Diskusie - 1939. stránka fóra
4
9
Poradte kam sa ist schladit, kupat
Hladam dake kupalisko alebo daco kde sa da zaplavat najlepsie daco okolo Trencina +/- 100km moze to byt aj v cechach ak viete dajte typ Otvor fórum »
2. 8. 2014 16:22
20
Čo kúpiť ako svadobný dar niekomu, kto má všetko?
Ďalšia svadobná otázka odo mňa :D (možno nie posledná :D ) No proste... Idem na svadbu páru, ktorý spolu už dlhšie žije a kupovať veci ako mikrovlnku či rýchlovarnú kanvicu je úplne zbytočné... Majú všetko... ... Otvor fórum »
2. 8. 2014 15:58
3
Metal e-shop?
viete niekto poradit nieco taketo? e-shop kde sa daju kupit veci nejake metalove a tak dik :) Otvor fórum »
2. 8. 2014 15:04
28
Jazerá
Neviete niekto o nejakom jazere s cistou vodou ? Myslim take menej zname male jazera..Moze to byt hocikde na slovenku. . Otvor fórum »
2. 8. 2014 14:31
29
Príprava na monitor
Aj keď sú ešte prázdniny, monitor, ktorý ma čaká už tento školský rok, mi nedá spávať :D :D. Chcela by som sa čo najlepšie pripraviť... a keďže mám hrozné učiteľky, ktoré zo slovenčiny a... Otvor fórum »
2. 8. 2014 14:21
4
UKF učiteľstvo
Ahojte, chcela by som sa spýtať ako to je so španielčinou na učitelstve. Písali, že odporúčaná úroveň je B1. Chodí tam niekto?Ide sa tam od začiatku so španinou alebo sa pokračuje od tej úrovne B1? A aké... Otvor fórum »
2. 8. 2014 14:04
37
Pomenujte svoj sucasny/byvaly vztah nazvom filmu/pesnicky
Keby ste mali pomenovat svoj vztah nazvom filmu/pesnicky, co by to bolo? zacnem tak mainstremovo, u mna by to bolo asi "This is war", ako je to u vas? Otvor fórum »
2. 8. 2014 13:52
8
Garnier color naturals
Otazka skor na baby... ake mate skusenosti s farbou garnier color naturals creme? kupila som si svetlu blond a mam spinavoblond prirodzene no dnes som citala fora a same zle ohlasy... ze to chyti na modro na sivo a tak...... Otvor fórum »
2. 8. 2014 13:09
32
Vekový rozdiel
Je podla vás vhodné, ak je vekový rozdie 3 roky medzi chalanom a babou, keď chalan má 17 a baba 14.. Ale neskutočne si rozumejú, majú sa radi... Otvor fórum »
2. 8. 2014 12:44
22
Kniha: 1. či 3. osoba?
Ahoj Birdzáci ; -) Potrebovala by som názor sčítaných ľudí :) Je podla Vás kniha lepšia keď je v 1. osobe alebo 2. osobe?? Otvor fórum »
2. 8. 2014 12:32
5
Subor
Ahojte, prosim vas stiahol som subor zip. z netu a nejde mi otvorit pritom to ma 24. 5 MB :/ Co s tym ? Otvor fórum »
2. 8. 2014 11:16
12
Ako si obliekate tričko?
- Najskôr si ho navlečiem na hlavu, potom na ruky
- Najskôr ruky, potom hlava
- Iný spôsob
Ďalšie možnosti »
2. 8. 2014 10:43- Najskôr ruky, potom hlava
- Iný spôsob
Ďalšie možnosti »
26
Co znamena tento vyraz co pouzivaju "anglicania"
uz dlhsiu dobu ma zaujima co znamena ten vyraz ktory napisem ako pocujem lebo neviem ani ako sa pise " thou" pouzivaju to asi ako daky vyraz ich myslienky alebo co :D ale neviem co to je a ako sa... Otvor fórum »
2. 8. 2014 10:37
77
ŠTUDUJEME PRE PRACHY?
Študujeme preto, aby sme v budúcnosti zarábali veľké peniaze? Alebo pre svoje ideály, pre nájdenie pravdy, pre nejaké poslanie a pod. ? .... Vlastne načo potrebujeme milióny? ... Na nové autá, tablety, smartfóny, oblečenie,... Otvor fórum »
2. 8. 2014 09:27
38
Internetove celebrity
pridavajte videa vasich oblubenych len by som poprosil okrem maestra Meliska tomu uz nech je zem lahka kazdy sme ho poznali no bohuzial uz to ma za sebou no takze idem prvy toto ste mozno viaceri nevideli este druhe video... Otvor fórum »
2. 8. 2014 01:15