Diskusie - 2343. stránka fóra
2
BA, Praha alebo Brno?
Ahojte, táto téma tu už pravdepodobne bola 300 000 krát, ale aj tak- neviete (kto má s tým skúsenosti) zhodnotiť, kde je najlepšie ísť na vysokú, do Prahy, Brna alebo BA na matfyz (odbor finančná... Otvor fórum »
13. 2. 2014 13:49
25
40
Vzťah
Som chudobný výtvarník a črtá sa mi vzťah s bohatou ženou, ktorá obľubuje umenie, neviem ju pozývať na pompézne akcie, mimo výtvarnej sféry... pravdupovediac, neviem čo z toho nášho stretávania vznikne... som vedľa nej looser, ale je s ňou v... Otvor fórum »
13. 2. 2014 13:12
1
Achitektúra
Zdravím, chcela by som sa opýtať, je tu niekto, kto študuje arch. na Čechách? Brno, Praha, Liberec. Mohli by ste mi dať nejaké bližšie info o týchto školách? :) Ď. Otvor fórum »
13. 2. 2014 12:33
17
Kvety na Valentina
Poznate dobre kvetinarstvo v Bratislave s dorucenim, alebo inde, tak aby mi to dorucili zajtra do BA (nieco s dobrou cenou, ale kvalitne, ziadne male puciky ale pekne rozkvitnute)? Viem ze asi s cervenymi ruzami nic... Otvor fórum »
13. 2. 2014 11:43
4
Left 4 Dead 2
zdravím, vyzná sa niekto v konzole tejto hry? príkazy atď. alebo kde by som to mohol nájsť rozpísané... google mi to krvopotne tají... hlavne chcem vedieť ako sa pripojiť z lobby na server, ktorý... Otvor fórum »
13. 2. 2014 00:30
36
Úchylky
Čo je pre vás neznesiteľné a pre ostatných čudné? Trebárs ja nenávidím akýkoľvek dotyk okolo pupku alebo zápästí :D Otvor fórum »
12. 2. 2014 23:53
15
Farbenie vlasov - ničenie
Ahojte, Vlasy si farbím asi od septembra na čierno, prvý krát len šampónom, ale potom dvakrát normálne farbu. Zdá sa mi že mi viac vypadávajú vlasy, teda predtým mi takmer vôbec nevypadávali. Vlasy... Otvor fórum »
12. 2. 2014 23:08
16
Sobota na Manínci (PB), všetci vítaní
zbesilé deti prírody, poďte s nami privítať jar - na Manínci pri Považskej Bystrici. Je to vzácna lokalita pre motýle a nielen pre ne, ktorá zarastá a to nie je dobre. Túto sobotu... Otvor fórum »
12. 2. 2014 22:50
18
Stojíte v systéme ? Nikoho to nezaujíma
Z môjho včerajšieho fóra aspoň tí, ktorý ste ho čítali viete že sa mi podarilo získať humanitárnu pomoc (najmä oblečenie a zdravotnícke zariadenie) zo Švajčiarska. Chcem vám dnes povedať o jednom zarážajúcom príbehu na... Otvor fórum »
12. 2. 2014 22:35
32
Kampan: Nebud pruda,,.
Nebud pruda, daj sem fotto s vyholenym obocim ! :D Otvor fórum »
12. 2. 2014 22:31
13
Farbu tienu na oci,,.
- si ladim k obleceniu
- davam si taky, aky sa mi v tu chvilu zachce
- zakazdym mam rovnaky, moj oblubeny
Ďalšie možnosti »
12. 2. 2014 22:16- davam si taky, aky sa mi v tu chvilu zachce
- zakazdym mam rovnaky, moj oblubeny
Ďalšie možnosti »
2
Fyzioterapia Piešťany-Trnava
ahoj... neštudujete niekto Fyzioterapiu v Piešťanoch? Z čoho ste sa učili na prijímačky? Aké sú podmienky prijatia na dennú dištančnú metódu? Musím mať nejakú prax už za sebou? Ako sa pri tejto metóde chodí do školy? Ďakujeem Otvor fórum »
12. 2. 2014 22:14
16
Nevesta hôľ
Čítali ste? Dalo sa to? :D Povedala som si že na maturitu prečítam aspoň jedno dielo z povinnej slovenskej lit. (svetovú čítam dobrovoľne, hlavne Remarque, ale slovenskú literatúru vážne nemusím) a nevesta... Otvor fórum »
12. 2. 2014 22:01
18
Knihy - roman
Stretli ste sa niekedy s tym ze sa citite deprimovane ked sa mate pustit do citania novej knihy - romanu ? Otvor fórum »
12. 2. 2014 21:59
18
Dobrá kniha
Chcela by som sa spýtať, či by ste mi nevedeli poradiť nejakú knihu, ktorú ste čítali a bola fakt dobrá :) ja už doma nejako nemám čo čítať ale zase ani neviem čo začať, čiže by som... Otvor fórum »
12. 2. 2014 21:30
17
Lícne kostí, sánkove výklenky
Neviete ako by som si mohol na tvári vytvarovať lícne kosti alebo sankove výklenky lebo nechcem aby bola moja tvár gulata ale chcem aby mala pekné črty ak niečo viete poradte pozeral som si už niektore vídea cez youtube ale... Otvor fórum »
12. 2. 2014 21:20