredia snapchat. Aký je váš názor, poprípade máte ho aj vy? Otvor fórum »
2. 2. 2014 20:30
7
Nákup z Amazonu
Čau, má tu niekto skúsenosti s nákupom z Amazonu? Mám záujem o tovar z USA, kde sa píše, že poštovné je zdarma. Ale čo napr. clo alebo DPH, neplatí sa? ... Otvor fórum »
2. 2. 2014 20:28
7
Robí tu niekto beat?
Potreboval by som spraviť beat, tak ak to niekto robí, tak nech napíše Otvor fórum »
2. 2. 2014 19:42
7
Ikony na ploche
potrebujem surnu pomoc... porozchadzovali sa mi ikony na ploche a chcem to dať do predchádzajuceho stavu..žiadne zoradenie podla toho a toho..mám skusiť obnovu systemu? :) Otvor fórum »
2. 2. 2014 19:40
15
Aký odbor VŠ si mám vybrať?
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť niečo čo by som mohla študovať tak, aby to malo uplatnenie a samozrejme aj dobrý plat? Som iba prváčka, čiže ešte mám čas, ale chcela by som už približne vedieť... Otvor fórum »
2. 2. 2014 19:31
3