No.. a ja nezačnem blog pokračovaním nadpisu.. a čo!
Po polroku, (či akej dlhej dobe) sa tu znova dáko čím ďalej tým viac začínam obzerať.. A aj keď si ani môj odchod viacerí nevšimli, práve sa vraciam A keďže po dlhej prestávke od blogov, by som aj tak nevyprodukovala nič s myšlienkou, nie to ešte peknými bohatými a hodnotými vetami, začnem dnešnými zdrvujúcimi zisteniami, ktoré zapr=ičinili môj smútok na.. na.. na dákych 20 minút + ďalších 5 minút, keď si na tie fakty spomeniem.. Takže nasleduje nepodstatný a nehodnotný blog..

VEDELI STE, ŽE:
1. ..Ježiško neexistuje? Áno, je to tak.. Moje detské ilúzie sa rozplynuli vďaka klebeteniu jednej nemenovanej bláznivej baby! Tscha!
2. ..Santa Claus ani Veľkonočný zajačik tiež neexistujú? Už sa zdrzím komentára.. nejde to inak..
3. ..!!!existuje!!! Vianočný zajačik a Veľkonočný Santa Claus? A nik mi (nám to nevezme!!!
4. .. polievka nemusí byť len instantná, ale aj intímna?
5. .. Superman je mŕtvy? Znie to hrôzostrašne, ale náš malý, zloduchmi preplnený svet prišiel o najdokonalejšieho ochrancu s najdokonalejšou vlnkou na čele. Už môžeme čakať len záhubu..
6. .. Batman zabil Supermana? Milujem netopiere, ale čo je veľa, to je veľa! Toto sa mu musí zaraziť! Chudák Klárk Kent..
7. .. Robin zabil Batmana? Jo! Predsa len sa to tomu lietajúcemu potkanovi zarazilo.. Robin však spáchal samovraždu, takže mu nemáme ako poďakovať.. A vlastne, on zavraždil, to nie je na ďakovanie.. Chudák Batman..
8. .. Pikaču umrel? Ash bol riadna sviňa, hovorte si čo chcete.. Prikázal tomu úbohému Pikačuovi bleskový útok a potom ho hodil do vody!!! Boli zaznamenané aj jeho posledné slová:
"Pika.. pika.. pikačuuuuu.. fajne mi jeeeeee.. pikaaaa.. pii.. pičiiii, pičiiii-iii-iiii.." a potom sa jeho bezvládne telíčko ponorilo do hlbím vody..
9. .. Šmolkovia sú mŕtvi? Ich problém, nemali sa kúpať, keď Ash zavraždil Pikačua.. Kurvy malé modré..
10. .. slová "fajne mi jeeeee" sú veľmi nákazlivé?
11. .. snom oranžovej steny je stať sa žltou?
12. .. po dlhej dobe som si užila piatok?

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
vevenka  17. 5. 2008 11:09
ták pekne že sa vraciaš to je fajn

a aké zistenia som si nemala čítať pikaču umrel? aj šmolkovia? ete aj superman?to nemylsis vážne a deže si bola v piatok? ta je fajn
 fotka
tinka23  22. 5. 2008 19:16
joj miláčik ako neskutočne dobre bolo dúfam že sa to čoskoro zopakuje
Napíš svoj komentár