Diskusie - 1940. stránka fóra
7
Kusnutie komarov. poradte mi.
Ahojte mam taky problem. V priebehu dvoch noci ma komare pokusali zhruba 40 krat. Reakcia bola normalna, zacervenanie a svrbenie. A vsak po jednom dni tie opuchy su zrazu bordove uplne tmave. Nieje to... Otvor fórum »
2. 8. 2014 01:15
9
Študentský lístok
Čaute. Prestupujem na inú sš, prvýkrát budem dochádzať busom a chcem sa vás opýtať, že ako je to so študenstkým lístkom v sadke. Či mám naň nárok aj napr. cez víkendy a prázdniny alebo mimo... Otvor fórum »
2. 8. 2014 00:10
19
Fanúšikovia LP
Čavte Birdzáci, nájde sa tu medzi vami nejaký fanúšik premna najlepšej metalovej skupiny LINKIN PARK? Táto skupina ma fascinuje a stále prekvapuje, už nejaké tie roky sú na scéne a sú stále lepší a lepší.... Otvor fórum »
1. 8. 2014 23:42
8
Potvrdenie o návšteve školy
Neviete niekto dokedy treba banke doručiť potvrdenie o návšteve školy kvôli predĺženiu študentského účtu? Ďakujem Otvor fórum »
1. 8. 2014 23:30
8
Priezvisko
Tak ma napadlo či sa zmeniť dá priezvisko na vymyslené . Ako si zmenil priezvisko Stalin a iný ? :-) Otvor fórum »
1. 8. 2014 23:24
23
Fotenie s inými a vztah
Ahojte, chcem sa spýtať hlavne dievčat, ako riešite, keď sa niekto s vami chce odfotiť, a teda človek má priateľa. Keď nejaký chlap povie, že sa mu páčite a chce sa... Otvor fórum »
1. 8. 2014 22:38
6
NVidia (hry nejdu na celu obrazovku) prosim pomozte
Nazdar, tak nech si chcem zahrat akukolvek hru pred rokom 2005 tak mi ide lba v strede, teda su tam tie cierne prihy po bokoch. v nastaveniach mozem menit co chcem a nic sa nestane, ... Otvor fórum »
1. 8. 2014 22:15
6
Friendship is Magic
http://www. dailymotion. com/video/x11armr_mlp-fim-s03e10-keep-calm-and-flutter-on-cz-titulky_shortfilms Otvor fórum »
1. 8. 2014 21:55
2
Bešeňova-hotel :)
Ahojte, chcela by som sa opýtať... Chceme isť do aquaparku Bešeňová a chceme sa ubytovať. Na výber majú 4 hotely ale ja neviem ktorý z nich je prepojený s aquaparkom. Prosím poradte mi ako to tam... Otvor fórum »
1. 8. 2014 21:40
9
Korytnačka - Spanie
Ahoj, Strážim korytnačku dnes mi ju donieli mala som ju na ruke (iba za pancier) a nwm či žije alebo spí xDDDD nikdy som korytnačku nemala ... dala som ju dovody ani z nohami nepohla nic nevnima dala... Otvor fórum »
1. 8. 2014 21:36
4
Hráte niekto war thunder ?
chcem tam nejakych kamošov na robenie taktik a tak moje meno je tam HurriCane228 .. samuelkopecky Otvor fórum »
1. 8. 2014 21:19
11
Hotel v Londýne
Čaute, vedel by mi niekto odporučiť hotel v Londýne, čo najbližšie do centra pre troch ľudí na 4 dni? Cena by sa mala pohybovať do 600€. Máte niekto skúsenosti? :) Ďakujem. Otvor fórum »
1. 8. 2014 21:07
8
Aký je LG L9 II a LG L7 II
Čawte :) zaujímal by ma váš názor na tieto dva mobily... Potrebujem nový a chcem vyskúšať LG. Mám Samsung Galaxy Y takže niesom moc náročná :D LG L7 II Je lacnejčí ... Otvor fórum »
1. 8. 2014 21:04
10
Birdzáčka z okolia Popradu, Tatier?
Nájde sa tu nejaká birzdáčka z okolia Popradu, Tatier, čo by išla na nejakú túru do Tatier ? Aj tento víkend :)..Píš koment alebo TS. Otvor fórum »
1. 8. 2014 20:52
8
Dobrý český film
Čavte, nevite mi prosim poradiť na večer dáky dobrý film,,mal by som chuť si pozrieť nejaku dobrú česku komédiu..niečo na čom sa zabavím,,prípadne nemusí byť ani česká Otvor fórum »
1. 8. 2014 20:51
14
Co vydrzi dlhsie? Laska(partnerska), alebo Priatelstvo
1. 8. 2014 20:42
4
Program na zoznam filmov
Nepouzívate nejaký program v ktorom máte prehladný zoznam vasich fiilmov? Ja osobne som nasiel zatial tieto dva : http://www. stahuj. centrum. cz/multimedia/ostatni/griffith/?g[hledano]=griffith&g[oz]=0. 9. 4 http://www. instaluj. sk/program/seznam-filmu/ ten Otvor fórum »
1. 8. 2014 20:31
1
Spolupráca - blog
Ahojte :) Je tu niekto, kto má blog a spolupracuje s nejakou firmou? Píšete vy tým firmám, alebo oni Vám? S akými firmami spolupracujete? :) Ďakujem :) Otvor fórum »
1. 8. 2014 20:28