Diskusie - 1983. stránka fóra
41
Dobro vs. Zlo
Dokazete byt zli cinicki, bezcintni, nelutostni a kruti (k ludom co si to zasluzia) alebo sa snazite s ludmi vychadzat v dobrom, ste ohladuplni, vychadzate im v ustrety snazite sa riesit konflikty diplomaciou a potom na... Otvor fórum »
16. 7. 2014 00:00
46
Myslite ze za 250 miliard rokov mravce zotrocia ludi a budu z nich vyrabat plechovky od ananasu?
- Urcite
- Nie som si isty, pocul som o tom ale neviem sa rozhodnut
- Myslim ze mravce nas nezotrocia ale odidu na planetu Slnko
Ďalšie možnosti »
15. 7. 2014 23:45- Nie som si isty, pocul som o tom ale neviem sa rozhodnut
- Myslim ze mravce nas nezotrocia ale odidu na planetu Slnko
Ďalšie možnosti »
17
Koleje v Prahe
Ľudia potrebujem súrne pomoc s intrákmi v Prahe. Čo mám robiť ak mám záujem o intrák UK, VŠE (Jižní město), ale niesom ich študentkou? Je možné dostať sa tam aj keď som z inej školy resp. ako... Otvor fórum »
15. 7. 2014 21:59
33
Strach z telocviku? Radost z telocviku?
Ahoj mile deti. Napadla ma teraz taka zaujimava tema na pokec... spomenul som si (uz ani nvm v akej suvislosti ma to napadlo... ) ze ked osm chodil este na ZS mal som obavy ci vyslovene strach z... Otvor fórum »
15. 7. 2014 21:44
10
Akne
Maám problém. Za necelý tyžden ideme na dovolenku k moru a ja som vyhadzana strašne na tvári. Neviete poradiť niečo čo by mi to čo najskôr odstránilo? fakt je to hrozné a nechcem ist takto vyzerajuca ://... Otvor fórum »
15. 7. 2014 21:38
65
2014 Košické Birdz Stretko?
Ahojte ahojte. Viem, že už boli nejaké tie stretka v KE. Chystá sa aj tento rok? Ak zatiaľ nie, napíšte, kto by sa zúčastnil a ak bude dosť ľudí, môžeme to spoločne zorganizovať :) Otvor fórum »
15. 7. 2014 21:34
7
Kde sa dá na Slovensku kajakovať?
Keď som bola v Španielsku, vyskúšala som kajaky a hrooozne sa mi to zapáčilo a chcela by som sa spýtať, či viete o nejakých miestach, kde sa dá na Slovensku kajakovať. Ďakujeeeem :) Otvor fórum »
15. 7. 2014 21:04
23
Co robit ked idete na výlet do mesta kde nie je more?
Keď idete na výlet do nejakého mesta kde nieje more, kdesi vo vnutrozemi, co tam robiť? Kam ísť? Otvor fórum »
15. 7. 2014 20:58
4
Krokometer na behanie
Prosím vás mohli by ste mi poradiť? aký by som si mal kúpiť náramok na behanie zmestiť sa do 40e najefektívnejší aby mal viacej funkcií spalovanie odbehnuté KM atď poradite mi prosím? Otvor fórum »
15. 7. 2014 20:50
5
Boli ste už na Veľkej Chochuli?
15. 7. 2014 20:29
42
Aký máte vzťah k šľapkám ?
Idete s nimi len vo vnútri, alebo sa odvážite aj von ? Hlavne teraz v lete keď idem von, tak najskôr s radosťou zasuniem do jednej, potom do druhej, pretože je to jednoduché a praktické. ... Otvor fórum »
15. 7. 2014 20:26
8
Červená pleť na tvári
Zdravím. Som chalan a zaujímalo by, či niekto nemáte skúsenosti s červenou tvárou. Mám aj akné ale nieje to až také strašné. Neviete ako to odstrániť alebo kôli čomu mám tú pleť takú červenú? Otvor fórum »
15. 7. 2014 19:41
6
Gfk
Caute ludia! CHcem sa opýtať či neviete náhodou kde presne sa nachádza Gfk v Prešove??? Vdaka! Otvor fórum »
15. 7. 2014 18:31
9
Brigáda a odvody
Ahojte potrebovala by som poradiť. Skončila som akurát strednú školu chystám sa na VŠ. Našla som si letnú brigádu a chcela by som sa spýtať ako je to z odvodmi? Je nejaká možnosť že by mi ich vrátili?... Otvor fórum »
15. 7. 2014 18:31
8
HIMYM
Pozerá niekto HIMYM ? Neviete kde sa to dá pozrieť na nete bez tých registrácii a blbostí okolo toho ? anglický alebo český dabing :) Otvor fórum »
15. 7. 2014 18:28