Diskusie - 2224. stránka fóra
43
Váš obľúbený ne-ľudský hrdina?
Pardon, za slovo "ne-ľudský", znie to divne, viem. Aký je váš obľúbený non-human character? Nemusia to byť iba zvieratá, ale aj mýtické bytosti, stroje a pod. Čerpajte z kníh, animákov, seriálov,... Otvor fórum »
6. 4. 2014 10:03
10
Stojka
Kto to vie a za ako dlho sa dá naučiť?? Je na to nejaká specialna technika lebo ja vydržím iba take 2 sekundy a prevazi ma to dozadu alebo dopredu :( už sa to nejakú dobu učím ale nejak neviem... Otvor fórum »
6. 4. 2014 09:29
16
7
Ako zarabáť na SME?
Zdravíčko, našiel som tento web: http://blog. sme. sk/regist/ A zaujíma ma ako funguje platenie? Za čo vás vlastne SME platí a koľko vám platí? Ďakujem za rady Otvor fórum »
6. 4. 2014 08:09
18
Málo cudzincov
Prečo je v našej krajine tak strašne ale fakt že strašne málo cudzincov? Je to tým, že nemáme pamiatky? Že zme neznáma / malá krajina? WTF, však aj v Budapešti je 1000x viac cudzincov ako v Bratislave. ... Otvor fórum »
6. 4. 2014 07:12
1
Intrak Mlynska dolina
Zdravim, chcela by som sa spytat ci niekto z vas nevie ako je to s jednolozkovymi izbami? Mam sancu si nejaku vybrat pri samorozubytovani alebo je poskytovana iba doktorandom? Som tretiacka. Otvor fórum »
6. 4. 2014 01:34
11
Valve
Myslíte že Valve vydá niekedy half life 3 alebo sa bude sústrediť na steam a pokračovanie iných sérii (left 4 dead, portal, cs) ? Otvor fórum »
5. 4. 2014 23:49
48
Ako dlho by mal človek spať?
Možno si po prečítaní nadpisu poviete že je to jasné ---> 6 až 8 hodín ... no ale odkiaľ sú tie čísla?.. Niekto to tak navrhol.. roznieslo sa to medzi ľudí a teraz to je všeobecná pravda? Spánok... Otvor fórum »
5. 4. 2014 22:59
19
FB
No joo, ďalšia moja otázka na tému FB.... je možné, že keď niekoho, teda nejakého priateľa mám vypnutého v chate, tak bude mu ukazovať kedy som naposledy bola na FB?? Myslím tie minútky, ktoré sa... Otvor fórum »
5. 4. 2014 22:57
9
Pomaranč
https://www. facebook. com/Janko. grep. bratranec Nový a úspešný oranžový herec dobýva asociálne siete. Podporte tohto mladého herca v jeho sne dostať sa do pomarančwoodu. Otvor fórum »
5. 4. 2014 22:37
26
Vlak z presova do bratislavy
Zdravim. Potrebujem pomoct lebo ja som v koncoch. Treba mi najst kolko stoji vlak z presova do bratislavy :) Neviete mi zistit alebo neviete presnu cenu? :) Chcem ist za dievcatom prosiim pomozte :( Otvor fórum »
5. 4. 2014 22:36
15
Vysoká škola, alebo jej pozitíva.
Ahojte, zaujíma ma, čo Vám priniesla vysoká škola ? Aké pozitíva, nové skúsenosti, ľudí či dokonca lásku ? Otvor fórum »
5. 4. 2014 22:35
178
Par evolucnych otazok
ja na ne uz odpovede viem, ale rad by som vedel aku evolucnu predstavivost mate vy, predpokladajme, ze clovek sa vyvinul z opice.... 1. vplyvom coho dokazali nasi predkovia zacat chodit vzpriamene ? ako vieme,... Otvor fórum »
5. 4. 2014 22:23
20
Tí gramatickí chybozvedcovia
Prečo sa na sociálnych sieťach omieľa stále len tá blbá gramatika? Nerozumiem tomu. Prečítam si nejaký status, smejem sa a zrazu mi to pokazí nejaký bambus, ktorý hneď v prvom komentári spomenie nejakú ultra-mega-hyper-úžasnú výnimku z pravidiel.... Otvor fórum »
5. 4. 2014 21:49
7
Ako schnudnúť na Sš intráku?
Ako schudnúť na Sš intráku? Platíme za stravu 50€ a nič mi tam ani nechutí rada by som schudla. Hýbem sa a aj bicyklujem a jem pomenej ale myslíte že pri strave na tom intráku: raňajky, desiata, ... Otvor fórum »
5. 4. 2014 21:30