Diskusie - 1941. stránka fóra
13
Grand Theft Auto V alebo Battlefield 4 ?
Chcel by som sa poradi´t bo si idzem kupic daku hru na ps3 :DDDDD nwm ći si mam radsej kupic Gta 5 alebo bf4 :DDDD poradte :DD Otvor fórum »
1. 8. 2014 18:19
10
Obľubené trance/dance/techno pesničky
Napíšte aj vaše obľúbené trance/dance/techno pesničky z tej doby Moje obľúbené menej známe (celkom rytmické) trance/dance/techno pesničky z konca 90 a začiatku 00 rokov. Bude to zhruba 50-60 songov Samozrejme že obľúbených pesničiek mám viac,... Otvor fórum »
1. 8. 2014 18:02
35
V zajatí démonov
Čavte všetci, mám takú otázku na vás, hlavne pre tých čo videli horor v zajatí démonov premierovaný minulý rok. Horor sa mi celkom pozdáva a páči, niečo neobvyklé a zaujímavé. No, ... Otvor fórum »
1. 8. 2014 17:46
12
Snapchat
Dajte mi váš snapchat, prosim, ak chcete... hahaha :-D diky ! Otvor fórum »
1. 8. 2014 17:24
28
Ktorý z odborov VŠ by ste si vybrali po zohľadnení všetkých faktorov ? (uplatniteľnosť, či vás to baví, ,,)
- Medicína (Karlova Uni)
- Medzinárodné vzťahy (Karlova Uni)
- Tlmočníctvo/prekladateľstvo (Karlova alebo Masaryk.)
Ďalšie možnosti »
1. 8. 2014 17:01- Medzinárodné vzťahy (Karlova Uni)
- Tlmočníctvo/prekladateľstvo (Karlova alebo Masaryk.)
Ďalšie možnosti »
4
Anglická literatúra ?
Prosím vás neviete, ako sa volajú tie tenké knihy, čo majú okolo 90 strán, sú písané v angličtine a sú to napríklad detektívky a podobne. Dajú sa niekde aj online prečítať, poprípade stiahnúť v pdf... Otvor fórum »
1. 8. 2014 14:46
20
Cz/sk hudobná scéna :)
Ahoj, zaujímalo by ma, či je tu niekto, kto počúva aj menej známych hudobnikov/skupiny - cz /sk ... Ak by ste mi mohli niekoho dobrého poradiť, bola by som vdačná ; ) :D Otvor fórum »
1. 8. 2014 14:44
7
Skylink
Ahojte, mám SKYLINK a stalo sa mi že po zapnutí mi píše: Zoznam kanálov je prázdny, chcete spustiť automatické ladenie? :D A keď ho spustím tam mi nájde 0 programov. Ako ich mám prosím naladiť nazad? :( Otvor fórum »
1. 8. 2014 14:28
1
Hranie hier (stolových aj počítačových)
Ahojte, kto by chcel hrávať nejaké stolné hry, Dungeons & Dragons (4th edition), alebo niečo online (napr. cez Steam). Bratislava a prípadné okolie. http://steamcommunity. com/id/Vramen/ Otvor fórum »
1. 8. 2014 14:13
6
Sudent residence - čo si o tom myslíte?
http://www. studentresidence. sk/ ako sa vám to pozdáva? Šli alebo nešli by ste tam bývať? poprípade ako hodnotíte cenu? Otvor fórum »
1. 8. 2014 14:05
17
Vlak - cestovanie
Radi cestujete vlakom? Čo na ňom neznášate a čo zbožňujete ? Otvor fórum »
1. 8. 2014 13:56
12
ubytovanie mlynská
Guten tag! nedostal som intrak na mladosti, ale prý by to bola moznost, ze by mi spoluziak prenechal izbu. neviete nieco o tom ci je to mozne hned teraz na zaciatku? a ak nie to, ... Otvor fórum »
1. 8. 2014 13:53
14
Medicína z OA
Len informatívne sa vás pýtam, nie je to môj plán. Myslíte si, že sa dá dostať na medicínu, keď idete maturovať na OA ? Tzn. , že ste 4 roky nemali biolu, chémiu ani... Otvor fórum »
1. 8. 2014 13:25
2
Poradte
Alo sa dostanem z Bratislavy AS do Modry... ? Nejdu tam presne autobusy Otvor fórum »
1. 8. 2014 13:13
5
The Vampire Diaries
Ja sa len chcem spýtať ak to niekto pozerá..nečítali ste ci Damona nejako vrátia späť? ....Lebo tým koncom mi úplne dosrali celý seriál :) už by to aj mohli nadobro nejako skončit :) Otvor fórum »
1. 8. 2014 13:10