Diskusie - 2222. stránka fóra
17
Filmy s tematikou autismu
Ahojte, mohli by ste mi prosím poradiť film s tematikou autismu?? Niečo také ako povecme: Adam Ben-X BIela vrana a podobne vopred ďakujem Otvor fórum »
6. 4. 2014 22:55
25
Fakt neviem nazvat moj problem ale ma ho každy a sú všade
Ten problém su sami debili kde sa pozriete všade sami inteligent a chytrak -_- mňa už začinaju štvať v triede ich mame asi 24 +ja som do počtu lebo som sa neučil a skoncil tu ale o to neide :D... Otvor fórum »
6. 4. 2014 22:45
4
Škola
Nazdar, mal by som od Vás prosbu potreboval by som spraviť video na takýto štýl http://m. youtube. com/watch?v=sGrHwBlf-7M, ak by bol niekto ochotný potreboval by som aby ste nakrutúli niekoľko sekundové video takého to typu. Možno... Otvor fórum »
6. 4. 2014 22:36
12
Šťastie :3
aké poznáte pesničky o momentálne prežívanom šťastí ? (nie nejaké depresívne veci o tom, ako ľudia nemajú šťastie) Otvor fórum »
6. 4. 2014 22:33
46
Su svetkovia jehovovi krestania?
Podla mna ano. Pokial viem definicia krestanstva je viera v Boha, Jezisa Krista a v bibliu, co jehovisti splnuju takze su krestania. Vadim sa tu s tomiq254 a chcem do toho zatiahnut viac ludi :D... Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:54
25
Keď je žena staršia
Ahojte. Je podľa Vás divné, keď sa 20 ročný muž zaľúbi do 24 ročnej ak majú rovnakú intelektuálnu úroveň, sú si navzájom sympatický atd? Co vy na to, dievčatá, šli by ste... Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:51
5
Poker
Má niekto z vás hru poker, ktorá je dobrá? Chcela som stiahnuť full verziu poker superstars 3 ale... nedarí sa mi to ... alebo ak mi viete nejako poradiť budem len a len vďačná :) Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:40
10
STU alebo TUKE
Zdravím, chcel by som sa spýtať na Váš názor. Som maturant prihlášky podané a rozhodujem sa medzi Aplikovanou Informatikou na STU a Informatikou na TUKE. Napísali by ste mi nejaké klady a zápory škol prosím. Bývam... Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:20
5
Nepoznáte nejaký film ??
Chcela by som si pozrieť nejaký film o láske ale takej , že je napr. muž do nejakej baby a ma kamaratku a zisti nakoniec že je do nej alebo take napriklad ako tento .. Skús ma rozosmiať... Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:08
4
Diplomovka-prieskum
Ahojte, prosím Vás o vyplnenie krátkeho dotazníka : 1396801096. dotaznicek. sk Otvor fórum »
6. 4. 2014 20:44
8
Dokonalá multiplayer hra
Ako by ste si predstavovali dokonalú multiplayerovú hru? Žáner, gameplay atď? Čo by to malo obsahovať? Mne chýba staré Age of Empires 2 po nete :D to bola šupa Otvor fórum »
6. 4. 2014 20:17
9
Pomoc ohľadom výberu dĺžky longboardu
Čaute :D chcela by som sa spýtať či tu je niekto kto sa aspoň ako tak vyzná v longboardoch a poradil by mi :D kúpila som si lb ale zaujíma ma či by som mala mať longboard nejaký k... Otvor fórum »
6. 4. 2014 20:01
25
Vtipy s homonymami
Potrebovala by som nejaké vtipy, v ktorých sa vyskytujú homonymá (rovnako znejúce slová majúci iný význam). Ak vám nejaké napadnú, budem vám povďačná. :) Otvor fórum »
6. 4. 2014 19:58Hladame do timu ludi na pracu v IT firme
cauko, pisal som sem prvy krat v piatok, dnes pisem druhy a posledny krat pre istotu. hladame do timu brigadnika studenta na pracu v IT firme v bratislave. robit by mal 3... Otvor fórum »
6. 4. 2014 19:48
4
Smartfony
Aky mate nazor na zvysujuce sa naroky aplikacii na smartfony? Clovek ak nechce aby mu telefon zamrzal je nuteny kupovat stale nove zariadenia. Alebo sa uspokojit so starymi aplikaciami, i ked aj to sa niekedy neda ak staru... Otvor fórum »
6. 4. 2014 19:34