Diskusie - 1643. stránka fóra
19
Recovery hard disk
Kedže sa tu zakladajú totálne primitívne fóra, rozhodol som sa, že založím niečo, čo sa bude týkať priamo PC a hardweru. Kupili sme s ocom komp - notebook. Chcem si nahádzať veci z USB do... Otvor fórum »
3. 1. 2015 15:19
28
Windows phone vs Android vs iOS
Ahojte, ktorý z týchto operačných systémov je podľa vás najlepší ? A prečo ? :) Otvor fórum »
3. 1. 2015 15:01
2
Twitter som v riti
Ahojky nevedel by mi niekto poradit ako by som sa mohla dostat na moj twitter..no zabudla som heslo a neviem ani aky email som pouzila a to som vyskusala uz vsetky co som mala..no vrta mi v hlave ze tam... Otvor fórum »
3. 1. 2015 14:13
2
Niekto z MENDELu?
Je tu niekto ochotný z MENDELu ( najlepšie FRRMS ) kto by mi odpovedal na moje otázky týkajúce sa štúdia ? O:-) Otvor fórum »
3. 1. 2015 14:00
18
Excel
Ahojte nevedel by mi niekto poradiť ako v exceli zadať aby mi písalo dátum pod seba v stĺpci bez toho aby som ho musela ručne naťukať? Otvor fórum »
3. 1. 2015 13:19
41
Nadávky
Ahojte, mám na vás jednu otázku. Ako sa brániť nadávkam typu "ty si mafián" "ty si iný pán" "ty si boss" a podobným ironickým nadávkam. Vopred díky za rady. Otvor fórum »
3. 1. 2015 13:06
77
Vysnívaný ideál chalana
Ahojte baby.. Všade sa vždy vravelo že baby vždy vedeli akeho chalana by chceli.. proste predstavovali si svoj ideal a vedeli ako by mal vyzerať.. U mňa je to ine.. nikdy som si nevedela predstaviť svojho idealneho chalana a... Otvor fórum »
3. 1. 2015 12:33
8
Problém s HDD
Posledných pár dní mi pri každom nabootovaní počítač seká a programy prestávajú reagovať , nedokážu sa vypnúť . Platí to aj pre panel úloh , ponuka štart jednoducho všetko . Momentálne všetko ide ale kým som... Otvor fórum »
3. 1. 2015 11:45
14
Koľko pesničiek cca zmestím do 2GB mp3?
Ahojte, ja som taký malý antitalent na techniku a chcela by som si kúpiť mp3 len neviem koľko cca zmestím do nej pesničiek ak to má 2GB? Je to dobré alebo mám hľadať niečo s väčšou pamäťou? chcem... Otvor fórum »
3. 1. 2015 10:36
27
Kamos
Ako by ste zareagovali na svojho dobreho kamarata, ktory v opilom stave vytiahne na vas hlasku "chcem ta fajat?" svet je uz divny :D Otvor fórum »
3. 1. 2015 03:10
31
Perete si topanky?
Teraz som s kamosom v zahranici a vybafol na mna, ze kedy si chcem dat topanky oprat, ze by si dal akoze so mnou, aby sme neminali prasok... A ja mu hovorim ze... Otvor fórum »
3. 1. 2015 02:57
18
Hrat na gitare pomocou knihy?
Ahojky ja by som len chcela vaš nazor keby som sa zacala ucit sama doma na gitare pomocou knihy (neviem ako sa vola ale videla som to od jednej vlogerky, je to proste o tom ako sa naucit na... Otvor fórum »
3. 1. 2015 02:26
68
Bezcitnosť- rozchod
Ahojte.. Najskôr.. prosím neberte to tak že v štrnástich som mala chalana.. Bol to môj prvy chalan a nie nelizali sme sa ani nič podobne.. proste z vážho pohľadu prvá detská láska.. tak prosim nepíšte že 14 ročne decko už... Otvor fórum »
2. 1. 2015 22:24Pedagogická fakulta UK
Čaute, v súčasnosti študujem na FiFUK... ale od ďalšieho akademického roka by som chcela na Pedagogickú... Tí čo tam študujete... Ako je to s internátom... lebo vraj z pedagogickej dostáva veľmi málo ľudí internáty... A ďalšia vec...... Otvor fórum »
2. 1. 2015 21:54
23
Názov pre YT kanál
Čaute. Mohli by ste mi poradiť aké meno by sa mi hodilo? Chcel by som hrať hry čiže robiť lets playe. Nepotrebujem aby ste mi ho vymýšľali, len potrebujem postrčiť k tomu aby som ho vymyslel a... Otvor fórum »
2. 1. 2015 21:35
23
Originálny darček ocovi :)
Takže čo by ste kupili, ak by ste mali 200€ :) ako darček ocovi na Vianoce? Otvor fórum »
2. 1. 2015 20:34
36
Dobrý film vo dvojici
prosím vás, neviete mi niekto poradiť nejaký dobrý film a vhodný pozrieť si ho s priatelkou? :) niečo skutočne dobré... ďakujem Otvor fórum »
2. 1. 2015 20:06
12
Android - ako sa dostať k inštalačkám aplikácií?
Neviete mi niekto poradiť? Nemám root a chcem si zazálohovať inštalačky niektorých aplikácií, predovšetkým ktoré nemám z google play. Niektoré som našla na adrese /mnt/asec/, ale nie sú tam všetky, napr. klávesnicu a hudobný prehrávač... Otvor fórum »
2. 1. 2015 20:05