Diskusie - 2264. stránka fóra
8
Španielčina
Chcela by som sa učiť Španielčinu, ale len doma, online. Nejaké efektívne web-stránky, čo mi v tomto pomôžu? Otvor fórum »
18. 3. 2014 16:55
74
MATURITA - SJL
Maturanti akooo ? Ako vám dopadol test? Ja mám určite 5 chýb, z toho 3 sú úplné somariny, kedy som ako anaforu uviedla "ako tí" a nie len "ako" a dala nie južnoslovanské, ale juhoslovanské.... Otvor fórum »
18. 3. 2014 16:35
7
Paypal
Nieje tu niekto z východného slovenska čo vlastní PayPal a bol by mi ochotný niečo objednať z internetu? Otvor fórum »
18. 3. 2014 16:15Co si myslíte o hre Rising Cities
Zaujala ma hra Rising Cities. Akože fakt síce by mohla byť taká "viac reálna" alebo "menej kreslená", mohol by tam byť občas smog atd, nie vsetko zelené atd, ale zaujímavá hra podla mna. ... Otvor fórum »
18. 3. 2014 15:59
4
Skateboard
čaute. potrebujem poradiť. stačí táto veľkosť skateboardu http://komplety. heureka. sk/no-fear-junior-swirl/specifikace/#section pre 12ročné dievča?? Otvor fórum »
18. 3. 2014 15:34
7
Rodičia a lekári
Ahojte, mňa by zaujímalo, či ak ide neplntoletý človek k lekárovi (zubár, gynda/urológ, kožné..), musí o tom vedieť aj rodič. Je mi jasné, že pri závažnych zákrokoch ho treba informovať, ale či... Otvor fórum »
18. 3. 2014 15:33
17
Pozdravit sa
Serus, ako by ste najme baby ocakavali aby vas nahodny chalan po ulici oslovil? A o com by mal rozpravat aby ste sa aj vy zapojili a neurobili to tradicne slovenske F*ck you. ? ... Otvor fórum »
18. 3. 2014 15:04
3
Nejdú svetlá iba dialkovéééé
prosím surne o pomoc, rozbite sklo na svetle, žiarovka nejde....vymenil som žiarovku, no keď zapnem svetlá nejdú, prepnem na dialkové a svieti ako nič....kde je chyba??? ide o vw polo 98 r....prosííííííím súrne nejakú radu :D... Otvor fórum »
18. 3. 2014 15:00
3
Slovenská pošta
Ahojte, chcem si kúpiť z jednoho e-shopu okuliare, no zaujmalo by ma, prídu mi tie okuliare dobierkou na poštu?, a domov iba žltý lístok že si preto mám prísť, alebo mi ich dovezie kurier slovenskej... Otvor fórum »
18. 3. 2014 14:45
35
Myslíte si, že by bolo lepšie keby mená Pokémonov boli preložené? Píšte svoje názory :-)
Seriál pokémon obsahuje vela mien ako Haunter, Kingler alebo Jynx. Boloby podla vás lepšie keby tieto mená boli preložené? Ak máte nejaké nápady na preklad len píšte... Mimochodom pikachu sa nemoze preložiť pretoze jeho... Otvor fórum »
18. 3. 2014 13:31
12
Vrátenie kozmetického výrobku
Kúpila som si dnes v reťazci TESCO pleťovú vodu a keď som už bola doma, tak som si pozrela recenzie a viem, že je maximálne nevyhovujúca a má najhoršie možné hodnotenia, aké môžu byť. Z 22... Otvor fórum »
18. 3. 2014 13:20
46
Kam patríte? (obrázok)
18. 3. 2014 13:17
4
MATURITA
počujte v roku 2007 bola maturita z angličtiny pre pokročilých forma A alebo forma B?????????????? Otvor fórum »
18. 3. 2014 11:59
14
Akadémia ozbrojených síl
Myslíte že by akceptovali prihlášku keď je už dva týždne po termíne? Na stránke píšu že nie ale je dosť vysokých , kde sa akceptujú aj neskôr... poradte Otvor fórum »
18. 3. 2014 10:39
8
Co by som mohla navstivit v okoli (Lipt. Mikulas, Ruzomberok, Besenova) ????
Ludia pomoc :D co pekne co stoji zato sa da pozriet v Liptovskom Mikulasi a okolie alebo Besenova, popripade Ruzomberok ? Nejake srandy ako zamky, hrady, muzea, nieco ako betliar, co ja viem ? Viete... Otvor fórum »
18. 3. 2014 01:08
21
Tabletky na pamäť?!
http://www. klubzdravia. sk/produkty/memoplus-energizer_1321. aspx?utm_source=koupit& utm_medium=microsite& utm_campaign=memoplus_sk ... Máte s tým niekto skúsenosti? Funguje to vôbec? Otvor fórum »
18. 3. 2014 00:44
- 2. Ten pohľad mi vyrazil dych (rozprávanie)
- 3. Umenie dokáže človeka zmeniť (Diskusný príspevok)
Ďalšie možnosti »