Diskusie - 1858. stránka fóra
30
Boli ste už "zaľúbený" resp. viac naklonený viacerím ľudom?
môj problém? Som bisexuál... teraz som nastúpil do novej školy, aj to ma rozptyľuje, ale to je už niečo iné... Mám jednu veľmi dobrú kamarátku, poznáme sa už skoro 4 roky a ona jediná vie... Otvor fórum »
4. 9. 2014 11:12
4
Ktoré knihy potrebujem? :D
Čaute čaute všetci :) viete mi poradiť či treba a ak áno tak ktoré knihy na právo v BA na UK :D nechcem si nakúpiť všetky a potom zistim, že som ich nepotrebovala a ani neotvorila :D vďaka za... Otvor fórum »
4. 9. 2014 10:13
5
Problém pri sťahovaní aplikáciíí
Ak sa pokúsim stiahnuť nejakú aplikáciu z Google play nezávisle na veľkosti vypíše mi "Chyba pri sťahovaní aplikácie. V zariadení nie je dostatok miesta. " V internej pamäti mám 700 MB volné a v SD 2GB. Viete mi niekto... Otvor fórum »
4. 9. 2014 07:15
6
Práca v obchode s oblečením
Ahojte decká :-) Je tu niekto, kto pracoval v obchode s oblečením, ako napr. New Yorker, Gate a pod. Vedeli by ste mi niekto napísať aké to tam je, aké boli vaše skúsenosti? Vopred... Otvor fórum »
4. 9. 2014 00:05
29
Posledny sex som mal pred
4. 9. 2014 00:01
28
MHD BA
Moze mi niekto pomoct najst nejaky bus v BA z hlavnej stanice na Budyšínsku ulicu ? abo aspon priblizne tam ? vobec neviem pracovat s tymto systemom a trapim sa tu s tym moc moc dakujem :) Otvor fórum »
3. 9. 2014 23:03
21
52
Chlapi už ste si niekedy ožehlili sami košelu?
trošku dosť prozaická téma, ale zaujímalo by ma, či si sami žehlíte ak bývate sami, alebo ak s niekým, tak, no proste či na to máte ľudí, ak áno tak koho a tak podobne...... Otvor fórum »
3. 9. 2014 21:36
4
Isic
Ahojte Mam taky maly problem . Kedže som len teraz prvacka na strednej neviem ako uplne isic funguje , a tak by som sa chcela opytat ci ked mam zaplateny isic na tri mesiace nie tu funkciu penazenka... Otvor fórum »
3. 9. 2014 21:12
7
Technické perá
Ten kto chodí na nejakú technicky zameranú školu a používal niekedy tie skur*ene tech. perá, nech mi prosím poradí, ako ich priviesť späť k životu, pretože zaschli a neviem čo s nimi. Ď... Otvor fórum »
3. 9. 2014 20:45
21
Stredna skola
Caute chodim do osmicky a chcel by som sa spitat ze by sa uz z osmeho rocnika nedalo ist na strednu lebo niekde som pocul ze ano a niekde nie ... a teraz som zmeteny.. nechcem byt v devine... Otvor fórum »
3. 9. 2014 20:01
20
Partáčka na cvičenie vo fitku
Ahojte, hladam si kamošku (kamoša pripadne) na cvičenie vo fitness centre v BA. Mojim zaujmom je v prvom rade dostat sa do formy, čiže by šlo o pravidelne cvičenie. :) Verim,... Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:54
37
Bratislava-nocny zivot
Caute ludia, ktory zijete v Bratislave , potrebujem poradit , som tu iba chvilu a nepoznam to tu . Kam by sa dnes dalo ist von? Party alebo miesto kde sme stretli nejakych zaujimavych ludi? Pretoze zatial tu... Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:53
21
Macbeth
Mam pocit, ze tu tu Macbethy -tenisky este nikto nikdy nespominal, mate ktosi cosi? spokojnost? akurat mi jedny dosli, uvidime ci prve a posledne (ale to nemyslim) taaakze robim prieskum mienky . Otvor fórum »
3. 9. 2014 19:02
12
Zmena školy
Ahojte, nedávno som si vyberal strednú a myslím že som si ju vybral zle :/... robil som aj príjmačky na umeleckej a úspešne ale nešiel som tam.. myslíte že by som mohol ešte na začiatku školského roku prestúpiť... Otvor fórum »
3. 9. 2014 18:09