Diskusie - 2266. stránka fóra
6
TaTToo
Ľudkovia, poradte mi a podla Vašich skúseností odporučte dákeho šikovného a kreatívneho tatéra. Vďaka :) Otvor fórum »
17. 3. 2014 16:24
18
1
Klavesnica a redukcia
Caute, mam taky problem, mam normalnu klavesnicu (PS2), rad by som si ju zapojil do ntb ale nemam port PS2, tak som si kupil redukciu... vsetko som pozapajal no napisalo mi ze usb nebolo rozpoznane.... Otvor fórum »
17. 3. 2014 15:35
32
V akej krajine sa vám najviac páčilo?
Ak ste cestovali po viacero krajinách, v ktorej vám bolo najlepsie? Ktorá mala podla vás najlepsiu atmosferu atd??? Mne osobne sa najviac páčilo asi v Nemecku, v Berlíne, ako mesto sa mi nepáčilo až... Otvor fórum »
17. 3. 2014 15:15
73
Na akom najzaujímavejšom mieste ste mali sex?
inšpirovala ma tá predošlá anketa:D Otvor fórum »
17. 3. 2014 13:55
38
Tatoo :)
Ahojte :) Rada by som si dala spraviť tatoo, ale nechcem ho mať do konca života... Neviete niekto o niečom ? :) Otvor fórum »
17. 3. 2014 13:34
1
Žurnalistika RK
Ahojteee, nachádza sa tu niekto, kto robil prijímačky na Žurnalistiku do RK? Ako to prebiehalo, bolo to veľmi ťažké? A na prijímačky ste sa učili veľa?? Stres ma chytááá :D Otvor fórum »
17. 3. 2014 13:31
6
2
Farmácia KE
Ahojte. Chcela by som sa opýtať či prijímačky na farmáciu v Košiciach boli z testovnice. A či neviete aká bola hranica na prijatie minulého roku :) Ďakujem. :) Otvor fórum »
17. 3. 2014 13:27
51
Ženy aj Muži na veku,,. mali ste sex v škole?
Mali ste sex v škole so svojím spolužiakom, alebo s bratrancom z vedľajšej triedy? No proste jebačku na hajzloch počas vyučovacej hodiny. Otvor fórum »
17. 3. 2014 12:57
12
Co pomáha na učenie??
Taaaaaaak veľmi sa chcem učiť a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak veľmi sa neviem :( Mám sa pripravovať na prijímačky, ktoré mám o mesiac a keď si otvorím knihu tak začnem myslieť na úplne trápne hlúposti..a pritom som sama na chate napríklad..neviete porad Otvor fórum »
17. 3. 2014 12:52
2
Stolne pc na internat ?
Cavte ludia, potrebujem radu od vysokoskolakov ktori ziju na internate. Je mozne zapojit sa Stolne pc ? Som vasnivy hrac a chcel by som si nejako skratit dlhe popoludnia pred tym ako pojdem vecer zit do mesta.... Otvor fórum »
17. 3. 2014 12:43
23
Vlastníte keramický nôž ? Ak áno, tak sa vám s ním pracuje lepšie ako s bežnou ocelovou čepelou?
- Vlastním, pracuje sa mi s ním lepšie.
- Vlastním, pracuje sa mi s ním horšie.
- Nevlastním.
Hlasuj »
17. 3. 2014 12:27- Vlastním, pracuje sa mi s ním horšie.
- Nevlastním.
Hlasuj »
24
Kútiky v ústach
Nikdy som s tým problém nemala, až teraz, a neviem sa toho zbaviť, už si myslím, že sa mi ten kútik zahojí a potom sa zase roztrhne a bolí to... čo vám na to zaberá?... Otvor fórum »
17. 3. 2014 11:15
- nie
- mam pi*i
Hlasuj »