Diskusie - 1861. stránka fóra
Borderland 2 dakto na hranie
custe s kamosom sme zacali hrat borderland 2, on hra 2jku dlhsie, predtym sme hrali 1tku. a hladame 1-2 ludi na hranie hravame prevazne vecer, zatial ma este prazdniny ale cca od 20teho ide do... Otvor fórum »
2. 9. 2014 19:11
15
Vediez ze zomierate,,.
Vazili by ste si viac svoj zivot ? Bali by ste sa ? Urobili nieco co by ste normalne neurobili? Sli si plnit svoje sny a na vsetko sa vydrb* pardon vykaslali alebo by ste zili ako doteraz ? Co... Otvor fórum »
2. 9. 2014 19:05
19
Depresia
Tieto prázdniny boli hrozne super - nesedela som doma a robila som niečo čo by ma bavilo aj v budúcnosti a nemala čas rozmýšľať nad kravinami jednoducho som sa tešila zo života, lebo som si... Otvor fórum »
2. 9. 2014 18:55
17
Recept
http://fitnessrecepty. sk/proteinova-bomba-zdrave-recepty/ ľudia, čím by ste nahradili kokosový olej? alebo, vynechali by ste ho? :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 18:36
9
Drevené hodinky, USB - ebay.net
čo si myslíte o objednávaní hodinek alebo USB z ebayu? :D neprestane to fungovať po mesiaci? :D .. velmi by som chcela drev. hodinky a USB ale je to dosť drahe..najma čo sa tyka SR..ale nechcem lacnejšiu variantu na... Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:33
11
Výživový doplnok-NEnáhrada stravy?
Už dlhšie rozmýšľam nad jednou vecou: na každom obale tabletiek (doplnky stravy-horčík, zinok... ) je napísané že sa nesmú používať ako náhrada pestrej stravy. Prečo? Čo by sa stalo ak by som miesto čerstvého ovocia a zeleniny užívala potrebné... Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:32
2
Takemore.cz
Caute, mate niekto skusennost s nakupovanim z tohto online obchodu? nikdy som o nom nepocula a kedze platba je mozna iba bankovym prevodom, tak sa chcem pred kupou uistit. :) Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:30
19
Problem z wifi
vkuse mi vypadáva wifi som na notebooku a zrazu vypadne wifi asi na 10 sekúnd a potom ide robí to každú minútu doslova neviem čo mám robiť mal niekto podobný problém?? Prosím normálne odpovede Otvor fórum »
2. 9. 2014 17:22
43
Komunikácia s rodičmi
Som v 9. ročníku na základnej a často vediem rozhovory s rodičmi ohľadom strednej školy. Oni chcú, aby som išla na gymnázium, inú možnosť ani neberú do úvahy. Napríklad ani to, čo chcem ja.... Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:47
40
Akú tašku ste nosili/nosíte na VŠ?
Mám v pláne si kúpiť nejakú tašku(skôr kabelkového typu) ale neviem sa rozhodnúť (nemám ani predstavu, okrem toho že čiernu :D ) že akú. Či veľkú, malú ... akú používate vy? Alebo používate ruksak? ....... Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:16
7
Zástrčka
Ahojte, mam taku delikatnu otazku, byvaju v rychlikoch elektricke zastrcky? ak ano tak v jednotlivych kupé? alebo su nato vyhradene nejake? Dikičko Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:05
6
Strava na internátoch
ahooj :) zaujímalo by ma, či sa dá vybaviť osobitná strava na intráku- aspoň obedy. Máte dáku skúsenosť ? Otvor fórum »
2. 9. 2014 16:03