Diskusie - 1523. stránka fóra
7
Billingválne gymnázium - prosím o radu :)
Ahojte, aký tažký je bilingválny gympel a prijímačky naň? :) Momentálne som v druhom ročníku na štátnom gymnáziu (takže vlastne 7. ročník) a od 8. ročníka by som chcela ísť na bilingválne gymnázium - francúzsky alebo anglický. Vždy... Otvor fórum »
7. 3. 2015 18:22
7
Keď ste sli na Mgr z inej školy,,
Nebáli ste sa, že nezapadnete? Lebo predsa je tam už ten kolektív vytvorený... ako nie som asociál :D ale zas nie som ani typ že hello ku každému sa predstavovať. Hnela by som pokračovať na Mgr v... Otvor fórum »
7. 3. 2015 18:05
21
PC
Napíšte svoj názor na moje PC. Je podla vás dobrý ? Parametre a špecifikácia: Operačný systém Windows 8 Typ zostavy Herný, Kancelársky Farba Čierna... Otvor fórum »
7. 3. 2015 17:56
7
Mafia 2: Joeova Dobrodružství
Som stiahol a ked spustím tak len načítava a nič viac, stále len načítava... Čo s tým treba... ? Otvor fórum »
7. 3. 2015 17:21
21
Študentský účet - kde?
Áno, je tu takýchto fór dosť veľa, no založím ďalšie, aktuálne. Chcem sa vás spýtať, kde máte študentský účet (ak máte samozrejme) a či ste s ním spokojný, prípadne či ste už mali účet... Otvor fórum »
7. 3. 2015 16:47
3
Vyplnenie dotazníku na projekt o vodovstve
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o vyplnenie následujúceho dotazníku (nezaberie viac ako 5 minút) na tému vodcovstva a manažmementu, čo by sa mi veľmi zišlo na projekt z danej témy v škole. ... Otvor fórum »
7. 3. 2015 16:22
15
Staré hračky - čo s nimi
Ahojte, upratovala som izbu a tak som zistila, že mám asi nekonečno hračiek, ktoré samozrejme nepotrebujem. :D Som z Popradu a tak sa chcem spýtať či náhodou niekto neviete, či sa tu blízko nekoná nejaký... Otvor fórum »
7. 3. 2015 15:45
8
Chémia-aká učebnica ?
Ahojte chodím na doučovanie z chémie len moja učiteľka povedala že by som si mala zakúpiť učebnicu chémie že najlepšie pre gymnázia keďže by som rada išla na medicínu a keďže nechodím na gymnázium preto sa pýtam Vás, ktorá/é... Otvor fórum »
7. 3. 2015 13:47
17
Výskum myslenie
Čaute ľudia, včera som tu sem už pridávala (ja viem otravné), ale stále mi chýba niekoľko ľudí (najmä MUŽI!!) k môjmu výskumu o procesoch myslenia, najmä teda vysokoškoláci od 20 do 28. Píšem sem najmä preto... Otvor fórum »
7. 3. 2015 12:41
6
Ako resetnúť Sony Xperia E1? :)
Prosím neviete mi niekto poradiť?Zablokovala som mobil (zabudla som vzor) a potrebovala by som ho resetnúť (Hard reset)? :) Otvor fórum »
7. 3. 2015 12:25
16
Neuskutočnené sny
Len úplne krátko. Ak ste mali nejaké túžby, plány, sny ktoré ste si nesplnili pretože vám to jednoducho nebolo umožnené alebo z dôvodu, že vám to nebolo dopriate dokázali ste sa po čase nad to povzniesť... Otvor fórum »
7. 3. 2015 12:09
11
Od koľkej a do koľkej sa maturuje a aká dlhá prestávka je medzi testom a slohom ?
Otázka je myslím jasná :) Otvor fórum »
7. 3. 2015 11:27
10
Pesnička s menom Tomáš
Zdravím, existuje pesnička, kde sa spieva o mene Tomáš, ak áno, pošlete mi na ňu odkaz? Ďakujem :) Otvor fórum »
7. 3. 2015 11:17
5
Do you believe? film na Slovensku
Ahojte, neviete, či bude 20 marca tento film aj na Slovensku? Ak áno, či bude v kinách, ale nejako inak dostupný? Otvor fórum »
7. 3. 2015 07:24
3
Vyživove doplnky
caute je tu niekto co jazdi na cestnom bicykli ? viete mi poradit volake vyživove doplnky a jedalniček cestneho cyklistu ? Otvor fórum »
7. 3. 2015 01:48