Diskusie - 1856. stránka fóra
3
UMB dobytie isic-ku
Konečne som dostala isic ale neviem na aky ucet poslat peniaze aky symbol pouzit..som hladal ale nic ohladne tohto som nenasla :( Otvor fórum »
4. 9. 2014 21:31
7
Kredity
Ja len takú otázku mám, že študent mal dosiahnuť za akad. rok 62 kreditov ale má menej, čo sa v takom prípade stane? Ďakujem. Otvor fórum »
4. 9. 2014 21:18
22
Venček
Ahoj :) všetci vravia že venček na strednu školu patri a všetci by sme mali ist lebo je to super..vačšina aj ide ale ja sa rozhodujem ešte (zhladom na to že tam nemam s kym ist :D) tak sa pytam..ake... Otvor fórum »
4. 9. 2014 21:02
2
FB
Prosim vas vie mi niekto poradit ako navrhnut priatelstvo na Fb ? Dakujem Otvor fórum »
4. 9. 2014 20:44
3
Fotokabinka
Dobrý, dostal som taky napad :D Potrebujem fotku na preukaz na vlak a neviem kde sa mam ist odfotit ale kedze zajtra mam cestu do Lauga v Trencine a viem ze tam je ta Fotolook kabinka tak by som... Otvor fórum »
4. 9. 2014 20:35
24
Miesta kde sa dá báť?
zaujímalo by ma kde v Banskej Bystrici by sa dalo regulérne báť - na mysli mám paranormálne javy, geopatogénne zóny a podobne - dúfam že sa nájde aj odpoveď k téme a nie len cockotiny od veci :-) Otvor fórum »
4. 9. 2014 20:04
8
4
Ekonómia a právo
Ahojte :) je tu niekto, kto ide na odbor ekonómia a právo na EUBA? Otvor fórum »
4. 9. 2014 19:45
3
Naklady na byvanie
Prosim vas, kolko platite mesacne za energie na byte, a kolko vas je na byte, ci nejako setrite a tak. Otvor fórum »
4. 9. 2014 19:20
8
SOČ
Ahojte :) Myslíte si, že môžem robiť SOČ-ku na tému astrálne cestovanie alebo je to somarina? :D celkom ma to zaujíma.. alebo poradte nejaku inu tému keď vás niečo napadne :) Otvor fórum »
4. 9. 2014 18:44
20
Štúdium na VŠ a vzťah
Ahojte, co si myslite o vztahu ked jeden studuje tu, druhy tam (v inom meste) a vidia sa malo, napriklad len ked pridu domov? Ako je podla vas mozne taky vzah udrziavat? Mate nejake rady? :) Poznam... Otvor fórum »
4. 9. 2014 18:31
7
Predmety na výške
Helou, neviete niekto o nejakom zaujímavom predmete na Univerzite Komenského najlepšie FiF alebo akákoľvek iná fakulta :) niečo čo stojí za kredity :) Otvor fórum »
4. 9. 2014 18:19
6
Zablokovanie web stránok na Mozille
Zdravíčko :) Nepoznáte nejaké programy alebo doplnky k Firefoxu, ktorými by som zablokovala určité stránky? Otvor fórum »
4. 9. 2014 17:37
45
Lineárne rovnice
Čo mám s tymi pičami akože robiť? Ako ich mám riešiť? To je nejaká čierna mágia alebo niečo také? Otvor fórum »
4. 9. 2014 17:22
1
ETGA-personálna agentúra
Čaute, nemá niekto skúsenosti s touto agentúrou? Lebo som našla jednu ich ponuku celkom ma zaujala a tak by som to možno rada skúsila, len je to v zahraničí a proste nechcem dojsť niekam a zistiť že ma... Otvor fórum »
4. 9. 2014 17:15
6
Samsung Galexy Ace
Ahojte, viem, že toto nie je najnovší mobil a podobne, ale predsa by som potrebovala radu, keď uzamknem mobil a chcem ho opäť odblokovať, tak tá obrazovka je typu "odomknite prejdutím po displayi" nie je... Otvor fórum »
4. 9. 2014 17:14
16
Staré hity
Čaute, chcem spraviť pre rodičov takú výberovku, len mi akosi dochádza inšpirácia tak hoďte nejaké pesničky typu queen, abba, boney m atď budem rada :) Otvor fórum »
4. 9. 2014 16:53