» girlssis.blogspot.sk/...
Ahojte. Toto je blog mna a mojej sestry. Začíname s chudnutím a sportovanim, chceme nazbierať pár ľudí co do toho pôjdu s nami a budeme si radiť. Pravidelne budeme pridávať recepty. Prečítajte si články a pouvazujte. Tešíme s
tak to nech sa pripraví na to, že skôr priberie, ak chce spevnieť pri jej kilách zhodí jedine diétami, no hlavné je si uvedomiť, že pri dobrom pomere svalov a tuku sa človek kilami vôbec zaoberať nemusí... odkáž jej, nech sa vyserie na váhu...
ja len, že píšeš, že sestra chce schudnúť, ale to je v jej prípade blbosť... ja mám rovnako 164/52-53 a ešte by som kľudne zo dve kilá brala do svalov... a tie miery no neviem. ja som za posledný polrok pribrala 5 kg a nie je to na mne vidno, aj miery mám stále rovnaké... ale zas ja cvičím pravidelne, takže na mne sa už nemá až tak čo formovať, už fakt skôr len spevnieť doslova... ja len, že pozor na to, že ona výsledky skôr pocíti, než uvidí... u teba to ale bude zaujímavejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
určite by si nebol hladný..však jesť sa chystáme aj my, nechceme sa utýrať