Diskusie - 1852. stránka fóra
17
Rodičia
Ako mám vysvetliť mame, že chcem zviera? Nechcem to zo seba len tak vypustiť, lebo viem, že hneď by povedala nie. Ešte horšie je to, že stále tvrdí, že sa neôže pozerať na zviera... Otvor fórum »
6. 9. 2014 15:31
21
Koľko rôčkov si požijeme ešte na Zemi ?
6. 9. 2014 15:03
9
Pharmatex
Aké máte skúsenosti s touto formou antikoncepcie? Nejaké +/-. Otvor fórum »
6. 9. 2014 14:33
4
Vysoká škola CR
Ahojte chcem sa vás spýtať či neviete niekto o VŠ odbore zmeranom na cestovný ruch ale štúdium komplet v anglickom jazyku. Na VŠMB v Banskej Bystrici taká možnosť je ale na moje nešťastie sa štúdium v angličtine... Otvor fórum »
6. 9. 2014 13:14
8
Present Perfect a Present perfect continues
Ahojte, nepozná niekto nejakú dobrú stránku, kde sa dajú nacvičiť a naučiť tie dva časy ? Otvor fórum »
6. 9. 2014 13:12
24
The Walking Dead- hra
Hodí mi sem prosím niekto link na stiahnutie hry The Walking Dead, The Game, Season 1 ? Najlepšie by bolo . iso, ale môže byť hocičo čo nájdete ; -) Otvor fórum »
6. 9. 2014 12:58
12
Ako zažiariť?
Hlúpa otázka, viem :) Čo si má žena obliecť a ako sa má upraviť, ak chce pozitívne zažiariť na nejakej akcii? Poprosím rady a nápady hlavne od tých, čo s tým už majú skúsenosti :) Otvor fórum »
6. 9. 2014 12:41
5
Ako pribrať? + fitko
Čáute. Mám 16 rokov a mám taký menší problém. Neviem vôbec pribrať. Jem celkom dosť, ale nie a nie pribrať. Od budúceho týždňa by som chcel chodiť do fitka cvičiť. Prosím vás, čo... Otvor fórum »
6. 9. 2014 12:35
9
SCIO
Ahojte. Poznáte túto stránku https://www. scio. sk/ hlavne vysokoškoláci, alebo niekto kto sa o to zaujímal. Prepáčte ak táto tema tu už bola. Tento rok končím SŠ a zaujala ma ponuka, že urobím test,... Otvor fórum »
6. 9. 2014 11:49
2
Intráky BA
Nenašiel by sa niekto, kto by mi prenechal izbu na Garde za finančnú odmenu (napiste kolko ) ? Alebo na ktoromkolvek internate v BA, na ktorom je nieco taketo mozne. Díky, Otvor fórum »
6. 9. 2014 10:38
31
Android alebo WIndows Phone?
Ahojte. :) potreboval by som poradit s vyberom OS. Nakolko stupol pocet aplikacii vo windows store asi o polovicu, nastal problem, ze ktory OS si mam vybrat :D Mne absolutne neprekaza prostredie, ktore... Otvor fórum »
6. 9. 2014 10:01
3
Bývanie v Nitre
Ahoj neviete niekto , alebo neposkytujete, priváta alebo nejaké ubytovanie v Nitre pre študentov. Mál by som záujem sa ubytovať. Lokalita najideálnejšie by bolo okolie UL :Tulipánovej . Otvor fórum »
6. 9. 2014 09:30
1
Biatlon
Ahojte. Neviete niekto, či sa v Trnave, alebo blízko Trnavy nachádza klub biatlonu? Otvor fórum »
6. 9. 2014 09:28
3
Power point-prezentacia
Mám otázku trochu dosť odveci ale mám robiť prezentáciu na biológiu o vtákoch a neviem čo tam dať a má byť taká zaujímavá aby ich zajala čo takého tam mám dať a má tam byť veľa obrázkov a málo textu... Otvor fórum »
6. 9. 2014 06:56
6
Pesnička z reklamy
Ahojte neviete ako sa volá táto pesnička z reklamy? Dajte si 1:20 na videu https://www. youtube. com/watch?v=i8SYjEpWS08 Otvor fórum »
6. 9. 2014 01:17
- Polovicu našetrím, polovica hypotéka.
- Čisto za našetrené peniaze.
Ďalšie možnosti »