Diskusie - 1526. stránka fóra
11
Obchodná akadémia Trnava alebo Gymnázium Jána Hollého Trnava ?
Ahojte , neviem sa rozhodnúť medzi Obchodnou akadémiou v Trnave a Gymnáziom Jána Hollého v Trnave. Ja by som moc nechcela ísť na vysokú školu , preto ma viac láka Obchodná akadémia. Priemer známok mám 1.... Otvor fórum »
5. 3. 2015 21:41Odtlačky prstov
Ahojte len tak ma napadlo či sa nejako dajú a ako odstrániť odtlačky prstov z napr. oblečenia. Guuuglil som to nemusíte vravieť :-D Otvor fórum »
5. 3. 2015 21:34
81
Vegáni, aké bolo vaše obľúbené jedlo, kým ste ešte požierali zvieratká a ich produkty?
a teda mám namysli také nevegánske jedlo, ňe že jabĺčko. a vedeli ste si ho vynahradiť po prechode na vegánsku stravu (ako napríklad pizza keby to bola, tak si ju viete upiecť, ale keby... Otvor fórum »
5. 3. 2015 20:13
8
Vaha
Čauko ... mám 174 cm a 76 kg ... chce, m schschudnúť ... akéaké cviky cvičiť ? Silu mám :-) takže prosím rady :-) Otvor fórum »
5. 3. 2015 20:04
10
Ubytovne v Trnave
zdravím vás, milí priatelia, rád by som sa vás opýtal na nejakú ubytovňu v Trnave, najlepšie robotnícku... ide o to, že nie som dlho v Trnave, tak sa tu vôbec nevyznám a keď som... Otvor fórum »
5. 3. 2015 19:39
14
Postava do leta
Ahoj :) Chcela by som sa spýtať koľko myslíte, že trvá spevnenie zadku pri 100 drepoch denne? :) Neviete nejaké typy ako by som mohla upraviť stravu čomu sa mám vyhýbať a pod. ? :) Otvor fórum »
5. 3. 2015 19:28
14
Hygienicke minimum
Ahojte potrebujem zistiť aká je pokuta od hygieny keďže robím v jednej restike a mám len zdravotný preukaz ktorý bohužiaľ nestačí a už nestiham si vybaviť toto hyg. minimum a nie som vyučená v tomto obore .... Ďakujem Otvor fórum »
5. 3. 2015 19:27
14
Mali ste uz kysle vexta cukriky?
5. 3. 2015 19:27
96
Birdz kedysi a teraz
takže... zaujímalo ... vlastne, zaujíma ma, že koľko ľudí je tu ktorí sa registrovali v rokoch 2006, 7, 8 až 10 lebo v tých časoch bol celkom iný birdz; priateľský, lepš´í atd ... Otvor fórum »
5. 3. 2015 19:23
4
Som naliata vodou
Ahoj rozhodla som sa trochu schudnut, prestala som tolko jest a zacala pit viac vody dnes som vypila asi 2litre a problem je v tom ze som naliata hlavne brucho na wc chodim ale nepomaha... neviete ako sa odvodnit? Stale... Otvor fórum »
5. 3. 2015 19:10
2
Záhradníctvo Nitra
chcem sa opýtať poznáte niekoho kto tam študuje? Má tento odbor vôbec nejaké uplatnenie konkrétne Ing. ? Otvor fórum »
5. 3. 2015 18:40
2
Paypal: Potrebujem mať na prijímanie platieb overenú kreditnú kartu ?
Čaute , chcela by som sa vás spýtať , že keď chcem prijímať platby na Paypale či musím mať overenú kreditnú kartu. Ďakujem. Otvor fórum »
5. 3. 2015 18:39
14
Hard rock 60. a 70. roky minuleho storocia
Caute kto sa podeli so mnou o nejake rockove pecky? Ja mam hlavne rada kapely ako deep purple. Led zeppelin aeeosmith a podobne......bedem rada ak sem prispejete. Nejakymi ktore mozno ani nepoznam....nemusi to byt len hard rock... Otvor fórum »
5. 3. 2015 16:03
12
Sú na viazenie BC
aj iné farby ako zelená, modrá, čierna, červená? Nechcela som veriť, že výber je taký malý, pozná niekto spoločnosť, kde to viažú aj do iných odtieńov? :D Otvor fórum »
5. 3. 2015 14:28
4
Prekladateľstvo
Ahojte keď chcem ísť na VŠ kombináciu angličtina a nejaký iný jazyk napr španielčina tak musím vedieť aj po španielsky či? Keď ten druhý jazyk neovládam ale anglinu áno tak si možem dať kombináciu?? =/ Otvor fórum »
5. 3. 2015 14:20
9
Java Help Please!
Zdravím potreboval by som pomoc s lahkou konzolovou hrou tictactoe, ak je tu niekto kto sa vyzna v jave, poslite mi TSku prosim :) Otvor fórum »
5. 3. 2015 12:59PEP Unipo
Ahojte. :-) Je tu niekto kto študuje/študoval Predškolskú a elementárnu pedagogiku v Prešove? Ak áno, poprosím nejaké referencie. :-) Otvor fórum »
5. 3. 2015 12:47
- horšie je horúco
Hlasuj »