Som naštvaná.. Veľmi! Už dlho ma nič tzak nenasralo!

Tak pekne po poriadku.. ráno som sa zobudila a išla som k doktorke.. Fajn, toto môžem preskočiť..

Prišla som domov a pozrela z okna.. Hmmm.. Sneh roztopený, SUPER.. Slnko svieti.. no to je ako tak fajn keď už aspoň sneh nie je.. Môj papagáj vreští.. úúúžasné, milujem ten jeho prenikavý škrekot.. rozkopaný kopec za domom.. nevadí..
ČOŽE?! ROZKOPANÝ KOPEC?! NEVADÍ?! VADÍ!!!
Čo tam zase inteligentné vedenie Banskej Bystrice rozhodlo dať? Vyzerá to ako cesta.. chodník.. niečo také.. Fajn.. hádam chodník.. bude sa tade ľahšie chodiť.. Deti sa budú na sánkach a klzákoch spúšťať vedľa..

I keď to znásobí vreskot detí.. To krásne prebúdzanie sa s jačavým zvukom 2 až 12 ročných obyvateľov Bystrice. Je ich už teraz veľa na jeden kopček s dvoma dráhami. A teraz im jednu zničili! Čo znamená, že 50% detí závislých na spúšťaní sa zo svahu poprípade ničení si svojich kolien a chrbtíc pri spúšťaní sa bude musieť presunúť na jeden jediný svah k ostatným deťom! Čo znamená dlhšie čakanie na možnosť spustiť sa, zvýšenú agresivitu malých skazených delikventov.. S čím taktiež súvisí zvýšená úrazovosť detí..

Tak toto si chcete vziať velenie našeho mesta?! To znamená, že školy budú zatvárané aj kvôli absencií zranených detí.. Čo znamená, že aj tie zdravé deti sa budú spúšťať a ničiť sa, keďže nedokážu v takom mladom veku rozoznať svoj pud sebazáchovy pri zábave.. Až sa zničia natoľko, že skončia v nemocnici.. Čo znamená, že naša Roosveltka bude preplnená a zase sa budú sťažovať zdravotníci.. A tak ďalej a tak ďalej.. Áno, som extrémista..

Ale späť k tomu kopcu.. Ten ma vlastne naštval.. A to kvôli zisteniu čo z toho bude.. Áno, ako vidíte v nadpise údajne tam bude skejtpark! SKEJTPARK! A z čoho ho táto malá Bystrica financuje..? Predsa z Eurofondov! 8 MILIÓNOV ZA SKEJTPARK! Určite si mysleli, že sa tam bude zdržiavať mládež, bude to miesto kde im nepredajú alkohol, podporia tým pohyb mladých a znížia tým ich nesprávny záujem o krčmy.. samozrejmeeee, áno, jasné, že to tak nebude! Akoby nebolo jedno kde sa ožerú! A ako poznám niektorých obyvateľov tohto sídliska tak tam bude polka z nich sedieť a robiť bordel. Nemám nič proti skejtparku.. Pre ľudí čo by nepochopili dôvod tohto článku, tak to zhrniem a prirovnám..

Je to ako s našou spoločnosťou a najmä rómskymi obyvateľmi (NIE SOM RASISTKA TOTO JE PRAVDA!!!)..Ľudia sa im snažia pomôcť a niektorí to využijú a iní len zničia.. Poskytnú im ubytovanie a oni to aj tak zúbožia.. Niektorí..
To isté platí pri tomto.. Nie je to prvá snaha niečo také vybudovať.. A videla som ako dopadli aj tie pred tým.. Zničené.. Úplne v inom stave polroka po ich vybudovaní.. Juchúúúúúú.. A nehovorte mi, že toto dopadne inak.. Ľudia si proste nevedia vážiť to čo im dajú.. A preto na to treba míňať eurofondy!

KDE TO DO PRDELE BÝVAM?! Ja chcem ísť prééééééč..

Ale tak skvelé, že máme eurofondy.. Načo by sme ich použili na prerábku amfiteátra, ktorý chátra.. A nakoniec si nechajme zrušiť aj jazero na kúpalisku.. Hlavné je to, že tu bude cestovný ruch a ľudia sa budú mať kde realizovať.. Nevadí, že druhá polka ľudí to posere ako vždy.. Zničme aj ten kus zelene ktorý dokážeme nájsť!

"Zrušme zeleň, podporme výstavbu!!!"

:-| !!!

 Blog
Komentuj
 fotka
andygirl  4. 12. 2007 14:02
jee skatepark to je parada! konecne sa budu mat decka kde realizovat a ne v meste! no super
 fotka
kaneka  4. 12. 2007 14:14
Sk8park je nahodou ok...si prestav, za by ti tam vyrastlo nieco ine...pohrebny ustav, napriklad...
 fotka
edlinka  4. 12. 2007 14:21
Nepochopili ste význam toho článku.. V tomto sprostom sídlisku nie je hádam ani kus miesta kde je ešte tráva, nie to ešte zelená..

Je kopa miest, kde skejtparky vybudovali na miestach pri ktorých si decká nedovolia ich zničiť,.. Napríklad v Poprade či kde som to videla.. Nie uprostred sídliska, hneď vedľa starého skejtparku, ktorý vyzerá ako vyzerá.. Nič proti skejtparku, niečo proti jeho umiestneniu.. Na jednej strane je na mieste kde je dostatok deciek čo majú záujem, na druhom na mieste kde to vydrží polroka..
 fotka
vincent_vega  4. 12. 2007 14:30
Andygirl: no jasné!aspoň EMO nebudú chodiť do mesta! ...ale ináč úprimnú sústrasť...sk8 komunita uprataná za tvoj panelák...to nieje fakt bohvie čo...
 fotka
siss  4. 12. 2007 14:37
hmm....prečo v tom hned hladáš to zlé???

ak sú v BB dáky skejťáci čo si myslím že su ,bo je to dosť velke mesto tak aspon budú mať kam chodiť jazdiť...čo by ludia v iných mestách za to dali aby bol u nich sk8 park...
 fotka
black_soul  4. 12. 2007 14:39
fajny blog a nebud so pesimistic
 fotka
comrad_sniper  4. 12. 2007 14:50
Som happy ze byvam tam kde byvam a od lesov nemam daleko....tam sa da asi najlepsie robit sport hehe ....ale mas to zle ked nemate ani kus zelene (osobne by som to nevydrzal, neviem si predstavit aby som cez vikend dakde sedel v bare alebo po veceroch pripadne doma a nesiel sa vybehat do lesa ....) + ze celkom vyznavam Military styl a pod.... hh keby chceli podporit pohyb tak by urcite nestavali skate park....lebo malo kto asi bude kupovat skytebord a robit zo seba nvm co.... a ako si mozes ublizit pri sankovacke z kopca ?
 fotka
edlinka  4. 12. 2007 14:51
Ľudia vy viíte ten blog len ako pesimistický, lebo som nazvala to čo sa s tým skejtparkom stane pravým menom, tak sa skúste na to pozreť aj tak a nekritizovať to, že ja píšem o tom negatívne.. keby ste videli čo sa stalo z toho prvého, hneď by ste videli ako viacero ľudí 8miliónov vyhodených za niečo čo vydrží polroka.. ale tak vaša vec, raz to budú aj vaše peniaze a nebudete šťastní
 fotka
randomhuman  4. 12. 2007 14:51
Siss: Lenze nejde o to ze stavaju "sk8" park ale o to ako dopadne... Staci ked si spomeniem na preliezku pre deti ktoru nedaleko postavili.. Po polroku bola pre deti skor nebezpecna.
10 
 fotka
comrad_sniper  4. 12. 2007 14:55
Randomhuman : tak to je este good tu by uz po pol roku nebola ....
11 
 fotka
sandy114  4. 12. 2007 15:22
noo ja neviem, ja by som to aj chcela, z jedeho dovodu:

tam kde byvaj je hrozna chara... ked neviem posudit pocasie podla toho ci je slnko alebo nie, vacsina ludi sa pozrie ako su obleceny ludia na ulici...

ja sa pozriem a vidim...nikoho...

takze kebyze tu postavia sk8 park je tu kopec ludi a ja viem ake je pocasie xD
12 
 fotka
hippieelba  4. 12. 2007 18:38
to vazne ty kokso tak to je v pi....

vazne je vies co to tam bude??? tam pojdeme pit ked sa vratim ale to bude zachvilu vyzerat ako opavia mozno aj horsie....
Napíš svoj komentár