Diskusie - 2345. stránka fóra
32
(M)Učenie a jeho priebeh? :D
Ahojte :) Ja sa chcem spýtať (hlavne maturantov a tých, čo sa chystajú na medinu), ako dlho sa denne učíte a kedy (hneď po škole, poobede, večer)? A akým štýlom/spôsobom sa učíte? :) A ešte len tak pomimo, keď... Otvor fórum »
12. 2. 2014 19:56
1
Online obchod
Zdravím chcel by som od vas nejaký spoľahlivý online shop s oblecenim pre 13, 14 ročných chalanov... Nech je tam kvalitné oblečenie ... A e-shop nemusí byť len na slovensku... Otvor fórum »
12. 2. 2014 19:53
20
Ako vidíte svet v buducnosto?
- Najhorsie jak sa dá! Bude vojna, povybuchuju atomovky, nebudu nerasty, nebude jedlo, peniaze, chudoba, KONIEC!
- Tak stredne. Bude to ťažké ale zvládneme to jak teraz to zvládame...
- Perfektne! Vsade bude práca, vsade budu plne žaludky, vsade budu peniaze,
Hlasuj »
12. 2. 2014 19:36- Tak stredne. Bude to ťažké ale zvládneme to jak teraz to zvládame...
- Perfektne! Vsade bude práca, vsade budu plne žaludky, vsade budu peniaze,
Hlasuj »
2
Ošetrovatelstvo
Nájde sa tu nejaký študent/ka z Katolickej univerzity Ružomberok konkrétne zdrav . fakulta - OŠE ? Potrebovala by som nejaké rozumné pre a proti :D :) čo Vám ta škola dala .. atď. . Otvor fórum »
12. 2. 2014 19:32
1
Work and Travel
Čavte ľudia, vite my niekto povedať niečo ohľadom Work and travel? Chcel by som isť teraz cez leto do USA. Mám na mysli všetky vaše skúsenosti, aj tie negatívne. No proste všetko čo by sa mi... Otvor fórum »
12. 2. 2014 19:21
18
Valentín
Prosím dievčatá, poraďte mi nejaký dobrý darček alebo niečo iné aby som priateľku na Valentína veľmo potešil :) Niečo čo vás najviac potešilo od priateľa. Otvor fórum »
12. 2. 2014 19:11
1
Ikona mobilu na FB chate
Zdravím, neviete niekto, ako odstránim ikonu mobilu v FB chate? Ide o to, že sa dávam pomerne často offline pre 90% ľudí a online si nechávam iba zopár. Keď sa takto prihlásim na fb z... Otvor fórum »
12. 2. 2014 19:11
1
Skontrolovanie nemčiny :(
Prosím dobrú dušu, ktorá mi pomôže Len skontrolovať(príp. opraviť) osem viet po nemecky :) rýchlo pošlem do TS DAKUJEM :) Otvor fórum »
12. 2. 2014 18:55
1
Predvolba do Kanady
Zdravím, potrebujem poslať sms do Kanady- Vancouver. Skúšala som predvolbu +1, ale neišlo to. Neviete mi poradiť? Otvor fórum »
12. 2. 2014 18:40
8
SCIO VŠP
Nazdar, existujú nejaké knihy na prípravu SCIO? hľadal som na nete no okrem tej ukážky testu na stránke scio som nič nenašiel. :) Otvor fórum »
12. 2. 2014 17:52
7
čo mam spraviť keď mi nereaguje na dotyk tablet ?
Spadol mi na zem ale je len trošku poškriabaný na pravej strane dole a je značka Goclever. Na koberec Otvor fórum »
12. 2. 2014 17:45
20
Ako by ste pomenovali svoju reštauráciu?
Názov je jasný, tak ako? Hehe Ja by som pomenoval: De La Cockotnut! Otvor fórum »
12. 2. 2014 17:10
4
UK BA fakulta managmetu
Ahojte, Chcela by som sa spýtať, či na príjímačky je treba najnovšiu knihu na učenie z matematiky... či nestačí z roku 2009.... Ďakujem za odpoveď:) Otvor fórum »
12. 2. 2014 17:05
9
Výber darčeka
Ahojte chcela by som vedieť Váš názor na jednu vec. Frajer má o týždeň meniny, sme spolu necelého pol roka, premýšľala som nad darčekom, nedávame si žiadne veľké veci, len niečo malé na potešenie, ... Otvor fórum »
12. 2. 2014 16:53
20
Neviem čo chcem v živote? Kto vie?
Je mi 21, mam po škole a co dalej.... Clovek sa sice nevyuzitý, je vela veci ktoré clovek moze robit, coraz castejsie dostavam otazky co chcem robit o 10 rokov, alebo v buducnosti, ako... Otvor fórum »
12. 2. 2014 16:03
12
Skins
Pozerava niekto serial skins ? ak áno tak neviete či sa to dá pozerať niekde online ? Otvor fórum »
12. 2. 2014 16:03
- Nemám ho rád/rada
- Čo je to za deň???
Ďalšie možnosti »