Ahojte prosím prečítajte ši to a poraďte mi prosím čo mám robiť . Som v partii s kamoškou,ktora sa správa ako mrcha. Pred nedávnom som si začala písať s jedným milým chalanom a po čase mi napísal že sa domňa zaľubil. Je to spolužiak môjho kamoša a nikd
Tak nemôžem povedať že som sa do nho zalubila na 100% ,ale tak trochu ho poznám lenže ta kamoška nikomu nedopraje,každého musí mať len pre seba ,,čo vy nemáte nikoho takeho navôkol ?
Ja viem že by som ju mala nenávidieť zničila už veľa vzťahov,každý kto sa páči mne aj mojej Bf sa zrazu páči aj jej ale ešte počkám čo sa stane keď pride ten chalan na disko
moja spoluziacka robi to iste. paci sa ti niekto? fajn, neukazuj ho jej, lebo vytasi pazury/e a mas po chlebe. dievcata sa z nej smeju po celom gymku, ze chodi 5 rokov v tom istom len aby zaujala ehm... obsahom hrudnika. a ti chlapci, ktori su odveci, co je asi tak 2% za nou idu a ostatni si z nej robia srandu. na zaciatku bola hviezda ale teraz by som povedala, ze nikto normalny s nou nic nechce mat
a si vážne do neho zaľúbená? lebo ja si tiež píšem s jedným chalanom už skoro rok a myslela som si, že som do neho zaľúbená ale to bolo len nejaké poblúznenie ...
taký človek nie je kamarát a keď ťa to štve tak jej to povedz, nech sa nad sebou zamyslí čo robí.. kým jej to niekto nepovie tak bude podľa mňa stále taká mrcha, a ten chalan? možno ťa ľúbi, možno nie.. a pravdepodobne si ťa chce len získať tým, že píše iným pusinky :-S
a kašli na takých ľudí, nič jej nehovor...
Nemám nikoho takého v mojom živote A frajerovi nič nechýba pokiaľ viem, tak sa nemusím báť že by si to musel ísť nahrádzať za nejakou takouto hviezdou
Kašli na chalana aj na "kamarátku" prídu lepší známi aj chalani
A čo sa ti tak na ňom zapáčilo vlastne?
DOYOUHEARME - od kedy mi zničila vzťah s bývalým už jej nič nevravím. Ten chalan mi komentoval fotku,tak asi preto to zistila. Moji spolužiaci majú na ňu tiež svoj názor ale ty čo ešte nevedia aká je tým sa páči. Veď ani jej frajer nevie aká v skutočnosti je
ZUZLEE - tak asi na 50% sa mi páči,ide o to že ma serie že mi takto ničí vzťahy. Ja jej to poviem
SEHNAMFORAS - what ??
LUXIE - páči sa mi povaha,charakter a neposlednom rade aj výzor
ono to má aj bývalého O.o
k veci- také k**vy sa nájdu všade, avšak rozumnejší ľudia sa vedia vyhnúť kontaktu s nimi
tak skús chlapca namotať, alebo sa na to vykašli, ešte ich príde.. máš čas!
Keď som bol mladší asi o také 2-3 roky tiež som každé dievča obchytkával a pisal každej uchylnosti, flirtoval a posielal smajlíky (tie pusinky či jaku chmaru) a si s tými dievčatami volal a tak... našťastie ma to prešlo neviem či som dospel alebo len zmena správania v puberte a možno sa to ešte vráti.. neznam neznam no
No má na svedomí môj rozchod s bývalým. Prídu aj iný to je jasné,lenže ja už jej nemôžem dovoliť zničiť ďalší vzťah ,,Mojej BF zničila vzťah,moja ďalšia kamoška chce jedneho chlapca môjho spolužiaka a takisto s ním flirtuje..
Podľa mňa je to najlepšia kamarátka... Keď sa tebe @mimikk páči nejaký chalan, a tvoja kámoška "mrcha" ho provokuje a dokáže ho zbaliť, tak to s tebou nemyslí vážne a tá kámoška "mrcha" ti spravila len láskavosť a ťa len ochránila pred budúcim rozchodom a ukázala ti, že aj keby mal ten chalan teba za priateľku, tak ľahko sa nechá zbaliť alebo sa zapletie s inou holkou... To potom nie je pravá láska, že nie? --- Nie.
Ako sa hovorí: "Priateľov si drž blízko, ale nepriateľov ešte bližšie." alebo "Nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ."
A nemusí to byť len kamarátka.. Môže to byť aj tá najkrajšia holka z celého mesta, ktorá sa zaplietla už takmer s každým chalanom v meste... Ak jej nedokáže odolať tvoj priateľ - frajer, tak potom to asi láska nebude, medzi ním a tebou... Takže takáto osoba ti dokáže spraviť len láskavosť... Ja osobne by som takej osobe ešte aj poďakoval, že ma ušetrila budúceho utrpenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
taký človek nie je kamarát a keď ťa to štve tak jej to povedz, nech sa nad sebou zamyslí čo robí.. kým jej to niekto nepovie tak bude podľa mňa stále taká mrcha, a ten chalan? možno ťa ľúbi, možno nie.. a pravdepodobne si ťa chce len získať tým, že píše iným pusinky :-S
a kašli na takých ľudí, nič jej nehovor...
Kašli na chalana aj na "kamarátku" prídu lepší známi aj chalani
A čo sa ti tak na ňom zapáčilo vlastne?
Ale nie... Prestaň sa s ňou baviť.
ZUZLEE - tak asi na 50% sa mi páči,ide o to že ma serie že mi takto ničí vzťahy. Ja jej to poviem
SEHNAMFORAS - what ??
LUXIE - páči sa mi povaha,charakter a neposlednom rade aj výzor
k veci- také k**vy sa nájdu všade, avšak rozumnejší ľudia sa vedia vyhnúť kontaktu s nimi
tak skús chlapca namotať, alebo sa na to vykašli, ešte ich príde.. máš čas!
Podľa mňa je to najlepšia kamarátka... Keď sa tebe @mimikk páči nejaký chalan, a tvoja kámoška "mrcha" ho provokuje a dokáže ho zbaliť, tak to s tebou nemyslí vážne a tá kámoška "mrcha" ti spravila len láskavosť a ťa len ochránila pred budúcim rozchodom a ukázala ti, že aj keby mal ten chalan teba za priateľku, tak ľahko sa nechá zbaliť alebo sa zapletie s inou holkou... To potom nie je pravá láska, že nie? --- Nie.
Ako sa hovorí: "Priateľov si drž blízko, ale nepriateľov ešte bližšie." alebo "Nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ."
A nemusí to byť len kamarátka.. Môže to byť aj tá najkrajšia holka z celého mesta, ktorá sa zaplietla už takmer s každým chalanom v meste... Ak jej nedokáže odolať tvoj priateľ - frajer, tak potom to asi láska nebude, medzi ním a tebou... Takže takáto osoba ti dokáže spraviť len láskavosť... Ja osobne by som takej osobe ešte aj poďakoval, že ma ušetrila budúceho utrpenia
Predstav si že by ti toto spravila tvoja frajerka,myslím si že by si nebol veľmi nadšený
Aby moja frajerka išla po inom lne tak zo zábavy?? Ale o tom sa predsa teraz nebavíme