Diskusie - 2332. stránka fóra
23
Aký je život v Dubaji ???
Rozmýšlam nad tým že ak skončím strednú školu tak by som odišiel žiť do Dubaja viete mi niečo povedať aký je tam život ??? ovládam iba angličtinu stačí to ???? Ako je to tam s prácou ??, A viete... Otvor fórum »
17. 2. 2014 20:54Učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie BA
Chodí niekto na tento odbor na UK? Či už denne, alebo externe, ak áno, budem vďačná, ak mi poskytnete zopár info, či dobrých rád. Akí sú profáci, ako to tam prebieha, aké... Otvor fórum »
17. 2. 2014 20:16
7
Prax
Ahojte :).... mám učiť v škôlke a som v prvom ročníku a neviem približne aké ma byť časové rozpätie pri jednotlivých aktivitách a jednotlivých častiach ..úvodna hlavná a záver .. vedel by mi niekto poradiť ? :) Otvor fórum »
17. 2. 2014 20:13
32
Chudnutie
http://girlssis. blogspot. sk/ Ahojte. Toto je blog mna a mojej sestry. Začíname s chudnutím a sportovanim, chceme nazbierať pár ľudí co do toho pôjdu s nami a budeme si radiť. Pravidelne budeme pridávať recepty. ... Otvor fórum »
17. 2. 2014 19:58
36
Čo ďalej ??? ; )
S priateľom som uz vyše dvoch rokov , obaja sme veľmi sexuálne aktívny... Milujeme sex , ale uz to nie je take ako predtým ... Rada by som to o niečo okorenila, lebo uz mam... Otvor fórum »
17. 2. 2014 19:56
10
Dilema - ktorý mobil
Mám dilemu ktorý mobil si mám kúpiť. Buď tento: http://alcatel. katalogmobilu. cz/mobilni-telefon/alcatel-one-touch-pixi-4007d nový, 2 ročná záruka, 60 eur... alebo tento : http://www. fony. sk/clanky/1309-htc-wildfire-s používaný, 1 rok záruka, cca 50 eur ... Otvor fórum »
17. 2. 2014 19:32
14
Poraďte. . .
Ahojte, pozeráte filmy v cudzích jazykoch?? Neviete poradiť nejaký dobrý vo francúzštine alebo angličtine?? Hlavne ten francúzsky poteší. :) Ďakujem :) Otvor fórum »
17. 2. 2014 19:20
2
Blog
Ani za nič si nemôžem spomenúť na jeden "blogový príbeh". Stručne: bolo to o babe ktorá bývala na intráku a chodila s chalanom - syn popradského starostu vie niekto o čom točím?? :P :D ... Otvor fórum »
17. 2. 2014 19:18
9
Prečo sa radi pozeráme na film?
Prečo? No myslím že odpoveď začína dávno. dávno v počiatku filmu. Či divadla. Pečo sa radi pozeráme na ľudí ktorí niečo hrajú. Prečo ľudia vymýšlajú scenár, dej, postavy... ktorí to skrz hercov prezentujú. Kto a prečo nás to naučil? Základ... Otvor fórum »
17. 2. 2014 19:02
14
ťaháky
Zajtra pišeme z fyziky test a dosť malo z toho viem napíšem si ťahák ale neviem kam ho dať chcela by som niakú neotrepanú dobrú radu :) možte aj do správ Otvor fórum »
17. 2. 2014 18:58
8
Univerzita Komenského
Chcel by som presne vediet od tych, ktori tam chodia, ze co hovorite na celkovu uroven tejto skoly alebo ci vas sklamala alebo prijemne prekvapila, prijmem aj nejake skusenosti :) vopred dakujem Otvor fórum »
17. 2. 2014 18:57
7
Ako sa učiť na prijímačky na vš?
Ahojte, idem na fyzioterapiu a mám mať prijímačky z bio, fyziky aj chemie.. bio by som ešte zvladla lebo idem z nej maturovať ale to ostatné nemam ani tušenie kde začať, čo sa mam učiť a z... Otvor fórum »
17. 2. 2014 18:55
73
Napíšte niečo výnimočné z vášho dnešného dňa
čo vás potešilo, nahnevalo, sklamalo čokoľvek... ja som chorý a nemám čo robiť Otvor fórum »
17. 2. 2014 18:24
40
M. A. S. T. U. R. B. A. T. I. O. N.
Ako dlho vydržíte nemasturbovať ? :) Otvor fórum »
17. 2. 2014 17:37
3
Blackberry
Treba to bb internet ze vraj bez toho sa neoplati tak neviete akoto je ? Otvor fórum »
17. 2. 2014 17:27
20
Vraj už niekoho má
Písal som si s jedným dievčaťom ktoré sa mi páči a po dlhšej dobe písania mi napísala - "bohužiaľ, som zadaná" a ja si myslím že to neni pravda, chcel by som vedieť vaše názory Otvor fórum »
17. 2. 2014 17:21