Celé to bolo ako scéna z filmu.
Nevyskytuje sa to tam teda až tak často,ale asi poznáte tie trápne filmové situácie,keď niekto otvorí dvere do izby a uvidí tam dvoch ľudí v tom najlepšom...
Presne toto sa mi stalo...
Možno si poviete,šak mali sa radi,je to úplne normálna vec,občas sa to aj v reálnom živote stáva...
Ano,to je pravda lenže v tomto prípade to bolo celkom inak V prvom rade,tí dvaja sa videli asi druhý krát v živote, a po druhé to bolo čisto fyzické/alkoholické, vôbec nejak tak žeby bol jeden do druhého tajne zamilovaný alebo čo.
Aj to sa občas stáva,to je ďalšia pravda,ale mňa zarazilo hlavne to,že od toho chalana by som to vôbec nečakala.Bol to môj spolužiak,boli sme už par krat vonku a tak, a fakt mi prišiel....možno trochu lepší než ostatní,asi tak by som to nazvala. ..
No nič znovu som sa presvedčila že 99% chalanov su kurvy. Nechcem sa tým nikoho dotnkúť,verím tomu že aj výnimky existujú len v poslednom čase stretávam ten prvý prípad.
A čo sa týka tej baby,od nej sa to asi dalo čakať,viem že už mala pár "postelových kamarátov" . Ale tiež sa mohla ovládnuť,alebo lepšie povedané menej piť..ale to by človek najskôr asi musel chcieť.Ospravedlnila sa mi potom asi tak..lebo alkohol. Ale aspon že si priznala že je piča (to povedala ona sama,ja by som jej tak určite nepovedala).
Takže nie je to len jednostranné...
A úplne najhoršie bolo na tom to,že keď začali niečo riešit,ja som ležala na druhej posteli,asi si mysleli že spím lebo inak si to vysvetliť neviem. Tak som si povedala že ok,postavila som sa,ešte som im povedala že prídem za pol hodinu..neviem koľko som v tej kúpelni sedela,ale mala som pocit že určite dosť dlho na to,aby to už mohlo byť v pohode a nemyslela som si že zájdu tak ďaleko. Keď som otvorila dvere...
Neviem či si viete predstaviť ako strašne ale naozaj strašne mi bolo trapne keď ma tam zbadali. Tak som jednoducho znovu odišla...
Zvyšok už nie je podstatný, každopádne ak ste sa náhodu dočítali až sem, chcela by som vás poprosiť touto cestou aspoň o dve rady:
1) Konzumujte alkohol tak,aby ste vedeli čo robíte,to je základ.
2) Ak náhodou ste obaja na tom tak,že už to neviete ovládať, uistite sa,že v tej izbe nikto nie je. Ak náhodou je,tak choďte do inej miestnosti, kde je malá šanca že tam niekto vojde.
Verte mi,že si tým ušetríte dosť trápnu situáciu obom stranám a prípadné neskoršie ospravedlňovanie sa. AMEN

 Denník
Komentuj
 fotka
matwejo  26. 1. 2014 15:16
ved ale .... si sa mala pridat ...
ale nieee, myslim, ze horsie by bolo svojho frajera tak vidiet, toto si este v pohode
 fotka
elizabeth666  26. 1. 2014 15:26
@matwejo sak ano,su aj horšie veci na svete jasne...Len ten spolužiak ma fakt prekvapil,ja som tej babe ešte vravela že mi je sympaticky a mame k sebe celkom blízko sa mi zdá,ale tak asi ne no ..a kebyže tak vidim mojho frajera tak sa pridam ale s tym, že tu babu vyhodim
Napíš svoj komentár