Diskusie - 1640. stránka fóra
16
Prepichnutie ucha :)
Ahojte :) Chcem aby mi sestra prepichla ucho (ona neviem prepichovať nejako odborne) :D Normálne s ihlou -bude prepichovať ucho prvý-krát :D Môže niečo pokaziť? :/ Boli veľmi prepichnutie? :D Otvor fórum »
4. 1. 2015 21:36
6
Výlet
Ľudia! Chcem ísť zajtra s partiou na výlet, a keďže je ako je vonku, tak Tatry padli. Kde na Slovensku je krásne a dá sa tam dostať vlakom? :D Nikdy som nevyliezol z okolia ZV a BB... Otvor fórum »
4. 1. 2015 21:06
13
Hry windows8
Mam novy ntb s windows8 a chcem naň dat hry od microsoftu - solitaire a podobne - ako prosim vas ?? vždy to vyžaduje vytvorenie učtu microsoft - da sa to aj nejak obísť ? Otvor fórum »
4. 1. 2015 21:00
12
Gramofón
Mám čisto nový gramofón. Pri prehrávaní platne to celé preskakuje. Platňa je nová, nepoškodená (na druhom gramci hrá na 100%). Myslím, že chyba je v prenoske, no neviem čo s tým :-/ vďaka vopred... Otvor fórum »
4. 1. 2015 20:43
39
Kedy to skončí??
Po akom dlhom čase ste sa dokázali definitívne vyrovnať so stratou partnera? U mňa to trvá už 8. mesiac. Prvé 4 boli hrozné, skončil som dokonca na antidepresívach, potom nastalo určité zlepšenie, tak som tie... Otvor fórum »
4. 1. 2015 20:15
20
Testosteron a masturbacia
Znižuje masturbácia hladinu testosterónu? :D (prosím o normálne odpovede) dik :D Otvor fórum »
4. 1. 2015 19:04
16
Webhosting
Ahojte, chcem si zriadiť blog o móde prevažne s fotografiami. Aký typ webhostingu je najlepsi? Premyslam nad inet. sk a freeserver. Máte s tým niekto skúsenosti? prosím, len seriózne odpovede. Otvor fórum »
4. 1. 2015 18:45
16
MAM CHOROBU
chcete vedieť akú ? :D neviem či to tu niekto má ale pri tom ako jem musím vždy niečo pozerať bez toho by som sa nikdy nenajedol :D viete toho názov ? :D Otvor fórum »
4. 1. 2015 17:56
14
Internát
Máte nieaké zážitky z intraku? :D Priznajte sa čo ste všetko povystrájali :P Otvor fórum »
4. 1. 2015 17:53
122
Čo by ste chceli v živote ešte vyskúšať?
Je mi jedno čo sem napíšete, v pohode aj somariny... Otvor fórum »
4. 1. 2015 17:15
25
Bakalárska a diplomová práca
Podľa čoho ste si vyberali tému svojej bakalárskej alebo diplomovej práce? Hľadali ste dopredu zdroje a množstvo informácií, alebo ste si skrátka vybrali tému, ktorá vás zaujala, ktorá vám zostala na výber, ... Otvor fórum »
4. 1. 2015 16:37
3
Plávanie UPJŠ
Čaute, nemá niekto náhodou skúsenosti s plávaním ako športovou aktivitou na UPJŠ? Zaujímalo by ma, ako prebieha vyučovacia hodina. Ak viete o tom niečo, prosím, podeľte sa. Otvor fórum »
4. 1. 2015 16:36
16
Stredná škola herectva
neviete niekto či je aj škola kde sa nemusia robiť talentovky zo spevu a hlavný odbor herectvo a hudba ale bez spevu? Ak áno prosím napíšte kde sa nachádza Otvor fórum »
4. 1. 2015 16:13
39
Ignorovanie
Ahojte, spoznal som sa z jednym chalanom cez FB a už si spolu píšeme asi tak mesiac. Mne sa veľmi páči, má pekné oči, proste je to môj typ. Tiež je veriaci, má rovnaké... Otvor fórum »
4. 1. 2015 16:08UKF- FiF učiteľstvo ANJ-SPJ
AHojte. Študuje tu niekto z vás na filozofickej fakulte UKF učiteľstvo anglického jazyka a španielského jazyka? Chcela by som vedieť, či je to veľmi náročná škola a aké skúsenosi s ňou máte. Ďakujem :) Otvor fórum »
4. 1. 2015 15:23
52
Čo ste sa naučili?
Čo ste sa v poslednej dobe naučili? Či už vám to príde dôležité alebo nie. Môže to byť nejaký: - fakt (vedomosť), o ktorom ste predtým nevedeli z rôznej oblasti - ponaučenie zo života, ... Otvor fórum »
4. 1. 2015 15:15