Diskusie - 1984. stránka fóra
24
Koľko máte podušiek v posteli ?
Len tak pre zaujímavosť sa pýtam či je ešte niekto taký poduškomaniak ako ja pretože ich mám 5 :D Otvor fórum »
15. 7. 2014 18:21
5
Brno
ahojte :) ...... chcel by som sa spytat na jednu vec ludi ktory studuju v brne ..... velmi rad by som chcel ist do brna na masarykovu univerzitu ale kedze nie sme na tom doma najlepsie s financiami tak... Otvor fórum »
15. 7. 2014 16:50
3
Blesky na kompakty
Čaute.. Toto je hlavne pre tých čo sa lepšie vyznajú do fotenia a fototechniky. Potreboval by som sa spýtať či je nejaká možnosť ako sparovať Napr. : Nikon Coolpix P510 s externým bleskom. Viem o niečom "Flash Slave... Otvor fórum »
15. 7. 2014 16:45
25
Hudba leto
Ahojte chcem sa opýtať čo momentálne počúvate poradte aj nejaké dobré remixy house, techno alebo aj ľudovky to je vážne jedno :D len nech to zdvihne náladu :-P Otvor fórum »
15. 7. 2014 16:28
6
Internát,,.
Ahojte :) Potrebovala by som poradiť, či sa dá odhlásiť z intráku (alebo odvolať žiadosť) ak ho náhodou dostanem, lebo si hľadám radšej nejaký privát, ale ešte neviem, či niečo nájdem, tak by som... Otvor fórum »
15. 7. 2014 16:20
5
Káblový internet - Notebook
Potrebujem poradiť. Dostal som starší notebook a chcem k nem pripojiť káblový internet, ktorý používam aj na stolový počítať. Lenže káblový internet mi na tom notebooku nechce ísť. Dá sa nejako nastaviť, aby mi internet... Otvor fórum »
15. 7. 2014 15:59
5
Jútjub štrajkuje
idem si pustiť na youtube pesničku, v pohode sa načíta, ale keď dám play, tak aj tak stojí -_- chyba je u mňa, či ako? stalo sa vám to už? Otvor fórum »
15. 7. 2014 15:13
8
"kamošky"
caute, moj vek nieje pravý, mam menej ale kvoli blbým komentarom ho radšej vynechám... musím is lne vyliať srdce "vyrevať sa" a možno mi bude lepsie, pred prazdninami som si myslela že mam dve suuper kamošky oni u... Otvor fórum »
15. 7. 2014 14:04
11
Ako sa mu zapačiť ?
Mne sa paci jeden chalan ale nwm ako sa mu mam zapacit? Aj ked si piseme ale proste nwm pomoc :( Otvor fórum »
15. 7. 2014 13:57
24
Váš typ na mobil ?
Mohli by ste mi prosím poradiť podla mojich požiadavok mobil ? Celkom dobrý android, vzadu celkom dobrý foťak, aby mal prednú kameru, wifi, celkom dobra baterka, odolný proti škrabancom. ĎAKUJEM. Otvor fórum »
15. 7. 2014 13:37
1
GOOGLE+ OBNOVENIE KOŠA
Ahojte. Mám jeden problém a neviem si stým rady. Môj mobil furt zálohoval fotky do google+a ja som to nechcela tak som všetky fotky z google+ vymazala a zrušila som aj zálohovanie. Fotky sa presunuli do koša... Otvor fórum »
15. 7. 2014 13:09
3
Učiteľ- gitara
Čauky ľudkovia, nepoznáte tu niekto nejakéého dobreho učitela na akustickú gitaru?? :) najlepšie by bolo z TT, NR, BA ; ) thanks Otvor fórum »
15. 7. 2014 12:59
13
Viedeň
Ahojte idem s kamoškou na jednodňovy vylet do Viedne. Čo sa tam doplatí vidieť a navštíviť? Otvor fórum »
15. 7. 2014 12:25
17
Ako sa volá technika maľovania ako je na obrázku ?
Ahojte, prosím vás potreboval by som poradiť, ako sa volá technika, akou je namaľovaný tento obraz? http://www. acting-man. com/blog/media/2013/10/1d-Boston-Tea-Party_print2. jpg Ďakujem :) Otvor fórum »
15. 7. 2014 12:03
13
Angličtina
Ahojte, som prváčka na strednej a teraz idem do druháku, no chcela by som si zlepšiť svoju angličtinu. Mám z nej síce čistú jednotku, ale celý rok sme preberali len maturitné témy a to bola pohodička,... Otvor fórum »
15. 7. 2014 11:57
41
Keď admin v online rpg hre zneužíva svoju právomoc
ve stínú drakú tak v tejto hre som už tri roky a bolo tam super, ale spydr to už nevládal lebo pracuje a má aj iný... Otvor fórum »
15. 7. 2014 11:31