Čo je dnes? Jáj, sobota. Sobota ako sobota. Bola by úplne normálna. Lenže ak žijete s mojou sestrou vejshkou, nič nie je normálne.
Ani len slovo normálne nie je normálne....

V nenormálnu sobotu sme si vyšli do mesta, obehať nejaké čínske obchody, pretože v Prievidzi sa značkové ešte neobjavili ( teda okrem paradaisu, ale kedže som antihip-hop, nestrčím tam ani necht na štvrtej nohe od obličky). Blúdili sme po námesti obsratom od holubov a plnom špakov od cigariet, pretože upratovacia služba sa tiež ešte v PD neobjavila....

Obehali sme všetko možné aj nemožné a kde sa vzal tu sa vzal- BAZáR. Bazár prvý, bazár druhý a až sme sa prešupli, po vlastných, do najväčšiho v celej PD- Tesca.

Hneď sa aj išlo do oddelenie športu. Tam sa však to, čo sme tak hľadali , neobjavilo. Už som aj chcela odísť, no moja nenormálna sestra to našla. Sám pán vážený ujo SKATEBOARD. Bola taká šťastná, že keby bola dvojtýždňové šteňa, tak by sa pocikala .
No našťastie, sa nič také nestalo a z Tesca odchádzala so SK8-tom pod pazuchou a tvárila sa neuveriteľne skatebarďácky....

Avšak, keď naň vyšlapla, nevyzerala až tak skúsene. Stále sa len rehotala a skúšala nejaké/ú/ý OLi, či čo to trepala.
Vysvetlila som jej, že by sa na ňom mala najskôr naučiť ísť a mať rýchlosť. Ale- vejushka je nenormálna a ešte k tomu baran, takže si ďalej skúšala OLi. Aspoňže mali nafetovaní bezďáci " podívanou"

Aj teraz sa na ňom preháňa po chodbe s rozlohou 1cm krát 1cm. Ale navdíííí prežijéééém, pretože mi z toľkého šťastia kúpila aj knihu_ Anatomie pro vtvarníky- juchúúúúúú!

Keď je človek strašne šťastný, chce aby boli šťastný aj ostatný. A tým sa riadi aj vejushka. Takže žiť s nenormálnou sestrou nenormálnym životom sa občas vypláca.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
neny  12. 4. 2008 14:32
neboj sa, normalnost tiez nema hranicu.
 fotka
takzvany  12. 4. 2008 15:38
najväčšia diera je prievidzá

ten trik sa volá olie
 fotka
vejushka  12. 4. 2008 21:36
ano je to ollie s dvoma LL ale ja to neviem
Napíš svoj komentár