Diskusie - 2070. stránka fóra
62
Farmácia UVLF prijímačky 2014
Ahojte, je tu niekto, kto už dnes robil prijímačky na farmáciu do Ke? :) vedeli ste? aké máte z toho pocity, dojmy ? :) Otvor fórum »
10. 6. 2014 18:17
17
Brigada za pokladnou
Caute. Chcela by som sa vas spytat, ci mate skusenost s brigadou za pokladnou v Tescu. Ako to je s tou hmotnou zodpovednostou ked nemam 18 rokov a so stratami. Dakujem :) Otvor fórum »
10. 6. 2014 18:10
6
Operácia očí - laserom
Ahojte, máte nejaké skúseností s laserovou operáciou oči? Funguje to? Vylepšil sa vám zrak? Otvor fórum »
10. 6. 2014 18:04
19
Priatelia na BZ,,,,,,.
mena pritelov koho mate radi na BZ resp. mena naj birdzakov....... Otvor fórum »
10. 6. 2014 17:29Paneurópska vysoká škola fakulta práva
Cavte, chcem sa opýtať, je to ešte skoro ale aj tak, nechystá sa nejaký tretiak na paneurópsku vysokú školu na právo. Ozvite sa :) Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:38
5
Čítali ste novú Bridget Jonesovú?
Ja len že či ste z tej knihy (a z udalostí, ktoré sa v nej stali) ostali rovnako vyhúkaní, ako ja :D PS: Nepoznáte nejaké podobné knihy, ktoré by stáli za to, keďže... Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:35
11
13. 6. prijimacky na JLF UK?
ahojte,,je tu niekto kto ma 13. 6 prijimacky na JLF UK MT - nelekarske odbory? Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:33
5
Elektróny
Milí birdzáci, potrebujem vašu pomoc nakoľko si neviem inak poradiť a ujo Google nevedel nájsť.. Dve elektróny sa: priťahujú, odpudzujú alebo nepôsobia na seba??? ďakujem.. :) Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:32
14
Kokosový olej
Ako ho používate na vlasy ? pred umytím alebo po umytí nie su vlasy po ňom mastné ? :) Na čo všetko pomáha ? za koľko ste zaznamenali zmenu,... Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:25
54
Tragédia
ahojte. neviem čo už so sebou robiť. Odkedy sa stala tá havária, pri ktorej zomreli študentky, odvtedy nedokážem myslieť na nič iné. Stále si musím prezerať ich fotky, ich komentáre na fb, hladám ich... Otvor fórum »
10. 6. 2014 15:58
22
Prijímačky TUKE - Ekonomická fakulta
Je tu niekto kto tam bol ? Koľko máte bodov ? Ja dosť bieda :( Úplne som do pokazila... Z angličtiny bol plný počet bodov 40 a ja mám 20, matematika bolo 49 bodov a ja mám 14... Otvor fórum »
10. 6. 2014 15:42
30
Co si Amerika o sebe myslí? Politici si chodia po svete a diktuju co ma kdo robit jak do práce!
Za posledné roky sa ego Ameriky zpätstonásobilo, mám taký pocit... Co si ona o sebe myslí? Ze je nejaký velký brat a ostatné státy sveta su len také malé nič? Americký politici si cestuju do Europy jak... Otvor fórum »
10. 6. 2014 14:41
47
Dievčatá a ženy, aký máte vzťah k materstvu?
- pozitívny, určite chcem mať deti/už ich mám
- chcela by som deti, ale mám obavy z nevýhod (strata zamestnania, brzda kariérneho rastu, problémy v partnerstve - rozvod, starostlivosť o dieťa...)
- chcela by som deti, ale bojím sa tehotenstva
Ďalšie možnosti »
10. 6. 2014 14:36- chcela by som deti, ale mám obavy z nevýhod (strata zamestnania, brzda kariérneho rastu, problémy v partnerstve - rozvod, starostlivosť o dieťa...)
- chcela by som deti, ale bojím sa tehotenstva
Ďalšie možnosti »
Fyzioterapia- prax- BA
Ahojte, chcem sa popýtať fyzioterapeutov kam chodíte na prax v BA? Študujem v BB a tak v BA nemám prehľad. Treba mi tam na rýchlo nejakú prax na dva týždne (inak povedané potrebujem viac menej mať o tom... Otvor fórum »
10. 6. 2014 12:31
5
MTV ? Kde sa dá online pozerať MTV ? Prosím napíšte odkaz .
chcem kukať mtv online ako to americké kde ide napr faking it , teen wolf .... a neviem to niekde nájsť .. ako cez net .. prosím ak viete o nejakej stránke pošliet mi ju diky Otvor fórum »
10. 6. 2014 12:11