Diskusie - 1212. stránka fóra
3
Kerbal space program
Neviete mi povedať ako mám spraviť elektrický-iontový motor (myslím krok po kroku ) aké veci-súčiastky na to potrebujem ..... Dík za reakcie Otvor fórum »
8. 11. 2015 18:24
33
Čo urobíš keď sa ti niekto fakt že páči :
- pojdeš za ním a povieš mu to priamo.
- budeš si predstavovať, že budete mať dom na pláži, 5 detí a lásku na celý život (nemožná vec :D).
- budeš sa na toho človeka len tak pozerat a čakať že prvý krok spraví on.
Ďalšie možnosti »
8. 11. 2015 17:39- budeš si predstavovať, že budete mať dom na pláži, 5 detí a lásku na celý život (nemožná vec :D).
- budeš sa na toho človeka len tak pozerat a čakať že prvý krok spraví on.
Ďalšie možnosti »
14
Moderná spoločnosť
Ahojte, chcela by som vedieť aký je váš názor na dnešnú spoločnosť, aký je váš názor na správanie dnešnej generácie. Otvor fórum »
8. 11. 2015 17:37
62
Kde plánujete žiť? na Slovensku alebo chcete skúsiť nejakú inú krajinu (ktorú?)?
alebo sa chystáte túlať po svete? a myslíte že je lepšie spraviť si niekde trval= zázemie alebo sa skoôr premiestnovať z krajiny do krajiny podla aktuálnych podmienok? čo je podla vás lepšie? táto téma ma... Otvor fórum »
8. 11. 2015 16:49
12
Ukončenie štúdia?
Dobrý deň prajem, obyvateľom Birdzu. Ocitol som sa na UKF na odbore ktorý ma absolútne nebaví a učím sa len predmety ktoré nechcem. Aké mám možnosti na ukončenie? Je lepšie čakať do konca semestra; ... Otvor fórum »
8. 11. 2015 16:38Freie Universität Berlin
Aký máte názor, prípadne ak máte, akú mate skúsenosť na Slobodnú univerzitu v Berlíne? Najlepšie na fakultu práva a medzinárodných vzťahov Za feedback vopred ďakujem :) Otvor fórum »
8. 11. 2015 15:01
4
CD-rom
Nenapada vas nieco preco mi prestala fungovat cd-romka?? Len tak zrazu sa prestala vysuvat :D Otvor fórum »
8. 11. 2015 13:36
20
čo je lepšie?
čau birc, potrebujem poradiť. chcem študovať žurnalistiku, lenže keďže to je dvojodbor, neviem čo k tomu. A teda do úvahy prichádza buď politologia (politika ma celkom baví) alebo história (aj to ma baví). Budete... Otvor fórum »
8. 11. 2015 13:08
1
Taká chemikálna hádanka
Čo chýba vitamínom rozpustných v tukoch, aby sa mohli posadiť. Otvor fórum »
8. 11. 2015 12:53
4
Iphone utopenec
včera sa mi podarilo okúpať iphone v záchode ( ešte v čistej vode a do 5sekúnd ) , ale hned jak som ho vytiahla tak ešte svietil displej, načítalo mi odtlačok prsta a otvorilo poslednú... Otvor fórum »
8. 11. 2015 12:23
10
Maturujem dejepis , geo kam na vš?
neveiete o nejakej vš kde by som uplatnila tieto predmety?viem že je to zlá kombinácia ale ked už som sa na to dala... Otvor fórum »
8. 11. 2015 11:36
4
4
Zmazanie statusov atd
Dá sa nejak mazať statusy a témy? Viem že kedysi to išlo a vtedy nešlo mazať komentáre lebo podľa birdzu bolo vhodnejšie zmazať celu diskusiu ako len komentáre. No a teraz mazať komentáre ide ale nikde nevidím ako zmazať... Otvor fórum »
8. 11. 2015 04:49Tématická žúrka :o Na akú by ste išli najradšej?
7. 11. 2015 23:44
8
USB Boot a Windows XP
Caute, potrebujem radu Ide o to ze som si vytvoril bootovatelne USB cez Rufus (Fat32) ale na dannom pc v biose zmizla (v tom poradi priority ci ako sa to vola) moznost USB... pritom hned podtym... Otvor fórum »
7. 11. 2015 22:22
6
Stredná škola
Guten Tag aaké musím mať minimálne známky (polročné , koncoročné) aby som sa mal šancu dostať na OA s bilingvalnym zameraním ak chcem vyjsť z 8. ročníka. Díki za rady Otvor fórum »
7. 11. 2015 22:20
38
Nezvládam sa učiť
Ako už názov napovedá, od začiatku druhého ročníka sa nejak nezvládam učiť. Prvý ročník som mal samé jednotky, ale aj tam som sa veľa učil. Teraz som sa učil biológiu týždeň dopredu a dostal som 3,... Otvor fórum »
7. 11. 2015 21:15