Tak a je tu nedeľa. Deň sviatkov. Teda nie, ale mohla by byť. Deň v ktorý by sa vymýšľali nové sviatky. Terajšie sviatky sú fajn, človek si pri nich oddýchne, ale je ich málo a berú ľuďom nádej. Vo februári a marci nebudú žiadne sviatky, zasa presedíme celé dni v práci. Nie počkať, začiatkom februára má byť deň sviatkov, možno vymyslia nejaké nové sviatky na Február a Marec.
Deň ukrižovania kristovho psa. Sedem mesiacov voľna.Volá sa to deň ,ale križovali ho hrozne dlho, pretože mal tenké labky a stále padal. Na siedmy mesiac sa im to podarilo a my si teraz pripomíname tohto odvážneho psíka siedmimi mesiacmi voľna.

Ešte by som uvítal deň vymýšľania krátkych príbehov. Napríklad ten o cestovateľovi z výchdou, ako to len bolo, no už viem: Ja som cestovateľ z východu. A kam ideš? Na západ.

Dnes je v skutočnosti deň sklamaní. Zajtra zasa práca. Ach ach ach. Platia mi za ňu, takže je to príjemné, ako hladkanie. Ale musím tam chodiť a babrať sa s tým. To je ako zapnutá žehlička. Práca je ako hladkanie zapnutej žehličky. Môže sa stať, že vaše ruky budú veľmi rovné, ale skôr skončíte v nemocnici. Posledná veta nedáva zmysel, ale páči sa mi tak tu ostane.
Ten pondelok nie je až takým skutočným sklamaniím, ako zažil Magalhaes a jeho posádka keď nechtiac oboplávali Zemeguľu, ale aj tak.
"Och, už pláveme desať mesiacov, musíme byť kurevsky ďaleko. Boh vie kam až dôjdeme. Musíme byť desaťtisíce kilometrov na záp....toto si snáď pánboh robí srandu. Toto kurva nemyslíte vážne!"
Nie je to až také sklamanie ako keď som si kúpil knihu "Hra o pizzu" od Johna Grishama a ani na jedinej stránke sa neobjavili nindža korytnačky. Ale aj tak.

Fuj, ja musím byť na môj dušu magor, že som ešte nič nevymyslel. Len tam chodím každé ráno ako by sa nič nedialo a čakám asi na infarkt alebo také čosi. Musí mi riadne mastiť. Akurát som čítal článok o youtube celebritách, špekulovali tam koľko asi môžu zarábať. A nie je to málo.Tí najsledovanejší boli odhadnutí niečo nad 100 000$ ročne. To je asi jeden byt za pár desiatok posratých videí. Asi to je vážne tak, že čím väčšia drina, tým menej peňazí. A naopak, čím väčšia pičovina tým viac peňazí sa sype. Preto by som chcel robiť tú najväčšiu pičovinu na svete. Prilepovať šupky späť na zemiaky, alebo také čosi. 300 eur za zemiak. Ak budem nečestný a budem sa tváriť, že šupka sa zo zemiaku odlepila a musel som ju lepiť ešte raz, dostanem 600, pretože to sú dve lepenia.
"Hej Fazefus, zohnal som nám birgádu, lepenie šupiek späť na zemiaky. 85 eur za kus."
"85? Na to ti kašlem, nenechám sa vykorisťovať. Viem, že je to príliš veľká volovina na to aby nám nemohli zaplatiť viac. Nepoviem 85 keby sme vyrobili stroj času, alebo čosi podobne užitočné, ale za zemiaky to je výsmech."

Aj ja chcem dostávať 100 tisíc ročne za to že som chujo. Možno by stačilo natočiť jediné video, ktoré by si pozrelo pol miliardy ľudí. Ako operujem vlastné srdce umelohmotným nožom na plastelínu, alebo také čosi.

Tak nič, idem sa posledný krát dobre vyspať kým príde pondelok, debilný deň pre debilných ľudí.

--------------
Slovo "Zemiak" pôvodne vzniklo v roku 1978 keď bola do vesmíru vyslaná posádka nahluchlých gadžov a v riadiacej veži mal službu trpezlivý zamestnanec.
"Tu zem"
"Jak?"
"ZEM!"
"Jak?"
"Zem. Z E M"
"Jak?"
Len neviem ako to prischlo tomu okrúhlemu čudu čo sa schováva pod zemou.
Ok, to je už asi priveľká somarina(Mal by som za ňu dostať aspoň miliardu korún), idem radšej spať.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár