caute,
poradite mi nejake tipy na oblecenie, znacky, modne doplnky a pod. ktore su dnes moderne ? u mladych ludi vidim rozne styly od kosiel cez riflove bundy po sportove oblecenie, avsak nemam ani tusenie co s cim zladit, kde si nakupit a vobec aky styl
Mne sa veľmi páči, keď chalan nosí svetríky na gombíky, jednochué tričká, pekné sako, kabát, košele milujem. Pre mňa je úplne úžasná chlapčenská móda v H&M a aj Pull&Bear; sa mi páči.
hicico co momentalne kupis v obchode, je viac menej 'aktualne' .. ako bolo spomenute, h&m ma celkom v pohode veci s ktorymi nic nepokazis .. zara je tiez v pohode .. ale zalezi co robis, cim sa zivis, atd. mal by si sa obliect primerane k svojmi zivotnemu stylu...neprehanat to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(zdissujte mi výber ale zac sa vie obliekať)
keď si z košíc napíš mi TS a rada s tebou pôjdem nakupovať, budeš topka ^^
lubenkam kosele, zvlast karovane, a vyrazne farby, ked si chlap na seba dokaze obliect a zladit, som chytenaaaa ^^
uz som si vsimla, ze sa skor otocim za dobre oblecenym jedincom, nez za dakym fesinom v tielocku a teplakoch
» s3cdn-lookbooknu.netdna-ssl.com/files/looks/lar...