Náboženská cenzúra nám tu zmazala fórum propagujúci kaktusizmus, tak nám nezostáva nič iné, ako spísať manifest, ktorý má za účelom spropagovať kaktusizmus a pokúsiť sa uznať mu spoločenskú akceptáciu, ak nie ako náboženstvu, tak minimálne ako sekte.

Pozor! Táto sekta od Vás nebude žiadať peniaze ani nútiť Vás opúšťať rodiny. Ak to bude dakto od Vás žiadať, nie je pravý Mppu.

O čom vlastne kaktusizmus je?
Kaktusizmus bol založený ľuďmi, ktorým nevyhovovali tradičné náboženstvá a zhodli sa na zistení, že existujú rozprávajúce kaktusy, ktoré nám prinášajú šťastie. Tieto kaktusy ale nezvyknú rozprávať pred ľuďmi, ktorých nepoznajú a preto nikdy neviete, či práve ten Váš kaktus je ten vyvolený, rozprávajúci. Pretože ale i bežný kaktus dokáže prenášať myšlienky na tieto rozprávajúce, očakáva sa od každého prívrženca kaktusizmu, aby doma choval minimálne jeden kaktus (kaktusisti kaktusy nepestujú, lež chovajú), ktorému bude prejavovať náklonnosť a ten následne zabezpečí, že mu prinesie šťastie.

Mppu
Mppu je označenie pre prívrženca kaktusizmu. Vzniklo z vety Mimoriadne pichľavé pichliače, úúú!, ktorú každý Mppu vysloví pri vstupe do sekty.

Ako sa stať Mppu?
Samozrejme, v prvom rade musíte byť presvedčení o existencií rozprávajúcich kaktusov. Následne prevediete vstupný rituál pozostávajúci z toho, že Váš kaktus pokropíte zľahka pivom (skutočne len pár maličkých kvapiek, nechceme predsa svoj kaktus zabiť) a šesťkrát, čo je magické číslo predstavujúce šesť hlások v slove kaktus, prednesiete vetu Mppu (Mimoriadne pichľavé pichliače, úúú!) Vo výnimočných prípadoch vás môžu hlavní správcovia kaktusizmu od tohto rituálu oslobodiť, odporúča sa ho ale vykonať hoci len dodatočne.

Tak prehovoril kaktus. Pichliač.

 Blog
Komentuj
 fotka
ouch  28. 6. 2012 14:35
I am truempppu!
 fotka
sugy1  29. 6. 2012 10:50
Shit just got serious. Flussica a Mielikki sa spojili do jedného stvorenia?
 fotka
anzu  29. 6. 2012 10:56
@sugy1 do dvoch spojených stvorení dokonca
 fotka
sugy1  29. 6. 2012 11:15
@anzu ááá! mielica
 fotka
ouch  14. 10. 2012 12:56
ako vlastne naozaj vzniklo mppu ?

ja už si nespomínam =/
Napíš svoj komentár