Diskusie - 1981. stránka fóra
42
Vážny vzťah
Kedy podľa vás vzťah dvoch ľudí naberá prívlastok "vážny" ? Poprípade ak máte vzťah, kedy ste si začali uvedomovať, že je to naozaj vážne a že s tou polovičkou chcete ostať a budovať spoločnú budúcnosť ? :) Ďakujem... Otvor fórum »
16. 7. 2014 23:20Karlova uni v PRG
Ahojte, sú tu nejakí slováci z Karlovky ? :) potreboval by som nejaké malé info :) Díki moc ! Otvor fórum »
16. 7. 2014 22:26
12
Kniha + niečo v angličtine
Akú najlepšiu knihu ste čítali? ..mám na mysli knihu ktora vo vás niečo zanechala..viete mi niečo odporúčiť? Mám rád knihy podla skutočnej udalosti, z obdobia 2. sv. vojny-koncentracne tábory ale aj detektívky + by som chcel nejaku knihu v... Otvor fórum »
16. 7. 2014 22:25
21
Rozdiel medzi ohováraním a osočovaním,,. je:
- žiadny
- ohováranie nie je trestné, osočovanie je
- mne je to jedno, ja ani neohováram, ani neosočuujem
Ďalšie možnosti »
16. 7. 2014 22:01- ohováranie nie je trestné, osočovanie je
- mne je to jedno, ja ani neohováram, ani neosočuujem
Ďalšie možnosti »
2
Samsung galaxy s2
Ako zmením aby sa mi všetky veci ukladali na SD kartu a nie na pamäť v mobile? Na samsungu galaxy s2 Otvor fórum »
16. 7. 2014 21:41
22
Docitat knihu alebo pozriet film?
Momentalne som asi v polke knihy the fault in our stars (na vine su hviezdy) ale stiahol som si uz aj film, neviem ci mam docitat knihu a tak si pozriet film, alebo naopak.. poradite? Otvor fórum »
16. 7. 2014 19:56
2
Skype - MacBook
Nejde mi na skype zvuk, ked volam a aj ked mam hovor s videom :/ Mám vypnuté stíšenie mikrofonu ale skratka osoba na druhej strane ma nepočuje :(( Prosím ako to mám spraviť aby ma bolo počuť ? :/ Otvor fórum »
16. 7. 2014 19:56
13
Jedlo na dvoj dňové cestovanie
Čaute, poraďte mi prosím Vás aké jedlo si zobrať so sebou do kufra keďže budem cestovat v tomto teple skoro dva dni a väčšinu času strávim na letiskách. Len nie rezeň, tie už nemôžem cítiť :) a... Otvor fórum »
16. 7. 2014 19:49
5
Azurit
https://www. youtube. com/watch?v=W7Sfgy1bEcA&list=UUH__INwDz6_eE8QiXkCrg-A čo hovoríte na tento song ? je to môj bratranec , síce nemám rád moc rap a podobne ale ten text je pravdivý a chcel by som počuť názor od inýcha a pomôcť... Otvor fórum »
16. 7. 2014 19:16
9
Zapojenie mixpultu a aakt. reprobedne
Caute, mám otáuku. Zrovna mi prišla durch nová aparatúra a som z toho v šoku. Neviem ako mám prepijit mixpult s akt. repro... Na bedni je v zadu input, ale na pulte je... Otvor fórum »
16. 7. 2014 18:58
3
Cestovanie so psom
Ahojte, mám otázku. Jedno zo šteniat našej fenky má budúcich majiteľov až zo Švédska. Pôjdeme mu vybaviť pas, ale mnoho ľudí vraví, že psa za hranice Švédska je veľmi ťažko dostať. Čo si myslíte... Otvor fórum »
16. 7. 2014 18:48
5
Prípravné kurzy
Ahojte, prosím vás potrebovala by som poradiť. Chcela by som tento rok chodiť na prípravné kurzy na Vš, ale neviem, ktorú agentúru si vybrať. Rozmýšľam nad kurzom od Scio alebo Fido. Vie mi niekto... Otvor fórum »
16. 7. 2014 18:34
26
Zníženie spotreby
Používam vo svojom aute na zníženie spotreby jeden produkt už piaty rok. A spotrebu mám nižšiu o 15%. Chcem sa vás opýtať či by niekoho zaujímal tento produkt? :) Otvor fórum »
16. 7. 2014 18:09