Diskusie - 2343. stránka fóra
8
Basen
viete mi niekto vysvetlit ako mamspravit dvojvers v sylabotonickej prozodii s jambou a so zdruzenim rymom? :) Otvor fórum »
13. 2. 2014 17:41
28
Kamarátka - mrcha
Ahojte :) prosím prečítajte ši to a poraďte mi prosím čo mám robiť . Som v partii s kamoškou, ktora sa správa ako mrcha. Pred nedávnom som si začala písať s jedným milým chalanom a po čase mi... Otvor fórum »
13. 2. 2014 16:54
18
Problem s programovacim jazykom
Dobrý den potreboval by som poradiť ohladom programovania chcel by som sa tomu viacej venovať konkretne programovanie hier aj grafike chcel by som vytvorit vlastnu 2d hru viem že to nebude take jednoduche ale chcem v tom aj pokračovať ale... Otvor fórum »
13. 2. 2014 16:01
22
Dievčatá. Čo si obliekate v zime na korčulovanie ?? :-D
13. 2. 2014 15:29
10
Dva a pol chlapa
Viete mi niekto poradit stranku kde sa da online zadarmo pozerat vsetky serie po anglicky? Otvor fórum »
13. 2. 2014 15:28
3
Škola
Rodičia chcú aby som išiel na hotelovú akadémiu do Piešťan lebo chcem byť kuchárom. Ja som navrhol, že pôjdem na kuchársku SUŠ do Trenčína ale oni že nie. Taktiež mám už od detstva sen, že pôjdem... Otvor fórum »
13. 2. 2014 15:27
7
Piercing
CHcem sa spýtať či piercing do pupku je moc bolestivá záležitosť, koľko sa hojí a či to nie je nebezpečné na takom mieste. Otvor fórum »
13. 2. 2014 15:12
8
Obávate sa, že sa raz zídete v domove dôchodcov s vlastnými deťmi?
Odkryte zákutia vlastnej duše, ozbrojte sa úprimnosťou a trpezlivosťou a odpovedzte na otázky mojej anonymnej ankety. Záver o sebe si na jej konci urobíte i bez môjho vyhodnotenia a som presvedčená, že bude pre Vás zaujímavý. ... Otvor fórum »
13. 2. 2014 13:54
2
BA, Praha alebo Brno?
Ahojte, táto téma tu už pravdepodobne bola 300 000 krát, ale aj tak- neviete (kto má s tým skúsenosti) zhodnotiť, kde je najlepšie ísť na vysokú, do Prahy, Brna alebo BA na matfyz (odbor finančná... Otvor fórum »
13. 2. 2014 13:49
25
40
Vzťah
Som chudobný výtvarník a črtá sa mi vzťah s bohatou ženou, ktorá obľubuje umenie, neviem ju pozývať na pompézne akcie, mimo výtvarnej sféry... pravdupovediac, neviem čo z toho nášho stretávania vznikne... som vedľa nej looser, ale je s ňou v... Otvor fórum »
13. 2. 2014 13:12
1
Achitektúra
Zdravím, chcela by som sa opýtať, je tu niekto, kto študuje arch. na Čechách? Brno, Praha, Liberec. Mohli by ste mi dať nejaké bližšie info o týchto školách? :) Ď. Otvor fórum »
13. 2. 2014 12:33
17
Kvety na Valentina
Poznate dobre kvetinarstvo v Bratislave s dorucenim, alebo inde, tak aby mi to dorucili zajtra do BA (nieco s dobrou cenou, ale kvalitne, ziadne male puciky ale pekne rozkvitnute)? Viem ze asi s cervenymi ruzami nic... Otvor fórum »
13. 2. 2014 11:43
4
Left 4 Dead 2
zdravím, vyzná sa niekto v konzole tejto hry? príkazy atď. alebo kde by som to mohol nájsť rozpísané... google mi to krvopotne tají... hlavne chcem vedieť ako sa pripojiť z lobby na server, ktorý... Otvor fórum »
13. 2. 2014 00:30
- Nemusím ich.
- Aj gay môže byť kamarát!
Ďalšie možnosti »