Diskusie - 2068. stránka fóra
5
Nový/Pokazený tablet
Počujte, tablet mám doma asi deň. Čisto nový, všetko okej. Idem stiahnúť aplikácie, ktoré som používala už i na predošlých tabletoch a stále stále mi vyskakuje "časový limit pripojenia uplynul". Hľadala som riešenia všade... Otvor fórum »
11. 6. 2014 16:04
11
Čo stojí podľa Vás za záchranu viac pri nejakej svetovej katastrofe?
- Elektronika (mobil, tablet, PC, . ..)
- Kniha (či už by to bol román alebo učebnica to by bolo jedno)
Hlasuj »
11. 6. 2014 15:18- Kniha (či už by to bol román alebo učebnica to by bolo jedno)
Hlasuj »
15
Debetna studentska karta
Mam kartu studentsku z tatra banky a nejde mi platit bezkontaktne neviem preco vraj to uz ma kazda karta automaticky ja som platila v roznych obchodoch a nic. Otvor fórum »
11. 6. 2014 15:00
14
Nie je to malé množstvo dávky? (protein)
Caute mám nový protein a gainer a kreatin... Uz dnes si idem zacvicit a chcem za mesiac mat aspon o 5 kg viac a byt o takych 10-15% viac vyrysovaní... Ale ide o toto - jedna... Otvor fórum »
11. 6. 2014 14:58
5
Dudlíky na rozlúčkovú
Ahoj :-) Neviete prosím niekto kde by som zohnala dudlíky (cumlíky) ?? Myslím také tie obyčajné čo deviataci vešajú na rozlúčkovej okolo krku ; -) Brat má totiž rozlúčkovú a nechce sladké cukrové dudly na jedenie a ani vyhadzovať... Otvor fórum »
11. 6. 2014 14:09
2
Zmeny v MHD Martin
Aké zmeny by ste navrhovali v MHD martin? Myslím názvy zastávok a trasy liniek Otvor fórum »
11. 6. 2014 14:07
4
Skúška z organiky
Pomohol by mi niekto s dvomi reakciami a s názvoslovím dvoch derivátov, kde som úplne stratená? Pošlem do správy. Ďakujem 1 000x. :) Otvor fórum »
11. 6. 2014 12:53
16
Vlasy
Ahojte baby, chcela by som nejakú radu aké prípravky (šampóny, kondicionéry, masky, olejčeky) používate na vlasy, keď ich máte zničené a bez života, lebo mám pocit že mne už nepomáha nič..ďakujem za každú odpoveď... Otvor fórum »
11. 6. 2014 10:57
41
Mate doma ventilator v tychto horucavach
- ano, taky ktory sa dava na stol
- ano, taky ktory sa dava na zem
- ano, taky ktory sa dava do USB
Ďalšie možnosti »
11. 6. 2014 10:02- ano, taky ktory sa dava na zem
- ano, taky ktory sa dava do USB
Ďalšie možnosti »
14
Prímačky EUBA,,
Mám šancu sa tam dostať keď som získala iba 162 bodov??? Otvor fórum »
11. 6. 2014 09:49
5
Henna tetovanie
Máte niekto skúsenosti s tetovaním hennou? Neviete kde sa to dá spraviť? Prípadne kde kúpiť hennu alebo Henna Penna? Otvor fórum »
11. 6. 2014 09:19
70
Spíte nahí?
nedávno som čítala článok že je prospešné spať naho, vraj lepší spánok, pomáha proti starnutiu, proti tuku na bruchu, aj na kožné problémy lebo telo lepšie dýcha a prevetráva sa atď. spávate tak? Otvor fórum »
10. 6. 2014 23:14
21
Ste za Islam vo Francuzsku a Svajciarsku?
Vo Svajciarsku Islamisti znovu požiadali o prerobenie štátnej vlajky a chcú tam dať polmesiac. Vo Francuzsku si chcú Islamisti vytvoriť vlastný štát, na Juhu, aj s mestom Marseilles... Podpisuje sa peticia a žiadali prezudenta o referendum...... Otvor fórum »
10. 6. 2014 22:57