Diskusie - 1525. stránka fóra
20
Medicína alebo technika ?
K napadu študovať medicinu som dospela v 2 ročniku kedy som zistila že ma bavia prirodne vedy. Toto rozhodnutie je ale velmi zavazne à ja sa neviem rozhodnut ci ist do toho. Som citliva a empaticka, naplna... Otvor fórum »
6. 3. 2015 16:40
36
Čo v lete?
Ahojte : ) Rozhodla som sa zalozit forum, lebo viem, ze je tu celkom dost cestovatelov a ja sa zatial moc do tohto nevyznam, tak by sa mi hodii dobre rady. Vec... Otvor fórum »
6. 3. 2015 16:00
4
Najlepšia kniha na prípravu na maturitu z chémie
Ktorá kniha je najlepšia na prípravu na maturitu z chémie ? Mám záujem hlavne o tieto tri - http://www. martinus. sk/?uItem=16603 - http://www. martinus. sk/?uItem=160853 - http://www. martinus. sk/?uItem=145462 Prípadne mi môžte odporúčať... Otvor fórum »
6. 3. 2015 15:32
17
Znečistenie prírody
človek sa chce ísť poprechádzať k Váhu , prečistiť hlavu a znova mi ostalo len zle ako som zbadala ten bordel všade ... Haló , prečo si ten bordel nemôžu ľudia vziať so sebou domov ? A... Otvor fórum »
6. 3. 2015 14:51
12
Zablokovaný mobil
prosím neviete mi niekto poradiť? :) spolužiaci mi zmenili vzor na mobile a nevedia na aký a ani ja :/ nemám kontrolnú otázku :/ ako ho môžem odblokovať?Alebo kde by mi ho odblokovali? Otvor fórum »
6. 3. 2015 14:26
12
Ako si mam vysvetliť sen?
Potreboval by som pomoc ... sníval sa mi dosť divný a hlavne strašný sen ... ako si ho mám vysvetliť? Inak sa ospravedlňujem ak to sem nepatrí .. potrebujem to vedieť. . Otvor fórum »
6. 3. 2015 14:21
30
Muži, ovplyvňuje Vašu predstavivosť farba (a iné aspekty) ženských pier?
- Som hetero muž, áno
- Som hetero muž, nie
- Som hetero muž, zriedka (väčšinou pery nie sú podstatné)
Ďalšie možnosti »
6. 3. 2015 13:59- Som hetero muž, nie
- Som hetero muž, zriedka (väčšinou pery nie sú podstatné)
Ďalšie možnosti »
21
Ake máš plány na tomto svete?
Prečo žijete, aké su vaše plány a aký je váš cieľ :) Otvor fórum »
6. 3. 2015 13:46
2
World of Warcraft
Dá sa kúpiť WOW Game time za paysafe card ? alebo to predsa naozaj nepodporuje ? :D Otvor fórum »
6. 3. 2015 12:37
8
Kniha
Viete mi poradiť nejakú knihu ? :) Možno niečo na štýl denníku alebo ani nemusí byť na štýl denníku ale proste nejaký životný príbeh, niečo velice silné. Niečo ako napríklad Ukrajinské denníky alebo napríklad Iskra-Príbeh matky ktorá... Otvor fórum »
6. 3. 2015 12:26
23
Bakalárska práca
Čaute ľudia. Viem že tu takéto typy fór neznášate ale bohužiaľ zúfalý človek robí zúfalé činy. Potrebovala by som pomôcť pri výskume k mojej bakalárskej práci (ak chytáš nervy rovno vypni toto fórum). Ide o vyplnenie krátkeho... Otvor fórum »
6. 3. 2015 11:51
8
Posielanie peňazí na účet
chcem poslat peniaze na ucet a neviem ako :DDDDDD pýta tam: na ucet IBAN: .......................................... na ucet: ........ .......................... vyberte kod banky:....... a teraz neviem co kde :D ... Otvor fórum »
6. 3. 2015 11:36
13
Ako by ste sa rozhodli?
6. 3. 2015 11:04
35
Ťažká filozofia :D
Keď sa nad tým zamyslíte -----> čím viac samovrahov, tým menej samovrahov :D Otvor fórum »
6. 3. 2015 00:05
43
Zalubena do odkopnuteho
dala som mu kosom, ale zacala som akosi nanho intenzivne mysliet, dokonca si myslim, ze som sa zamilovala. Uz ste take nieco zazili? Co mam robit? Otvor fórum »
5. 3. 2015 23:34
36
Shopping
Otázka je jasná! Ake su vaše najobľubenejšie obchody, ktoré najviac charakterizuju vaš štyl, v ktorych najčastejšie nakupujete+ napište dovody prečo ten a ten obchod tak milujete . Preferujete obchody vo vašom meste alebo jazdite niekde dalej :)?Hoďte to... Otvor fórum »
5. 3. 2015 23:09