Tamerlan Carnajev bol podľa svedkov násilník a bil ženy, vrátane svojej manželky Katherine.

Pre známych a priateľov bratov Carnajevcov ich účasť na útoku v Bostone bola skutočným prekvapením, ako keď Slováci v roku 2000 vyhrali majstrovtvá sveta v ľadovom hokeji.
Tamerlan sa aktívne venoval plávaniu, šachu, upratovaniu, umývaniu holubých hovien, spievaniu, písaniu, kanoistike, zbieral mince, ale nemal žiaden problém biť slabších - a to vošky, pločtice, strapky, roztoče, vlnatky, lienky a sem tam pleskol svoju ženu po ritke.

Pred tým než sa zoznámil so svojou manželkou Katherine. Čečenský (český) imigrant randil s Američankou Nadine Asceucal a prinajmenšom raz ju pobozkal penisom do jej prekrásneho kakaového, McDonaldom vyžraného análčeku, povedal Adolph Kuf-tach-in. V júli 2009 dievča zavolalo políciu, keď jej Tamerlan strčil do jej prekásnej americkej prdelky valček na cesto. Vytočilo ho totiž, že ho Nadine obvinila zo sťahovania gay porna. Budúci profesionálny terorista nakoniec vyviazol bez trestu, keďže dievča neprišlo na políciu, lebo malo valček v tej chutnej americkej prdelke.

 Blog
Komentuj
 fotka
ezechielkuceravy  24. 4. 2013 16:44
Som to všetko videl, bol som tam. Cítel som Tamerlanna na sto honov, aj keď mi tam celkom smrdeli tí prepotení akože Maratónci.
 fotka
ezechielkuceravy  24. 4. 2013 17:09
noooooooo komentujte mi ten zasraný blog. Ďakujem.
Napíš svoj komentár