Zobudila som sa ráno. Dosť normálne.

Išla som sa osprchovať ľadovou vodou, pretože som dúfala, že to povzbudí myseľ ( h****....akurát mi to stiahlo cievy a neprúdila mi dobre krv do mozgu (alebo do pilín?).

Dala som si vitamín od Energytu, a tiež som dúfala že mi nakopne tie črevá v hlave, ktorými myslíme ( veľké h****...akurát mi po ňom ostala odporná chuť v ústach).

Zbalila som si niečo na jedenie a pitie ( ktoré aj tak vďaka nervovým sťahom žalúdka vylúčim) a pobrala som sa na zastávku. Keď som tam kráčala, neustále som si opakovala :
1. Nesmieš dostať nečakane menzes!
2. Nesmieš dostať okno!
3. Nesmieš stresovať!
4. Nesmie ti byť ľúto sprostého spolužiaka a radiť mu!
5. Nesmieš v zúfalom kŕči vydať na celú triedu odporný pazvuk a roztrhať odpoveďový hárok!
6. Nesmieš napísať Mikolajovi výhražný anonymný list na ministerstvo!
7. Nesmieš!
8. Nesmieš!!
9. Nesmieš!!!
10. Nesmieš!!!!


Prišla som do školy. Tam sa každý snažil zakrývať stres vtipnými a odľahčujúcimi poznámkami. Pomohlo to. Po pár minútach spoločnej konverzácie so spolužiakmi sme Monitor brali zodpovedne avšak bez trémy.

Zjedla som niekoľko druhov čokolády ( poľská (neskúšajte!!!), nemecká, anglická). Pomohlo? Nie...len som bola dlhšie na vécku... a ďalšie moje spolužiačky tiež

Učiteľky boli z toho celého vynervované ešte viac ako my, a keď videli, že sa rehoceme a na všetky stresy kašleme, začali po nás ziapať, aby si vyventilovali stres aj ony.

Pár minút po ôsmej a na lavici mám Monitor z matiky...prvých desať úloh ľavou zadnou. Aspoň to tak vyzeralo. Potiť som sa začala až pri ďalších desiatich.

Pár minút po deviatej, na stole mám druhú časť Monitoru z matiky, tú ktorá ma ukázať, či sme aj všeobecne-vzdelanostno sprostý. Ukázala že...ukázala to, čo ukazuje relácia "Aj múdry schybí".

Prestávka. Všetky decká sa združili okolo mojej lavice ( prečo?) a hádajú sa o správnych odpovediach. Potom sa všetci svorne zhodneme, že to nie my sme sprostí, ale Monitor.

Pár minút po neviemkoľkej. Na stole mám prvú časť testu zo Sloviny.
Dúfala som, že aspoň na slovine to bude dobré, no mýlila som sa. Také šibnuté otázky ste jakživ nevideli ( kto so mnou súhlasí?). Absolútne nepreverovali vaše vedomosti. Každú odpoveď ste museli vyšpekulovať!
Že: " čo vyplýva z článku?". Ty idiot! Veď všetko!


Pár minút po neviem koľkej. So sprostým pocitom som písala posledný test, ktorý má preveriť to isté, ako druhý test z matiky. Našťastie bol normálny, aj keď niektoré otázky, akože: diky moc!

Konečne na obede. Máme šišky. Aspoň jediný svetlý bod dnešného dňa. Teda ešte musím započítať aj Dr. House-a.

Prečo som to musela tak dosr***?!!!!!!!!!!!! Učila som sa ako idiot, stále dokola to isté a aj to iné a nakoniec z toho nič nebolo......

A to sme išli všetci do toho z takým nasadením a elánom....

Na záver použijem Cedrigovu vetu ( ktorého Markíza nemilosrdne prestala vysielať): " Život nie je pierko, keď ma človek 8-15 rokov...."

 Blog
Komentuj
 fotka
anjelik4195  6. 2. 2008 18:59
ach ete ze ma len caqa
 fotka
mixelle  6. 2. 2008 19:02
Cedric bol supeeeer!!!!! uaw!!! fuj tjbl markíza! a hod mi sem nejaku dementnu otázku z monitoru?
 fotka
bullka  6. 2. 2008 19:17
mno jo riadne zabity to bol monitor hlavne z matiky,no slovina sa dala aj ked daktore ako si uz spominala ze co vyplyva z clanku-vsetko...hh co uz...uz len cakat kde nas prijmu na strednu
 fotka
captain  8. 2. 2008 21:22
Monitor som napísal totálne veľké gulové h....

Bol hrozne ťažký o čom svedčí najmä matematika , z kerej bude okolo 50 percent možno i menej.Slovinu som zvládol aspoň na 75 percent.
 fotka
aprilka  22. 2. 2008 21:18
ach bolo sibnudte a riadne,,, ale volako bolo volako bude
Napíš svoj komentár