Diskusie - 1641. stránka fóra
4
Lyziarske prilby
su lyziarske prilby povinne na slovenskych zjazdovkach ? Otvor fórum »
4. 1. 2015 15:01
23
Vracanie
Ahojte ; -) Dneska som chviľu po polnoci začala vracať. Najskôr to bola klasika, obsah žalúdka sa my vyprázdnil. Potom som si trochu pospala, no problem prišiel ked ma začalo znovu naťahovať aj ked už nemalo... Otvor fórum »
4. 1. 2015 14:35
8
Seriál
Hej ľudia. Filmoví a Seriáloví fanatici. Potrebujem pomoc. Dávno mi niekto spomínal o geniálnom seriáli, no neviem si spomenúť na názov. Vraj je to niekoľko krátkych nenadväzujúcich príbehov spojených do seriálu. Jeden diel (film)... Otvor fórum »
4. 1. 2015 14:16
19
LoL-ko
Ahojte. Dnes som sa rozhodla začať hrať League of Legends. Stiahla som si hru (strašne dlho sa sťahovala) priamo z ich stránky. Potom mi však vybehlo okno aktualizácie dajake je na 41% a strašne... Otvor fórum »
4. 1. 2015 13:58
5
Sú otvorené nákupné centrá v BA 6. 1 ? je niečo zavreté ?
Neviete aké obmedzenia nákupných centier, obchodov a iných zariadení je v Bratislave 6. 1 - Sviatok traja králi ? čo je otvorené a čo nie, ide mi hlavne o Polu C. C. a Avion Otvor fórum »
4. 1. 2015 13:56
10
Svrbivé vyrážky
Pred týždňom sa mi objavili na tele svrbivé, červené vyrážky... Bola som s tým u obvodnej, ale tá mi povedala, že to nič nieje... že to mám asi alergiu z nejakých potravín... :D... Otvor fórum »
4. 1. 2015 13:32
15
Dotaznik k SOČ
Prosím vás, vyplňte mi tento dotazník k mojej práci. Veľmi mi tým pomôžete :) budem vďačná za každú serióznu odpoveď http://goo. gl/QRl5ZA Otvor fórum »
4. 1. 2015 12:35
38
Používate výrobky určené pre deti, bábätká?
Myslím napríklad krémy, mydlá, šampóny alebo hocičo iné. Otvor fórum »
4. 1. 2015 12:10
163
Hlučná párty
Ahoj.. včera som bola sama doma a mala som takú nemej "hlučnú" párty. Dávala som si pozor na to, aby to dopadlo naozaj dobre lenže potom to začalo, nebolo ešte ani desať hodín a susedia už... Otvor fórum »
4. 1. 2015 10:28
14
Problém so žánrom elektronickej hudby
Zdravím robím jeden "menší" track list Dance/trance/house/hardcore/progressive songov A teraz neviem kde mám niektoré umiestniť Napríklad som si vytvoril dva textové súbory jeden som nazval Eurodance/house/hardocre houe Druhý Trance/Hardtrance/Progresiv Otvor fórum »
4. 1. 2015 09:51
108
Ako je to mozne ze dakto co ani nezmaturoval sa ma lepšie ako tipco s vysokou
Proste nechapem to Nepiste odpovede typu lebo je sikovny Mna zaujima co to znamena to sikovny co urobi preto aby mal robotu s dobrym platom a pritom ani nezmaturoval Otvor fórum »
4. 1. 2015 01:44
11
PS Plus /PS4
Zdravím, je ps plus pre slovensko? Keď si ho kupím pojde na sk alebo iba pre cze? Otvor fórum »
4. 1. 2015 00:42
18
Jazykové zdatnosti
čítam tu milion fór o jazykoch, v lete som bola na jednom jazykovom pobyte - ostatné národnosti ovladali angličtinu o poznanie lepšie než naša slovenská skupina a sama sa snažím pozerať rôzne seriály v angličtine, učím... Otvor fórum »
4. 1. 2015 00:22
2
Lumia camera vs klasický fotoaparát v systéme
4. 1. 2015 00:18
14
Genius repráky
Mám repráky Genius (neviem presný názov) a na pc mám 32-bit windows 7 professional a keď do pc zapojím tie repráky tak mi nefungujú a vpravo dole na ploche čo je obrázok toho repráka tak tam mám x-ko a keď... Otvor fórum »
4. 1. 2015 00:13