Diskusie - 1315. stránka fóra
8
Veci pre psíka
Čaute viem že je to otravné a sám som proti súťažiam kde sa zbierajú lajky... avšak keby som to robil pre seba tak sa na to vykašlem... ide o to že na FB spravila jedna skupina súťaž, ... Otvor fórum »
7. 8. 2015 13:03
5
Samsung Galaxy Note 4, Fake
Mám problém s Samsung Galaxy Note 4, Fake. Batéria vydrží normálne, kým nedosiahne tak od 35 do 50% niekedy to robí pri 50% niekedy až pri 35, že sa začne vybíjať asi každých 10sec po jednom... Otvor fórum »
7. 8. 2015 12:53
31
Čím sladíte?
- Repný rafinovaný cukor (biely)
- Repný nerafinovaný cukor (hnedý)
- Trstinový cukor (hnedý)
Ďalšie možnosti »
7. 8. 2015 10:19- Repný nerafinovaný cukor (hnedý)
- Trstinový cukor (hnedý)
Ďalšie možnosti »
54
Za čo vďačíte Birdzu?
Otázka je jasná. Čo vám tento portál dal, vzal..pomohol k niečomu.. ? Mne priniesol možnosť spoznať zopár ľudí, ktorých by som nemal možnost reálne stretnúť a neviem/nechcem si predstaviť, že by sa už... Otvor fórum »
7. 8. 2015 09:21
18
Modeling, aku krajinu by ste odporucili?
Ahojte. Chcela som sa spytat aku krajinu by ste mi odporucili na modeling? Momentalne som v Indii a je to moja prva cesta a viem ze nemozem chciet hned Minalo a podobne. Ake mate skusenosti s... Otvor fórum »
7. 8. 2015 08:01
11
Bilingvalne gymnazium vs. Gymnazium (obyčajné)
Ahoj ludia zaujimalo by ma aké výhody a nevýhody popripade rozdiely vidite na študiu na bilingvalnom a obyčajnom gympli Čo by ste robili ak by ste spravili skušky na obidva ..... alebo aj vaše nazori na ne... Otvor fórum »
7. 8. 2015 00:36
4
Hľadá sa pesnička
Hľadáme názov pesničky a tu sú údaje, ktoré mi boli poskytnuté -je to staršia vec -Spieva ju niekoľko mužov -Hrávala sa na diskotékach -Na začiatku boli nejaké trubky ... Otvor fórum »
6. 8. 2015 23:47
28
Dajte sem nejaké pekne odveci gifko
http://media. tumblr. com/tumblr_m1wm1bp3nh1qg0u4go1_500. gif To je jedno čo, chce to trochu absurdnosti na večer :) Otvor fórum »
6. 8. 2015 22:46
10
Motivačné Epic songy podobné týmto
Nepoznáte podobné týmto (zvlášť prvá), žiadne Two steps from hell tých mám už dosť alebo immediate či audiomachine https://www. youtube. com/watch?v=Z0ujphWUArM https://www. youtube. com/watch?v=IbgfyxxUTTQ https://www. youtube. com/watch?v=mYmQomkSCNc Alebo n Otvor fórum »
6. 8. 2015 21:34
58
Čo si obliecť prvý deň na strednú
Čaute ludia .... poslednú dobu riešim ako sa obliecť prvý deň na strednej mala som 3 alternatívy -šaty -elegantné nohavice a nejakú košelu -alebo niečo každodenne a úplne casual Celkom často sa mi stáva že ak... Otvor fórum »
6. 8. 2015 21:25
13
Fotka
Prečo mi nechce ukázať moju vlastnú profilovú fotku tu na Birdzi?? Treba čakať na voľáke potvrdenie či ako to mám chápať? Moje ego týmto nesmierne trpí. Nejaká pomoc/vysvetlenie? Hatters gonna hate waiters gonna wait Otvor fórum »
6. 8. 2015 19:26
4
Odtrhnutý štartovací kábel / Strunová kosačka
Zdravím, mám menší problém. Dnes som vytiahol kosačku von, nech s ňou prebehnem záhradu a pri dokosievaní som zatiahol štartovací kábel a odtrhol som ho. Jedná sa o strunovú kosačku STIHL.... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:25
15
Vlasy
Baby, poradte mi prosim Vas :D ... Mam ombre vyse roka, a uz sa mi proste nepaci a vzdy som chcela skusit tmavsie vlasy ... Otazka je, ze ake mate skusenosti s farbenim vlasov pomocou... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:23
7
Potečený prevodovkový olej
Zdravím, máte nie kto skúsenosti s tým, že Vám pod autom ostáva "fliačik" možno aj troška väčší fliačik od prevodovkového oleja ? ... Viem, že u starších aut je to bežné, ja mám VW POLO... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:22
6
E-Shop Steroidy
Má niekto skúsenosti s predajom steroidov cez internet? Na Slovensku je to síce legálne ale aj tak ma napadli dva problémy o ktorých som nič nenašiel. 1. Nieje potrebné mať nejakú licenciu na predávanie takýchto... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:08
16
Mobil z Číny alebo od nás?
Ahojte :) chcem si kúpiť telefón a som veeeľmi na vážkách či si ho objednať klasicky od nás z alzy alebo z číny, konkrétne z dealextreme. Objednávala by som z europskej pobočky takže clo ani DPH by som... Otvor fórum »
6. 8. 2015 17:49