Diskusie - 1213. stránka fóra
1
Kto ide na talentovky na architekturu, dizajn, umenie do BA?
kto ide na talentovky na architekturu, dizajn, umenie do BA tento rok? Otvor fórum »
7. 11. 2015 20:42
7
Najlacnejšie TAXI vo Zvolene
Vedeli by ste mi poradiť aké je najlacnejšie TAXI vo Zvolene ? Potreboval by som budúci týždeň odvoz zo Zvolena až domov... To je asi tak 65km :) o 10 večer Otvor fórum »
7. 11. 2015 20:21
33
Uhla sa
S dlhodobou kamkou som bol na 2. rande a chcel som jej dať pusu, no ona sa uhla. Neskor keď sme sa bavili tak mi povedala že sa vraj zľakla lebo to nečakala. Ja som už... Otvor fórum »
7. 11. 2015 19:40
5
Opustené budovy ?
Ahojte , chcela som sa spýtať či poznáte nejakú opustenú budovu v Bratislave... Pretože kamoš je fotograf a zháňa nejakú ktorá nieje strážne , alebo nejakú kde je sprejovanie legálne. Otvor fórum »
7. 11. 2015 15:29
6
Program na editovanie
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť nejaký jednoduchý programček na editovanie videí? :) niečo zdarma samozrejme (najlepšie by bolo bez cracku) :D ďakujeeeem :D Otvor fórum »
7. 11. 2015 14:31
3
Marshall Major (slúchadlá)
Máte niekto skúsenosti s týmito slúchadlami? momentálne mám Koss Porta Pro, avšak tie už po tých rokoch držia po kope len tak tak :D preto hľadám niečo podobné v tejto cenovej kategórii a na tejto úrovni reprodukcie zvuku. ... Otvor fórum »
7. 11. 2015 13:40
7
Smartphone do 100€ Prestigio c3
Ahojte, hľadala som smartfón do 100€ a našla som Prestigio muze c3 niekto kto sa vyzná, je ten mobil dobrý? Ďakujeem :) Otvor fórum »
7. 11. 2015 13:24
23
Má život zmysel?
Celý život sa na mňa všetko sype a ja nevidím dôvod prečo by som sa mala ďalej snažiť... aký to má všetko zmysel? Načo sa zbytočne namáhať a trápiť? Otvor fórum »
7. 11. 2015 12:18
11
Fotky na IG v plnej veľkosti a bez úprav s pozadím
Ako pridám na Instagram fotografiu vo svojej plnej veľkosti a bez akéhokoľvek orezávania? Pretože zatiaľ to každá aplikácia umožňuje iba s úpravou a bielym či iným pozadím, a to nechcem. Ak viete, poraďte mi, ďakujem Otvor fórum »
7. 11. 2015 12:16
4
Facebook emotikony
Ahojte prosím vás nikde to neviem násjť tak sa pýtam tu. Viete prosím ako pridám alebo kde nájdem emotikony na facebook. Aby sa dali pridavať cez notebook a konkretne ide o emotikony napr zatnutá pasť, dva prsty... Otvor fórum »
7. 11. 2015 11:39
20
Keby ste mali 3 hodiny na evakuáciu zo svojho mesta/dediny kam by ste išli ???
Keby sa stala nejaká katastrofa respektíve by sa mala stať kam by ste išli ??? Otvor fórum »
7. 11. 2015 10:53
2
Nočáky zadarmo
Čaute, chcem sa opýtať či sú aj nočáky pre študentov zadarmo (samozrejme odľadnúc od plateného lôžka) :) Otvor fórum »
7. 11. 2015 10:30
1
Záhadná kniha
Veríte, ze v Biblii je skrytá minulosť, prítomnosť a budúcnosť? Čo hovoríte na toto video, ide o výmysel alebo sme vyriešil záhadu tejto knihy?https://m. youtube. com/watch?v=eDqMTE0OxWU Otvor fórum »
7. 11. 2015 10:28
3
VSMU-strihová skladba
Ahojte, chcela by som ísť na VŠMU-strihovu skladbu, lenže robila som to len doma amatérsky. Je veľmi tažké sa tam dostať? Kto ma skúsenosti z prijímačiek prosim poradte ako ich najlepšie zvládnuť :) Ďakujem :) Otvor fórum »
7. 11. 2015 07:50
18
Nezvyčajné zlozvyky
Ahojte... Máte nejaké nezvyčajné zlozvyky? Mimo takých tých klasických (fajčenia, ohryzanie nechtov atd atd... ) ktorymi trpi velka vacsina obyvatelov :D Otvor fórum »
7. 11. 2015 02:52
18
Predstavte si stat kde vsetko funguje jak ma a seckym je dobre !
co by ste na to povedali ? robili by sme sami/y pre seba ziadna otrocina kazdy by robil len 2 a pol dna do tyzdna (teda neratam krcamrov a podobne :D) bol by obmedzeny pocet deti ako v cine... Otvor fórum »
7. 11. 2015 02:12