Diskusie - 2222. stránka fóra
8
Dokonalá multiplayer hra
Ako by ste si predstavovali dokonalú multiplayerovú hru? Žáner, gameplay atď? Čo by to malo obsahovať? Mne chýba staré Age of Empires 2 po nete :D to bola šupa Otvor fórum »
6. 4. 2014 20:17
9
Pomoc ohľadom výberu dĺžky longboardu
Čaute :D chcela by som sa spýtať či tu je niekto kto sa aspoň ako tak vyzná v longboardoch a poradil by mi :D kúpila som si lb ale zaujíma ma či by som mala mať longboard nejaký k... Otvor fórum »
6. 4. 2014 20:01
25
Vtipy s homonymami
Potrebovala by som nejaké vtipy, v ktorých sa vyskytujú homonymá (rovnako znejúce slová majúci iný význam). Ak vám nejaké napadnú, budem vám povďačná. :) Otvor fórum »
6. 4. 2014 19:58Hladame do timu ludi na pracu v IT firme
cauko, pisal som sem prvy krat v piatok, dnes pisem druhy a posledny krat pre istotu. hladame do timu brigadnika studenta na pracu v IT firme v bratislave. robit by mal 3... Otvor fórum »
6. 4. 2014 19:48
4
Smartfony
Aky mate nazor na zvysujuce sa naroky aplikacii na smartfony? Clovek ak nechce aby mu telefon zamrzal je nuteny kupovat stale nove zariadenia. Alebo sa uspokojit so starymi aplikaciami, i ked aj to sa niekedy neda ak staru... Otvor fórum »
6. 4. 2014 19:34
1
Matfyz UK
Ahojte, chcel by som sa vas spytat, ci uz niekomu neprisiel list o prijati/prijimackach z UK FMFI a konkretne studijny program Matematika, alebo ci aspon nepoznate niekoho, komu uz nieco podobne doslo. Dakujem Otvor fórum »
6. 4. 2014 18:39
3
Hra TERA
Hoj :D Hrá tu niekto TERU?? Potrebovala by som helpnúť. Už ma nebaví všade utekať slimačou rýchlosťou a chcela by som koňa. Viem že ho dostanem za úlohu ale za akú? a v ktorom leveli ? a... Otvor fórum »
6. 4. 2014 18:14
4
Tvorba webu
Zdravim, som v tomto uplny amater, a tak chcel by som sa opytat niekoho kto sa vyzna. Chcem spravit web, klasika clanky, obrazky samozrejme aby to aj nejak vyzeralo a aby tam bol nejaky system... Otvor fórum »
6. 4. 2014 18:03
13
Vysoká škola v UK
Ahoj, chcela by som sa spýtať či je tu niekto kto študuje na výške v Anglicku a vedel by mi trošku poradiť s výberom univerzity pretože vôbec neviem od čoho sa mám odraziť. Možno nejaké skúsenosti na čo... Otvor fórum »
6. 4. 2014 18:01
2
Problem
Ahojte co to znamena ak mi pocitac vyhodil že Nastala vynimka unknown software exception (0xc00000fd) v aplikacii na mieste 0x7c9 program ukončite kliknutim na tlacidlo ok ? čo mam urobit aby som to opravil tu chybu ? ... Otvor fórum »
6. 4. 2014 17:26
4
Prevencia šikany
Môžte mi prosím niekto poradiť preventívne postupy ktoré by podľa vás mali školy využívať na zamedzenie šikany? Jedná sa o základné a stredné školy. Môžete aj nejakú neúčinnú prevenciu (typu nástenky v školách a tak) ale hlavne niečo účinné.... Otvor fórum »
6. 4. 2014 17:00
3
Hladam letnu brigadu - Francuzsko
Mam 18 rokov a hladam brigadu na leto vo francuzsku. Aktivne ovladam anglictinu, nemam problem sa nou dorozumiet a viem aj nieco z francuzstiny a nemciny. Planujem tam ist aj s frajerkou ktora ovlada aktivne francuzstinu. ... Otvor fórum »
6. 4. 2014 16:57
6
Johny Depp je trápny
Robím si srandu :D je super, kde sa dajú na Slovensku zohnať také náramky, náhrdeľníky ako má on? :D http://bisous. typepad. com/. a/6a00d83477391153ef019b00495a1e970b-500wi http://www. bestylish. org/blog/wp-content/uploads/2012/01/depp-wearing-lotsof-bracel Otvor fórum »
6. 4. 2014 16:22
- nechám sa ocikať
Hlasuj »