..no to mi je kombinácia Ani neviem čo za milú vec sa do mňa nasťahovalo.. Ale už teraz to neznášam. Je hnusný. Len ma týra. Nechápem jeho masochistické záujmy. Odkiaľ prišiel? Neviem odkiaľ, ale aj to neznášam! Vydezinfikovať miesto odkiaľ pochádza! On si proste lieta po svete a zrazu sa rozhodne "Aha, človek ktorý neznáša nudu a práve teraz nepotrebuje bť chorý, idem sa do neho nasťahovať." Čo je to za slušnosť? Aspoň sa opýtam, nie?! Do frasa aj s bacilmi..

To bolo menšie vyjadrenie k prvému slovu v nadpise.. a od neho sa bohužiaľ odvíja aj druhé.. TELENOVELA!

"Oh Diego, mal by si sa rozviesť so svojou manželkou, ktorá je psychopatická krava, ktorá je na tebe závisla a musíš sa predsa vydať za mňa, lebo to naznačil režisér už v prvých častiach telenovely a všetci čo toto sledujú to vedia!"
"Áno Manuela, je mi to úplne jasné, ale nemôžem s tým teraz nič robiť, pretože moja žena si vezme život, alebo ho vezme tebe, nemôžem dopustiť aby sa ti niečo stalo."
Blá blá blá.. typické životné príbehy.. denne to prežívam apsoň 2×.. tscha.. Stačí si pozrieť prvú a poslednú časť pokiaľ ste niekedy v živote videli celú aspoň jednu. Potom sa už všetko len opakuje. Sú fakt len 3 výnimky telenoviel, ktoré som pozerala.

Ale pre boha, spojenie choroby a nudy je hnusné! Človek sa ráno zobudí, nemá s kým písať na nete lebo sú všetci v škole. Nemá koho zavolať, lebo všetci sú v škole. Nemá čo pozerať v telke, lebo to nie je v škole, ale poriadne nič nejde. Proste veľa nudy. Tak či si človek nezapne telenovelu?! Samozrejme, že áno.. Potom to začne liezť človeku strašne na mozog a dopadne ako ja teraz, strašne dlhým monológom, ktorý musí aj tak rýchlo ukončiť, lebo mu začne ďalší seriál..

Čo mi pripomína, že začína ďalší a potom telenovela.. ZASE.. Prosím nech sa zázrakom vyplaví zo mňa ten bacil, lebo vonku čaká kopec ľudí ktorí sa chcú nechať hodiť do snehu.. čo bohužial teraz nemôžem.. ach to je týždeň

 Blog
Komentuj
 fotka
jasmin40  28. 11. 2007 13:51
heh no toto sa mi pacil
 fotka
shalmakia  28. 11. 2007 14:47
Super blog a mozem powedat ze weeeelmi dobre poznam tiez
 fotka
veronikaaa  28. 11. 2007 15:58
Aj ja pozeravam Diegita a Palomitu ked som chora xD a Naaahodou, jeho manzelka sa nevola Manuela ale Berenice xD (A)
 fotka
edlinka  28. 11. 2007 16:09
Veronikaaa:

Ja vôbec netuším ich mená, snažím sa počas toho robiť si raňajky tak som len tak kamarátovi napísala nech napíše nejaké menaá z telenoviel
 fotka
vincent_vega  28. 11. 2007 16:20
ehmmm...a náhodou si mi ukradla moju tohtotýždňovú tému všímaj môj najnovší obrázok v albume hh...

Treba si všímať v telenovelách hlavne tie hodnoty a ták
 fotka
hippieelba  28. 11. 2007 18:49
hej telenovely 4ever inak to moja babka sleduje stale vazne je na tom zavisla
Napíš svoj komentár