Diskusie - 1854. stránka fóra
2
Ako sa zbaviť
Ahojte, mám taký problém, že ekd idem na net stale mi zrusi danu stranku a naskoci mi Worning a prehodi ma na nejak java -hry. Aj cez pozeranie filmov to robi ako sa mam toho zbavit? Otvor fórum »
5. 9. 2014 18:02Skupiny na fb
Ahojte ludia! Chcem sa spytat ci neviete kde sa da najst zoznam ludi ktori maju lajknutu urcitu skupinu. Lebo ja som nasla len pocet fanusikov a statistiku kolko fanusikov pribudlo alebo ubudlo. Dakujem :) Otvor fórum »
5. 9. 2014 17:37
12
Je tento PC hodny tej ceny?
hladam pc cca do 900€ a narazil som na tohoto predajcu a konkretne tento pocitac http://pc. bazos. sk/inzerat/41140434/8-jadro-AMD-8350-420GHz-8GB-RAM-AMD-R9-290X-4GB-DDR5. php vedel by mi dakto kto sa v tom vyzna ci je to zostava vhodna cca na 5 rokov... Otvor fórum »
5. 9. 2014 17:14
2
Typy, rady-WindowsLiveMovieMaker
Čautee..potrebovala by som poradiť ohľadom tohto programu. Chcela by som sa opýtať, či je to normálne, že ak pridám video, nejde zvuk. Či sa to dá nejak zmeniť alebo to je jednoducho taký program že zvuk z... Otvor fórum »
5. 9. 2014 16:59
9
Filter na upravu fotky
Dobry den, zhanam nejaky filter, kde by som vedel vybielit urcitu cast. Napriklad mam fotku, na ktorej su zlte (ale ze uplne zlte) zuby a potreboval by som ich vybielit :) Da sa to nejako?? :D... Otvor fórum »
5. 9. 2014 16:26
78
Kazdy muz mi povie ze ku mne nic neciti
Ahojte. Rada by som vedela Vas nazor na moj problem. Mam 29 rokov, som slobodna a bezdetna. Velmi rada by som uz mala staleho partnera, rodinu, deti ale vobec sa mi nedari. V mojom... Otvor fórum »
5. 9. 2014 16:08
16
Problém s bývalím
Ahoj ešte by som sa rada poradila, mám bývaleho boli sme spolu vyše roka, rozišli sme sa v mieri zostali sme stále veľmi blízkymi kamarátmi(nie s výhodami ani nič podobné) Bol to prvý vzťah kedy som bola ozaj zamilovaná a... Otvor fórum »
5. 9. 2014 15:50
6
WPS Wifi
Prosím vás, neviete niekto mi presne vysvetliť, ako sa vytvorí tá wifi do mobilu, to WPS ? V škole to niektorí tak majú založené, ale nechápem že ako to funguje, a tak, že to... Otvor fórum »
5. 9. 2014 15:25
24
Prvé zoznamovanie na VŠ
ako to chodí prvé dni na VŠ ? na prvých prednáškach a cvikách, je tam nejaké oficialne zoznamovanie ako na strednej že prvé hodiny boli take zoznamovacie a tak :D alebo sa len tak medzi sebou zoznámime ? :D Otvor fórum »
5. 9. 2014 14:30
52
Mobil čo nemrzne
Ahojte milí birdzáci, mám na vás prosbu chcem si kúpiť nový mobil momentálne mám Sony Xperia U ale som maximálne nespokojná hlavne kvôli tomu, že mrzne ako šialená a najnovšie sa vypína nemám veľa pamäte a starám... Otvor fórum »
5. 9. 2014 14:29
39
Kam ju pozvať
Ahojte... prosím o radu :D kam pozvať dievča na dajme tomu 1. rande :D Kedže mám 15 tak na kávu alebo niečo podobné asi vypadáva :D a ja vobec netuším, že kam ju mám pozvať. Vďaka za... Otvor fórum »
5. 9. 2014 13:51
29
Ako pribrať na váhe?
Ahojte. Mám 14 a vážim len 56kg... Chcem pribrať a čo najrýchlejšie najradšej. Dakujem za komentare :) A ešte meriam 181 Otvor fórum »
5. 9. 2014 13:19
2
Privat
Viete o niečom v Trnave alebo okolí, kde by ma ubytovali do 150€/mesiac AJ SO PSOM? Stranky s byvanim a privatmi mam od vrchu po spod prejdene a vyinformovane a uz ma to nebavi, zato... Otvor fórum »
5. 9. 2014 13:07Kde v bystrici zozenem snus ?
Cav nevie tu niekto o niakom mieste kde saa predava ? Skruf, thunder, barco dik :) Otvor fórum »
5. 9. 2014 13:01
26
Podvody
Objednala som si na dobierku cez bazoš mobil samsung galaxy note ll za 150eur, nemal k nemu papiere to mi nevadilo. Prišla mi nejaká stará nokia ktorá stojí max. 30eur! Začala som si ho preklepávať a asi pred pol rokom... Otvor fórum »
5. 9. 2014 12:47
9
Erasmus Nórsko
Zdraívm. Chcem sa spýtať, či tu je niekto, kto bol na študijnom výmennom pobyte cez program Erasmus v Nórsku. Zaujímala by ma jedna vec - aké sú náklady na vyžitie v Nórsku?... Otvor fórum »
5. 9. 2014 12:41
21
Prešovčanka :)
Ahojte :) Chcem sa spýtať, je tu nejaká birdzáčka z Prešova ? Prípadne by sme sa mohli zoznámiť nakoľko nasledujúce 3 roky budem bývať v Prešove :) Otvor fórum »
5. 9. 2014 12:12
1
Kde v TN zozeniem kabat?
Vie mi niekto poradit kde v Trencine kupim kabat, kosele, nohavice? (hlavne ten kabat) Chcem nieco elegantne na bezne nosenie. (jesen/zima) V strednej cenovej kategorii :) V tn poznam len laugo a tam tusim nic take nie... Otvor fórum »
5. 9. 2014 11:36