Diskusie - 2330. stránka fóra
4
Ktorý mobil je lepší
Má niekto mobil - Samsung Galaxy mini s4 a Orange Reyo? Aké máte s nimi skúsenosti?? :) Otvor fórum »
18. 2. 2014 20:54
5
Viete niečo ako sa zbaviť jazvičkách po vzrážkach ?
Ak máte nejaké tipy alebo viete o niečom účinnom ako sa zbaviť jaziev po vyrážkach na prosím napíšte dakujem :) :) :) Otvor fórum »
18. 2. 2014 20:46
10
Skúška v predtermíne
Chcela som sa opýtať ako je to so skúškami v predtermíne, s priateľom prvý májoví týždeň odchádzame do Kanady a priateľ študuje na TUKE, je možné aby všetky predmety, ktoré má v rozvrhu mohol ukončiť skúškou ešte... Otvor fórum »
18. 2. 2014 20:46
28
Ktorého z troch stylistov zo šou Nákupné maniačky máte najradšej?
18. 2. 2014 20:44
16
Tak tomu fakt nerozumiem
neviete ako je možné , že hrad ktorý odlával turkom ich strely ohňom a a neviem čo a teraz ho dokázali ho vypáliť dvaja chalani --- tá krásna hôrka no tak to mi... Otvor fórum »
18. 2. 2014 18:11
10
Zničené vlasy.
čaute. potrebovala by som pomoc od niekoho (v tomto) skúseného. ono.. už dlhý čas si žehlím vlasy a už sú z toho tak trochu (dosť) zničené. naši ma idú za to ukameňovať a tak... Otvor fórum »
18. 2. 2014 18:05
11
Masmedia
Aky máte názor na dnešnu podobu prijmu tzv. informacii, skrz media myslím - spravodajstvo, večerne tv noviny, bulvar (noviny nový čas) a podobne "zdroje prijmu určitých informacii"....máte pocit že, skrz ne prijimame potrebne info,... Otvor fórum »
18. 2. 2014 18:03
37
Einsteinovu hádanku,,.
- som úspešne vyriešil/a a hrdo a zaraďujem medzi tie 2 % inteligentných ľudí na svete
- som nevyriešil/a
- som nechcel/a riešiť
Ďalšie možnosti »
18. 2. 2014 17:54- som nevyriešil/a
- som nechcel/a riešiť
Ďalšie možnosti »
41
Máte pocit že mrháte svojim potenciálom v tomto období vášho života ?
Myslím pri tom čo práve robíte. Otvor fórum »
18. 2. 2014 17:36
3
Slovenská zdravotnícka univerzita v Bratislave
čawte študuje prípadne študovali ste niekto na Slovenskej zdravotníckej univerzite v BA??? konkrétne by ma zaujímala fyzioterapia druhý stupeň externe... ako to tam funguje, či je to dobrá škola..aké sú vaše skúsenosti??? Otvor fórum »
18. 2. 2014 17:29
10
Čaute chlapi,
ako je to s vami a obdarúvaním ženských? Povedzme, že na Valentína. Nejde tu o romantičkovanie. Zaujíma ma ale, či cítite nejakú ' povinnosť ' dať jej niečo, lebo sa to patrí, alebo to robíte,... Otvor fórum »
18. 2. 2014 17:23
25
Komunikácia vo vzťahu - koľkokrát ako často ? pohľad z chalanskej a ženskej stránky?
Chcela by som počuť názor dievčat aj chalanov: Je pre vás normálne, keď máte vzťah, že sa vám druhá polka neozve niekedy aj vyše dňa, či len párkrát za týždeň? Viete to akceptovať? Síce... Otvor fórum »
18. 2. 2014 17:21
12
Brigáda Kaufland
robil tu niekto v Kauflande? lebo viem že napr. vo Freshi sa dá robiť ako dokladanie tovaru ale dá sa aj v Kauflande? lebo čo viem tak v Kauflande sa zapisujete že kedy dôjdete a kedy pôjdete tak preto... Otvor fórum »
18. 2. 2014 17:10
4
UK BA prihláška
Neviete niekto, či môžem poslať aj staré tlačivo prihlášky? lebo podľa toho čo viem teraz je už aj nová forma prihlášok. Tak sa pýtam či niekto neviete, či to nebude vadiť ak pošlem starú (už ju mám... Otvor fórum »
18. 2. 2014 15:03
44
Chlapci a dievčatá = ulica
Dievčatá, ako by ste reagovali keby sa vás akýsi muž rovnakého veku pokúšal zbaliť len tak vonku? A ako by ste očakávali aby sa prihovoril? Otvor fórum »
18. 2. 2014 15:01
11
Antikoncepcia Desirett
Ahojte. Nájdu sa tu nejaké baby ktoré užívali túto antikoncepciu? ... Zaujímalo by ma aký máte na ňu názor?.... vyhovovala? alebo spôsobovala ťažkosti? .... zaujímajú ma všetky vaše názory. Otvor fórum »
18. 2. 2014 14:51