Diskusie - 2069. stránka fóra
2
Prijimacky FMFI financna matematika/manazerska
Ako ste dopadli na prijimackackach? :) Otvor fórum »
10. 6. 2014 22:40
16
Strata najlepšieho priateľa
Prosím vás ľudia poraďte mi... ako sa mám vyrovnať so stratou najlepšieho priateľa? som velmi smutna pretože sa to medzi nami pokašlalo pretože tam boli ešte nedoriešene city.... ale chcem naňho zabudnuť nejako... čo mam robiť? Otvor fórum »
10. 6. 2014 22:14
4
Závady s palubným počítačom
Dobrý večer . Mám auto sharan 1. 9 tdi 81kw a menil som si palubný počítač pred dvoma dnami , povodní bol bez podsvietenia a teraz mam palubák s podsvietením .... a problém s palubákom nastáva... Otvor fórum »
10. 6. 2014 22:05
34
Co si vyberiete?
- Ocitnut sa na potapajucej lodi uprostred oceanu (ako taky Titanic)
- Ocitnut sa v lietadle ktoremu zlyhali motory a ruti sa do mora
Hlasuj »
10. 6. 2014 21:56- Ocitnut sa v lietadle ktoremu zlyhali motory a ruti sa do mora
Hlasuj »
14
Prírodná kozmetika
Máte nejaké vyskúšané stránky s prírodnou kozmetikou? Niečo podobné bionatural. sk ale viac prehľadné? Vďaka :) Otvor fórum »
10. 6. 2014 21:21
4
Potrebujem spraviť intro - dohodneme sa
Čauko potrebovala by som spraviť dve intrá na moje kanály, aj mám na to program ale ešte sa len zaúčam a nejak na to nemám čas . škola ...... Prosím bol by mi niekto ochotný spraviť intro ?... Otvor fórum »
10. 6. 2014 20:36
2
Airsoft: plyn či elektrika
Chcem sa spýtať či má väčšiu silu plyn alebo elektrina. Idem si kúpiť novú airsoftku a musím to vedieť. Otvor fórum »
10. 6. 2014 20:30
44
Spoje MHD Bratislava
Keby niekto potreboval poradiť ohľadom spojenia v Bratislave, rád poradím Otvor fórum »
10. 6. 2014 20:27
58
Push - up podrsenka
Ľudia čo si myslíte o babách čo nosia push-up podprsenky a hlavne takých čo nevážia ani 50 Kg a prsia majú (v push upke) také že keď idú cez dvere tak najskôr prsia dlho dlho nič a až potom telo?... Otvor fórum »
10. 6. 2014 20:20
4
Robot. Ale čo má robiť?
Čaute. Mám problémik. Chcem robiť robota z Raspberry Pi, no ale neviem, čo má robiť! Keď vás napdane nejaký dobrý nápad, dajte mi, prosím vedieť sem do diskusie. Otvor fórum »
10. 6. 2014 19:40
10
Externé štúdium
Ahoj, existuje pár otázok, ktoré sa týkajú externého štúdia, v ktorých už sa strácam, neviem ani dohľadať znenie toho nového zákona (lebo som mantava a nevyznám sa v paragrafoch) Tož ak viete niekto odpovede na... Otvor fórum »
10. 6. 2014 19:08
6
Problém
ahojte..chcela by som sa spýtať, či platia nejaké zľavy (myslím cestovné - študentský atď. ) pre človeka, ktorý zmaturoval a chystá sa na vš... momentálne sa asi neráta za študenta, ale nedá sa to nejako, keby... Otvor fórum »
10. 6. 2014 18:37Slovenská zdravotnícka univerzita
Čaute! Je tu niekto kto chodí na Slovenskú zdravotnícku univerzitu? Presne na medicínu.. Zaujímalo by ma ako to tam chodí.. Ďakujem :)) Otvor fórum »
10. 6. 2014 18:18
- č.2
Hlasuj »