Diskusie - 1317. stránka fóra
4
Odtrhnutý štartovací kábel / Strunová kosačka
Zdravím, mám menší problém. Dnes som vytiahol kosačku von, nech s ňou prebehnem záhradu a pri dokosievaní som zatiahol štartovací kábel a odtrhol som ho. Jedná sa o strunovú kosačku STIHL.... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:25
15
Vlasy
Baby, poradte mi prosim Vas :D ... Mam ombre vyse roka, a uz sa mi proste nepaci a vzdy som chcela skusit tmavsie vlasy ... Otazka je, ze ake mate skusenosti s farbenim vlasov pomocou... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:23
7
Potečený prevodovkový olej
Zdravím, máte nie kto skúsenosti s tým, že Vám pod autom ostáva "fliačik" možno aj troška väčší fliačik od prevodovkového oleja ? ... Viem, že u starších aut je to bežné, ja mám VW POLO... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:22
6
E-Shop Steroidy
Má niekto skúsenosti s predajom steroidov cez internet? Na Slovensku je to síce legálne ale aj tak ma napadli dva problémy o ktorých som nič nenašiel. 1. Nieje potrebné mať nejakú licenciu na predávanie takýchto... Otvor fórum »
6. 8. 2015 18:08
16
Mobil z Číny alebo od nás?
Ahojte :) chcem si kúpiť telefón a som veeeľmi na vážkách či si ho objednať klasicky od nás z alzy alebo z číny, konkrétne z dealextreme. Objednávala by som z europskej pobočky takže clo ani DPH by som... Otvor fórum »
6. 8. 2015 17:49Fender Mustang i V2 plooooox help
Nazdar ľudia. Ste tu niekto čo hráte na gitare a máte niake kombo zo série fender Mustang ? na vianoce som dostal I V2 a hladám už tretí den preset na Paramore. Viem dosť pesničiek akusticky ale na... Otvor fórum »
6. 8. 2015 16:22
11
Fb question
Ked niekoho, poziadam o priatelstvo, môžem vidieť že ma ignoroval? :D..nielen podla toho že už som ho davno požiadal a on to neprijal..proste ze ci vidim že to videl. Otvor fórum »
6. 8. 2015 14:53
2
Zmena miest na sedenie regio
Ahojte, mam kupne 3 listky na regio do prahy. teraz mi prisla sms, ze sa zmenil typ vozna ci co. Ked som to kukla na nete, rozdelilo nas to na rozne sedadla. Da sa... Otvor fórum »
6. 8. 2015 12:59
4
Spotreba VW POLO r. 96
Ahojte, možno je to troška banálna otázka, ale zaujímalo by ma, ako to je vlastne s panelom pre ukazovanie zvyšného paliva pri modely VW POLO, rok výroby 1996. Neviem, či som už vo "výcuce", ... Otvor fórum »
6. 8. 2015 12:52
10
Spoločenské šaty
Dievčatá, zháňam šaty na stužkovú za dobrý peniaz, nepoznáte nejakú stránku kde sú na výber pekné šaty? :-) Poprípade aké máte skúsenosti s objednávaním šiat z aliexpressu? :-) Otvor fórum »
6. 8. 2015 12:48
40
+421 961 401 000
zdar, chcela by som sa opýtať, volalo niekomu z vás toto číslo? na nete som našla, že vraj je to žilinská polícia ale hodnotenia neboli veľmi pozitívne, tak sa pýtam vás, či s... Otvor fórum »
6. 8. 2015 12:25
27
Chronicka únava
Poznáte nieco co realne dokaze pomoct v chronickej únave, ako nabrat sil, energiu? Otvor fórum »
6. 8. 2015 11:15
13
Fotka na birdz
Prečo mi nejde uploadnuť fotka?? už skúšam tretiu a mám podozrenie, že má v tom prsty vyššia moc birdzu. nejaký typ? tak isto aj keď som založila jedno forko po jednom dni sa zmazalo. to si admin... Otvor fórum »
6. 8. 2015 09:16
7
Mám chrup a desiatu:
- Mliečny, desiatu mám trvalú
- Trvalý, jedávam mliečnu desiatu
- Mliečny, aj desiatu mliečnu
Ďalšie možnosti »
6. 8. 2015 09:01- Trvalý, jedávam mliečnu desiatu
- Mliečny, aj desiatu mliečnu
Ďalšie možnosti »
6
Problém s telefónom
Čaute, Cca hodinu dozadu sa mi vybil telefón a neviem z akej príčiny začal (podotýkam vypnutý) vrčať, prirovnala by som to k vibrovaniu. Či je ten telefón zapnutý alebo ho vypnem neustále v... Otvor fórum »
5. 8. 2015 22:43