Diskusie - 2221. stránka fóra
6
Vysoká škola v zahraničí
Ako je to odísť študovať vysokú školu do zahraničia ?? Po strednej škole chcem isť na 95% niekde do štátoch alebo do krajiny kde sa hovorí anglickým jazykom. Plánujem si tam kúpiť byt a chodiť na výšku a popritom... Otvor fórum »
7. 4. 2014 12:26
16
Zoznamka
Existuje nejaka online zoznamka, kde by boli povedzme zeny, ktore sa vo vztahu velmi sklamali ale bez nazoru ze vsetci chlapi su svine. A tak "spravni chlapi", lebo povedzme si pravdu spravni chlapi nemaju na vztah... Otvor fórum »
7. 4. 2014 11:26
6
Strojčeky na rezance
ahojte, vlastní niekto z vás strojček na rezance? viem, že to je asi troška nezvyčajná otázka, ale ja fakt milujem varenie. Rozmýšľam, že by som si jeden kúpila - asi takýto http://www. domace.... Otvor fórum »
7. 4. 2014 11:04
28
Pouziva niekto zvas mobil zo symbianom?
Skoncila mu podpora, Ludia zanim smutili a dnes si nanho nikto uz nespomenie. Pouziva niekto zvas mobilnytelefon s OS Symbian? Otvor fórum »
7. 4. 2014 03:15
54
Vymyslený život
ako vieme tak Carreyov Truman Show sa odohorava v normalnom meste a on preziva to co prezivaju aj ostatni ludia.... avsak, ak by sme tento napad pohnali do uplne drastickej roviny, to znamena, nadorene dieta vystavit vyskumu,... Otvor fórum »
6. 4. 2014 23:34
4
KICKBOX
neviete niekto prosím kde by sa inde dali zohnať tieto šortky ako na profighters? už čakám asi mesiac na doskladnenie a už ma to nebaví http://www. profighters. sk/profighters/eshop/52-1-REGARD/89-2-Oblecenie-REGARD/5/2455-Thajske-sortky-REGARD-RUBBY-tyrky Otvor fórum »
6. 4. 2014 23:02
17
Filmy s tematikou autismu
Ahojte, mohli by ste mi prosím poradiť film s tematikou autismu?? Niečo také ako povecme: Adam Ben-X BIela vrana a podobne vopred ďakujem Otvor fórum »
6. 4. 2014 22:55
25
Fakt neviem nazvat moj problem ale ma ho každy a sú všade
Ten problém su sami debili kde sa pozriete všade sami inteligent a chytrak -_- mňa už začinaju štvať v triede ich mame asi 24 +ja som do počtu lebo som sa neučil a skoncil tu ale o to neide :D... Otvor fórum »
6. 4. 2014 22:45
4
Škola
Nazdar, mal by som od Vás prosbu potreboval by som spraviť video na takýto štýl http://m. youtube. com/watch?v=sGrHwBlf-7M, ak by bol niekto ochotný potreboval by som aby ste nakrutúli niekoľko sekundové video takého to typu. Možno... Otvor fórum »
6. 4. 2014 22:36
12
Šťastie :3
aké poznáte pesničky o momentálne prežívanom šťastí ? (nie nejaké depresívne veci o tom, ako ľudia nemajú šťastie) Otvor fórum »
6. 4. 2014 22:33
46
Su svetkovia jehovovi krestania?
Podla mna ano. Pokial viem definicia krestanstva je viera v Boha, Jezisa Krista a v bibliu, co jehovisti splnuju takze su krestania. Vadim sa tu s tomiq254 a chcem do toho zatiahnut viac ludi :D... Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:54
25
Keď je žena staršia
Ahojte. Je podľa Vás divné, keď sa 20 ročný muž zaľúbi do 24 ročnej ak majú rovnakú intelektuálnu úroveň, sú si navzájom sympatický atd? Co vy na to, dievčatá, šli by ste... Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:51
5
Poker
Má niekto z vás hru poker, ktorá je dobrá? Chcela som stiahnuť full verziu poker superstars 3 ale... nedarí sa mi to ... alebo ak mi viete nejako poradiť budem len a len vďačná :) Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:40
10
STU alebo TUKE
Zdravím, chcel by som sa spýtať na Váš názor. Som maturant prihlášky podané a rozhodujem sa medzi Aplikovanou Informatikou na STU a Informatikou na TUKE. Napísali by ste mi nejaké klady a zápory škol prosím. Bývam... Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:20
5
Nepoznáte nejaký film ??
Chcela by som si pozrieť nejaký film o láske ale takej , že je napr. muž do nejakej baby a ma kamaratku a zisti nakoniec že je do nej alebo take napriklad ako tento .. Skús ma rozosmiať... Otvor fórum »
6. 4. 2014 21:08
4
Diplomovka-prieskum
Ahojte, prosím Vás o vyplnenie krátkeho dotazníka : 1396801096. dotaznicek. sk Otvor fórum »
6. 4. 2014 20:44