Diskusie - 1214. stránka fóra
21
Dievčatá poraďte
Chcem v bývalej vyvolať trošku väčší záujem tým že ju nebudem úplne ignorovať ale skôr v nej vyvolať žiarlivosť, dať jej najavo ze ma nezaujíma, nebehat za nou ako psík, aby ma nebrala ako samozrejmosť ale práve... Otvor fórum »
6. 11. 2015 06:22
2
Hladam nazov filmu
Zdravim jak sa vola ten film čo na zem spadne mimozemštan :D a taky typek ho bude všetko učit od začiatku :D viac neviem popisat prosim naaaazov moc thx Otvor fórum »
5. 11. 2015 22:15
19
Chcem aby ma ostatny prijali
Je vpohode keď v poslednej dobe chcem aby ma mali ostatný radi? Citim ze mam dost znamosti, ale najblizsie kamaratky co mam sa mi vidia ako falosne. Chcem na strednej zapadnut do kolektivu . Nemam rada samotu..Ako... Otvor fórum »
5. 11. 2015 21:51
42
škaredé, vtipné, trápne, vulgárne alebo zaujímavé priezvisko?
Poznáte lebo ste počuli o niekom kto by mal škaredé, vtipné, trápne, vulgárne alebo zaujímavé priezvisko? Alebo kombináciu priezviska z menom? Ja tiež niečo mám: Meno: Vavrinec Priezvisko: Klinec Niekto z priezviskom Jeboš alebo priezvisko Štetková. Otvor fórum »
5. 11. 2015 20:20
11
Work and travel USA
ahojte je tu niekto kto sa chystá na work and travel usa ? :) alebo niekto kto už bol ? vedeli by ste mi poradiť cez aku agenturu ísť? popripade sa podeliť s nejakými skusenosťami a zážitkami :) Otvor fórum »
5. 11. 2015 19:55Sublime text browser
Vedel by mi niekto poradiť ? Potreboval by som návod a kód na plugin alebo stačí aj kód do Build System pomocou ktorého by som mohol html otvárať v chrome. Našiel som návody na 2 ale na Sublime 3... Otvor fórum »
5. 11. 2015 19:41
10
Čo hovoríte na tetovanie ? :D
chcela by som len vedieť vaše názory, či to považujete za sprostosť alebo nie. :D Otvor fórum »
5. 11. 2015 19:37Pomoc s FB
zdravíčko ludia, potrebujem pomoc s fb, neviem čo sa stalo, ale zmizla mi vrchná lišta, kde je domov, nájsť priatelov upozornenia a správy, nemám už nervy na to, robí to len na mojom účte na všetkch prehliadačoch, ak... Otvor fórum »
5. 11. 2015 19:12
23
Spoločná buducnosť?
Ahojte birdzáci. V skratke. Mam 22 rokov, priatel je o rok mladší, sme spolu cez tri roky. Poslednú dobu začínam intenzívnejšie rozmýšlať o našej spoločnej budúcnosti(spoločné byvanie napr). Som rodinne založený človek a 1. dieťatko... Otvor fórum »
5. 11. 2015 16:33
7
LYSOHLAVKY PEZINOK-MODRA
prosím vás vie mi niekto poradiť cez vikend idem na lysohlavky kde su nejake dobre miesta v okoli modry/pezinku kde najdem zopar lysohlavok na veceru, (prípadne googlemaps photo) ďakujem za rady a tipy. Otvor fórum »
5. 11. 2015 16:02
16
Self-harm
Aké sú vaši názory, poprípade skúsenosti, postrehy O tejto problematike? Otvor fórum »
5. 11. 2015 15:47
8
Angličtina
Takže mám problém že som na angline v skupine kde byť nechcem pretože sú tu chalani ktorý robia stále zle a z angličtiny nič nevedia. A som tam asi jediný kto vie po anglicky a najhoršie je že... Otvor fórum »
5. 11. 2015 14:27
10
Slenderman
Existuje podla vas ? Verite na neho ? Co si myslite o entry "vraj" su to skutocne videa so slendermanom Otvor fórum »
5. 11. 2015 13:10
8
Vysokoškolský dotazník *extra important*
Ahojte chalani (a baby, žeby? neviem či tu chodia tiež do tohto fóra). Chcem vás poprosiť o vyplnenie môjho dotazníka pre majiteľov iOS zariadení. Nachádza sa na tejto adrese http://bit. ly/app-store-dotaznik *look at that smooth link* Thanks... Otvor fórum »
5. 11. 2015 12:09
6
Všetko čo sme si mysleli o závislosti na drogách je úplne inak
veľmi zaujímavé video, ktoré určite stojí za pozretie ; ) https://www. youtube. com/watch?v=ao8L-0nSYzg& ab_channel=InaNutshell%E2%80%93Kurzgesagt (dokonca s českými titulkami) Otvor fórum »
5. 11. 2015 10:09
30
Vy a budúcnosť
Premýšlate často nad budúcnosťou a máte jasne stanovené ciele kde sa vidíte o pár rokov ? Alebo sa nechávate spontánne unášať a nečakáte, neviete čo príde ? Otvor fórum »
4. 11. 2015 23:28
3
Katalogy s oblecenim
Neviete mi poradit nejake katalogy ktore sa daju zasielat domov? Myslim nieco ako bonprix, otto ani apart uz asi nevytlacaju, dakujem za kazde rady Otvor fórum »
4. 11. 2015 22:57
3
Preco nemam mobilnu siet k dispozicii?
Neviete mi niekto poradit len tak zrazu mi vyhadzuje telefon(samsung galaxy S+) ze nieje mobilna siet k dispozicii ked chcem niekomu volat ? Otvor fórum »
4. 11. 2015 22:00