Ako... ja som si nikdy nepotrpela na romantiku. Nehovrím že ruža či nejaký ten verš by ma nepotešil, no celý život mi bolo vtĺkané do hlavy, že princovia sú len v rozprávka. Po zhliadnutí tohto videa však nastala zmena:

» www.youtube.com/watch?feature=p...

Chalani, to video videlo osem miliónov ľudí. Väčšina zrejme žien. To znamená, že tak 5 miliónom žien stúpli nároky na pána Pravého o asi 300 percent. (A tipujem, že k mužom sa to video dostalo cez ich priateľky, pričom dostali riadny pokyn - inšpiruj sa.)

Ak sa raz predsa len dostanem k svadbe, bude to zrejme v nejakom preplnenom smradlavom dome kultúry, kde len vojdeme a všetci moji príbuzní 40+ sa roztancujú na hity osemdesiatych rokov, pričom ja budem rada, ak sa môj drahý aspoň neožerie a neovracia niektorú z družičiek. A potom si spomeniem na toto video.

A preto, muži, hýčkajte si svoje ženy, aj raňajky do postele im noste, len si to potom všetko nechajte pre seba. Žiadne kamery a hádzanie na youtube!!!

Ženám to ničí život.
(A keď tento dôvod nie je pre vás podstatní, tak aspoň buďte solidárni k svojim druhom rovnakého pohlavia. Viete, aké ťažké to potom budú mať oni? xD)

 Blog
Komentuj
 fotka
nessiee  19. 1. 2013 23:14
ale to video je plačlivé, milé.

sakra že budem mať romantické sklony zas.
Napíš svoj komentár