Diskusie - 1859. stránka fóra
4
Ktoré knihy potrebujem? :D
Čaute čaute všetci :) viete mi poradiť či treba a ak áno tak ktoré knihy na právo v BA na UK :D nechcem si nakúpiť všetky a potom zistim, že som ich nepotrebovala a ani neotvorila :D vďaka za... Otvor fórum »
4. 9. 2014 10:13
5
Problém pri sťahovaní aplikáciíí
Ak sa pokúsim stiahnuť nejakú aplikáciu z Google play nezávisle na veľkosti vypíše mi "Chyba pri sťahovaní aplikácie. V zariadení nie je dostatok miesta. " V internej pamäti mám 700 MB volné a v SD 2GB. Viete mi niekto... Otvor fórum »
4. 9. 2014 07:15
6
Práca v obchode s oblečením
Ahojte decká :-) Je tu niekto, kto pracoval v obchode s oblečením, ako napr. New Yorker, Gate a pod. Vedeli by ste mi niekto napísať aké to tam je, aké boli vaše skúsenosti? Vopred... Otvor fórum »
4. 9. 2014 00:05
29
Posledny sex som mal pred
4. 9. 2014 00:01
28
MHD BA
Moze mi niekto pomoct najst nejaky bus v BA z hlavnej stanice na Budyšínsku ulicu ? abo aspon priblizne tam ? vobec neviem pracovat s tymto systemom a trapim sa tu s tym moc moc dakujem :) Otvor fórum »
3. 9. 2014 23:03
21
52
Chlapi už ste si niekedy ožehlili sami košelu?
trošku dosť prozaická téma, ale zaujímalo by ma, či si sami žehlíte ak bývate sami, alebo ak s niekým, tak, no proste či na to máte ľudí, ak áno tak koho a tak podobne...... Otvor fórum »
3. 9. 2014 21:36
4
Isic
Ahojte Mam taky maly problem . Kedže som len teraz prvacka na strednej neviem ako uplne isic funguje , a tak by som sa chcela opytat ci ked mam zaplateny isic na tri mesiace nie tu funkciu penazenka... Otvor fórum »
3. 9. 2014 21:12
7
Technické perá
Ten kto chodí na nejakú technicky zameranú školu a používal niekedy tie skur*ene tech. perá, nech mi prosím poradí, ako ich priviesť späť k životu, pretože zaschli a neviem čo s nimi. Ď... Otvor fórum »
3. 9. 2014 20:45
21
Stredna skola
Caute chodim do osmicky a chcel by som sa spitat ze by sa uz z osmeho rocnika nedalo ist na strednu lebo niekde som pocul ze ano a niekde nie ... a teraz som zmeteny.. nechcem byt v devine... Otvor fórum »
3. 9. 2014 20:01
20
Partáčka na cvičenie vo fitku
Ahojte, hladam si kamošku (kamoša pripadne) na cvičenie vo fitness centre v BA. Mojim zaujmom je v prvom rade dostat sa do formy, čiže by šlo o pravidelne cvičenie. :) Verim,... Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:54
37
Bratislava-nocny zivot
Caute ludia, ktory zijete v Bratislave , potrebujem poradit , som tu iba chvilu a nepoznam to tu . Kam by sa dnes dalo ist von? Party alebo miesto kde sme stretli nejakych zaujimavych ludi? Pretoze zatial tu... Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:53
21
Macbeth
Mam pocit, ze tu tu Macbethy -tenisky este nikto nikdy nespominal, mate ktosi cosi? spokojnost? akurat mi jedny dosli, uvidime ci prve a posledne (ale to nemyslim) taaakze robim prieskum mienky . Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:02
12
Zmena školy
Ahojte, nedávno som si vyberal strednú a myslím že som si ju vybral zle :/... robil som aj príjmačky na umeleckej a úspešne ale nešiel som tam.. myslíte že by som mohol ešte na začiatku školského roku prestúpiť... Otvor fórum »
3. 9. 2014 18:09
16
Dovolenka v septembri
chodíte ešte na dovolenky k moru v tomto čase? :D ak áno aká destinácia? Otvor fórum »
3. 9. 2014 17:47