Diskusie - 1313. stránka fóra
9
Maturita na PaSA
Ahojte, hľadám niekoho kto študoval Pedagogickú školu (to je jedno kde).... Chcela by som vedieť ako dlho trvala praktická matura a kde ste maturovali či v ŠKD alebo v MŠ :) inak odbor: učiteľstvo pre MŠ a vychovávateľstvo Otvor fórum »
10. 8. 2015 09:57
3
Izba na družbe
Ahojte, prepáčte, že sa pripájam k tomu vysokoškolskému spamu, čo tu je, ale tiež mám otázku. Rada by som vedela, ktoré izby na družbe sú s balkónmi, či sú medzi tými izbami nejaké... Otvor fórum »
9. 8. 2015 23:05
12
Otravny clovek
Kratsiu dobu poznam jedneho cloveka, s ktorym ma zoznamili rodicia (jeho a moji rodicia si celkom rozumeju)... Je to taka brzda, starsi odo mna a napriek tomu si pri nom pripadam inteligentnejsie, ale hlavne mi strasne lezie... Otvor fórum »
9. 8. 2015 22:32
2
Ked pocuvate hudbu cez DAC aky vystup volite? (Digikonvertor na Audio)
- Opticky SPDIF ( taka mala stvorcova dierka ,kde svieti take cervene svetielko)
- Coaxialny SPDIF (klasicky RCA konektor)
- USB Vystup , hranata zasuvka
Ďalšie možnosti »
9. 8. 2015 21:37- Coaxialny SPDIF (klasicky RCA konektor)
- USB Vystup , hranata zasuvka
Ďalšie možnosti »
12
Ako unliknúť facebookové stránky?
Potrebujem odliknúť všetky moje stránky na fb. Mám ich cez 5100+. Fakt sa mi nechce po jednom má niekto nejaký spôsob alebo aspoň ako ich odstrániť z nástenky? DIk Otvor fórum »
9. 8. 2015 21:18
7
ZŠ/ SŠ vs VŠ
Zdravím, neviem si predstavit, ze by som chodil denne do školy a mal by som trebars 6 (minimum) hodin za sebou nejake predmety, kde sa furt daco uci. Proste ja nechapem, ale podla mna... Otvor fórum »
9. 8. 2015 21:07
14
Anglické alebo nemecke bilingvalne gymnázium???
Čaute. Mám ttaký problém. Neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvomi možnosťami štúdia školy. Bývam v okolí Bratislavi, takže mám blízko Rakúsko ( Dovod: peniaze) , ale angličtinou sa dohovorím všade. V škole mám z... Otvor fórum »
9. 8. 2015 20:45
24
Romanticke filmy
nejake tipy? :) videla som ich vela takze uz mam celkom problem nieco vybrat... a musia byt romanticke, alebo aj romanticke komedie :D mam narocnu spolubyvajucu :D Dakujem :) Otvor fórum »
9. 8. 2015 20:15
8
Ako mam najsť niekoho na internete?
Zlatička prosim vas o radu ako mam najsť na fb nieaku osobu keď viem len krsne meno a skadiaľ pochadza? Otvor fórum »
9. 8. 2015 19:23
5
Inštalácia Farcry 1 na Win 8
Dúfam že sa nájde nejaký technicky zdatný birdzák čo pomôže. CD dám do mechaniky, spustím, vyhodí to to klasické malé okienko z ponukami (inštalácia, hrať, nastavenia, readme... ). Kliknem na inštalovať a... ... Otvor fórum »
9. 8. 2015 19:01
16
Neutrálne mená
Ahojte, poznáte nejaké slovenské neutrálne mená (okrem Alex a René), ktoré sú unisex a dovolí ich matrika? Otvor fórum »
9. 8. 2015 17:04
8
Smart Roadster
Oplatí sa o takom autíčku vôbec rozmýšľať? Má s ním niekto skúsenosti? Lebo na nete moc toho nie je a to, čo tam je, tak som už prešiel:D ďakujem Otvor fórum »
9. 8. 2015 16:05
21
Preložte mi to prosím
Potrebujem preložiť do angličtiny toto "Všetko raz pominie/skonči , nič nieje navždy " chcem si dať toto tetovanie , ale som suchy v angline jak pes :D niekto šikovny čo neflakal hodiny angličtiny ? :P Otvor fórum »
9. 8. 2015 15:39
7
OnliNe knizky
Neviete kde by sa dali zadarmo stiahnut nejake knizky v pdf subore, konkretne hladam prekrasne mlade lharky. Dakujem Otvor fórum »
9. 8. 2015 15:33